עוד לילה לבן ......

עוד לילה לבן ......../images/Emo10.gif

זה התחיל בשעה 9 בערב והסתיים ב-4 לפנות בוקר. הצרחות לא הפסיקו לשניה היה רגעים שחשבתי שהשכנים יביאו לנו משטרה בסוף. ככה זה היה חזק. אפרת נרדמה בקושי בגלל הבכי של דפנה (כאב לה בלב שדפנה בוכה והמשחות לא עוזרות). היום היא היתה רוב היום במיטה ולאכול כמובן רק הציצי שלי מתפקד בימים האלה והוא כבר ממש סמרטוט. הזעקתי את בעלי מוקדם היום מהעבודה כדי ללכת לקנות טיג´ל חדש ואולי עוד כמה דברים להעברת הלילה שמתקרב. אני נורא מקווה שהלילה הזה יהיה יותר טוב. יש כבר חור קטן בחניכיים לאחד מהשפיצים והשני ממש קרוב וכבר רואים גם את השן השניה מתקדמת לה בתוך החניכיים ממש יש קו לבן ונפיחות ענקית. אני מקווה שיסתיים בקרוב. אני מתה לישון ולהחליף קצת כוחות. איפה קונים כוח - כשיש עוד שני ילדים בבית שצריכים גם הם אמא? איריס של הנסיכות.

michal@gal

Active member
מנהל
רק שיצאו כבר השיניים ../images/Emo46.gif

מקווה שהלילה הזה יהיה יותר טוב. אולי בכל זאת תתני לה אקמול, שתהיה ישנונית יותר. מיכל

../images/Emo104.gif איריס-מה אומר ומה אגיד? ליבי

איתך. מקווה שהלילה יהיה לילה של שינה, הכוחות יחזרו לכולם (וגם לציצי) והפה של דפנה יחייך ולא יבכה. סיגל של שגיא

שירי ל

New member
אויש מסכנונות דפנה ../images/Emo10.gif

מה הם צריכים לעבור הקטנים האלה. שולחת לך
ענק שירי

ליבי איתך

ממליצה על אקמולי, גליגם - וללכת לרופא לראות שאין שום דבר אחר! גם לי היה נדמה שיניים, והסתבר שיש דלקת אוזניים חריפה. תרגישו טוב.

לא תאמינו - ישנתי כמו דוב הלילה

ודפנה התעוררה רק בשעה 4.30 בבוקר לציצי וחזרה לישון אחרי שעה אבל לי נגמר הלילה. אבל הלכנו לישון אתמול בערך כמו התרנגולות ככה שהיה לי כוח והבית כבר נקי לשבת. השן עדיין מסרבת לצאת אבל מתקדמת ואני לא רוצה לפתוח פה לשטן אז אומר את ההיפך הלוואי שהלילה יהיה ליל צרחות. איריס של דפנה.

מצטרפת להמלצה על הגליגם!

אחרי נוזלים באוזניים (כדאי לבקר אצל הרופא כדי לוודא שזה לא המקרה) ואקמולי ולילות ללא שינה, החלטתי לתת - בכוח - את הגליגם כי נראה לי מוגזם לתת אקמולי כל יום. בר שונאת את כל הטעמים האלה - וכשהיא רואה את המזרק הקטן היא מתחילה לבכות ולהתנגד.. היה ממש קשה אבל זה עובד אחרי כמה ימים נסענו לחו"ל אז הפסקתי לתת לה ( זה היה איתי אבל ניסיתי) ובאמת גל הכאבים עבר ומבר עם השן הפכנו לבר עם 6 שיניים!!

nightroll

New member
שי../images/Emo93.gifניים!!! ../images/Emo129.gif

גם כפיר דוחף את השיניים שאין לו. מרטיב חולצות בקצב, מרייר בכמויות, מחכך את השיניים (הכי אוהב לחכך על כבל חשמל, הנודניק. אסור להוריד ממנו עין לשנייה). רופאה של מכבי ואחות של קופת חולים - שתיהן אמרו לי שאם הילד ממש סובל אפשר ורצוי להשתמש באקמולי להקל עליו. אל תגיעי לצרחות. טיג´ל זה כולה קצת בנזוקאין (חומר מאלחש). אם הילדה ממש סובלת תני לה אקמולי.

popo11

New member
../images/Emo104.gif גם אנחנו !

גם עדי דולף. כל הזמן צריך להחליף לו חולצות. הנשכנים האהובים אליו הם המוצף שלו והאצבעות. היום תפסתי אותו לועס את השפתיים. נראה לי ששן מס´ 3 בדרך לביקור !

Shellylove

New member
כוח קונים מהחיוכים של הקטנים

ומהרגעים האלה שאין להם מחיר ואין להם תחליף...חשוב מאד לשמור את העודף, כדי שיספיק לימים כאלה של שיניים ולילות קשים. תחזיקי מעמד!!!

למעלה