(עוד) לילה לא שקט... ומספר שאלות

(עוד) לילה לא שקט... ומספר שאלות

תומר מצמח 4 שיניים בבת אחת, ובוכה באופן מטורף בלילות. הלילה היה קצת יותר טוב - קם פעמיים, ואחרי בקבוק חזר לישון (אבל עוד קצת "נהם" מתוך שינה) - תודה לאל (ולהום גליל) על גליגם. אני מרגישב שלא ישנתי 10 חודשים (מאז שנולד) אבל הוא משחק איתי "מסירות" בכדור - וזה מקסים! ואם אני לא פנויה - הוא זורק על הקיר, והקיר מחזיר לו. מתוקי! יש לי כמה שאלות - הליכון - האם אתם משתמשים? אני יודעת שזה לא מומלץ מכיוון שזה מעכב את ההתפתחות (מבחינת ההליכה) אבל תומר כבר עומד (בתמיכה) הרבה זמן, וגם עושה צעדים מסביב לשולחן/כסא/מזנון/הרגליים של אמא, והוא גם לא יושב בו יותר מ 15-20 דקות עד שנמאס לו, האם זה נורא לשים אותו בכ"ז כמה דקות? ולאמריקאחם שבינכם- בעלי הביא מנ"י משחה לשפשת שנקראת DESITIN, ומסתבר שהיא משמשת גם לתפרחת חיתולים - מישהו מכיר או יודע ויוכל לספר, לפני שאני רצה למשוח את תומר? ושאלה בעיקר לאורנה (Odeia) - אצתי רצתי לקנות שמן עץ התה - בעקבות דיון שהיה פה בשבוע שעבר, ואין לי מושג איך להשתמש בו! אין לי מבער, אלא מכשיר אדים (תומר מצונן ומשתעל) וגם לטיפול בבעיות קנדידה לא ברור לי איך להשתמש. האם אוכל לקבל עצות? תודה מראש!

עינתפ

New member
יכולה להמליץ לך בנושא הליכון

על מכסחת הדשא של אלמו (מרחוב סומסום) היא נוסעת על 4 גלגלים ולא נוסעת מהר. הגלגלים נוסעים על מוט עם גלגלי שיניים מה שלא נותן להליכון לרוץ, בדומה להליכונים רבים שנוסעים על מוט ללא גלגלי שיניים.עושה קצת רעש. אנחנו קנינו אומנם לפני שנתיים בטויס אר אס. מומלץ מאוד.

כמה דברים:

אני לא בעד הליכון..בעיקר בגלל שהילד נגרר ולא שולט בצעדים.. ובאשר לדזיטין..זה בעצם שמן דגים..קצת מסריח, אבל מומלץ מאד לתפרחת חיתולים.

אם אני לא טועה..

דזיטין היא משחה "עתיקת יומין" לענייני התפרחת. עוד לפני כל הבייביפסטה וחבריה.. לא נראה לי שיכול להזיק. בהצלחה.

odeia

New member
אודיה מתייצבת, קודם כל - דזיטין

ניתן לקנות בארץ אני לא אוהבת אותו הוא שמן מידי ולא נותן לעור לנשום, לתפרחת חיתולים הכי טוב קלנדולה נאפי של וולדה. שמן עץ התה - לגבי קנדידה תשאלי מי שכבר השתמשה בזה, אני משתמשת בטיפות אחרות לקנדידה. לגבי צינון - שימי לו טיפה אחת או 2 על המיטה למעלה, או בסיר עם מים על הרדיאטור, אם יש. בכל מקרה את יכולה לקחת כלי קטן עם נר, לשים עליו עוד כלי עם מים ושמן וככה יש לך מבער מאולתר. חוץ מזה - אף פעם לא מאוחר לקנות מבער ולהשתמש בו כל היום בבית. בצירוף עם לבנדר - זה מעולה.

עירית ל

New member
כל מילה בסלע

דזיטין הטיפולי שומני ומסריח משהו פחד ולמרות יעילותו היחסית, לא נדהמתי מהתוצאות. לעומת זאת הקלנדולה נאפי של וולדה זה פשוט קסם! נדמה לי שהיא גם יותר זולה מהדזיטין.

רותי ע

New member
בשביל מה הליכון?

לפי כל מה שקראתי זה לא בריא ולא מומלץ. קני לו בימבה ושידחוף אותה.. עדיף.. לגבי דזיטין-קניתי בהמלצת המטפלת במעון של עידן. לא מסריחה ולא שונה מהמשחות האחרות. גם עוזרת אותו הדבר.

מיכל153

New member
הליכון - בשום אופן לא !!!

היי זה לא בריא , לא מומלץ ואפילו מסוכן !! את זה אמרה פיזיוטרפיסטית שבמקצוע כבר 20 שנה !!! ביי מיכל153

רז2

New member
בקשר למשחה

אז אכן יש אותה גם בארץ. זו נחשבת למשיה טובה, אם כי אכן- מסריחה

iris and ben

New member
דזיטין

קיימות 2 משחות של דזיטין הן שונות בצבעי האריזה אך של אותה חברה האחת בעלת ריח נעים והיא אכן לא שונה משאר המשחות השניה היא יותר טיפולית ובעלת ריח מסריח של שמן דגים אבל היא מעולה לתפרחת חיתולים אם בעלך הביא דיזיטין מניו יורק אז האריזה של המשחה המסריחה היא בצבע לבן אדום וכחול

vered4

New member
לדעתי רק הליכון שדוחפים.

אנחנו קנינו בסטויס אר אס, הליכון במבנה של משולש, מרכז הכובד קרוב לילד ויש לו שליטה. ילדינו חשש לעזוב וללכת לבד, אבל עם ההליכון הוא ממש "טס" בבית, עד כדי כך הוא יציב, שאפשר לעשות איתו רוורסים, פניות, הכל. בנוסף יש לו קצת משחקי הפעלה וטלפון, ומקדימה אפשר לפתוח מן מגש ולשים בובות. מאוד מומלץ.

תודה לכולם על התשובות

הדזיטין שלי לא מסריחה, ואני אשתמש בה רק אם יחסר לי מהבייבי פסטה - כי לפי מה שהבנתי מכן, היא לא משהו יוצא מגדר הרגיל. בנוגע להליכון - אני לא מתכוונת לקנות הליכון חדש, ההליכון שיש לנו קיבלנו מתנה כשתומר נולד, וגם ככה הוא לא אוהב להיות בו (הוא רוצה להיות חופשי להגיע לכל מקום וששום דבר לא יפריע לו לפתוח את כל הדלתות של הארונות) ותודה לאורנה על העצות לגבי שמן עץ התה. ושוב תומר לא ישן בלילה, וגם אנחנו כמובן, וכשבאנו הבוקר לגן - מסתבר שכמעט כל הילדים ככה - זה גיל שכולם מוציאים שיניים. ובהתחשב בזה שלא ישנתי ואני נורא מצוננת והעיניים דומעות כל הזמן, אני ממש ממוטטת ומסכנה. אתם לא יודעם כמה מייק אפ שמתי הבוקר כדי להסתיר את העיגולים השחורים מתחת לעיניים.... שוב תודה לכולם!

odeia

New member
אמא של תומר, ניסית לעשות לו עיסויים

כשקשה לו לישון? תשלחי לי מסר עם איזור מגורים, אם את גרה קרוב אלי אולי אוכל להפגש איתך ולנסות לעזור. בכל מקרה תכתבי לי במה את משתמשת לשיניים ואם זה רק מזה הוא לא ישן, ואנסה לעזור לך.

למעלה