עוד לילה לבן...

עוד לילה לבן...

נמאס ליייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!1

קליופיה

New member
קרה לי שלשום...

אתמול לא לקחתי סיכון ונטלתי קלונקס.
בקושי קמתי הבוקר

ואני עובדת עד 19:00, מחכה לי יום ארוךךךךךך

לילות לבנים זה סיוט

אני גם מתמודדת עם בעיה דומה. אבל אני נעזרת בכל מיני עזרים, לפעמים כדור שינה קטן, יש גם דברים יותר טבעיים שעוזרים להירגע. את לא יכולה בלי לישון, גם ככה קשה לנו להתמודד עם העולם אז ללא שינה בכלל אין כוחות.

אני לוקחת כמות נכבדה מאוד של כדורים

אבל עם השנים ההשפעה של כל הכדורים קטנה, וצריך להוסיף מינון וכדורים חדשים. לא כולם ממשפחת הבנזואפינים, חלק אנטי פסיכוטיים ואנטי דיכאוניים עם תופעת לוואי של השראת שינה. הבעיה שעם הזמן תופעת הלוואי הזו מתמתנת או נעמלת.
לדיכאון עצמו שום כדור או טיפול לא עזר

מכירה את התופעה

אני הייתי מחליפה כל כמה חודשים שהייתי מתרגלת לכדור לכדור אחר וחוזר חלילה.
אבל לאחרונה אני משתמשת בשיטות התנהגותיות. הורדתי גם אפליקציה של דמיון מודרך שעוזרת לי להירגע.

לפי דעתי תתייעצי עם הפסיכיאטר או הרופא משפחה כי יש מה לעשות מלבד כדורים, הוא יכול לתת לך הפניה למעבדת שינה או אולי להחליף או להוסיף כדור או לשלוח אותך לטיפול התנהגותי שם ילמדו אותך טכניקות הרגעה, או טיפול ביו-פידבק שגם מאוד יעיל. בקיצור את לא צריכה לסבול תפני לרופא.

אפשר לדעת באיזו אפלקציה מדובר?

נשמע לי רעיון לא רע לתרגל מדיצטיה לפני השינה.

לא ראיתי.

אבל תעשי חיפוש ב-APPSTORE או בגלקסי-SLEEP, זה נותן מלא אפליקציות חינמיות, חלק דומות לזאת שהזכרתי. כל מיני מלודיות ומדיטציות, אפשר לקרוא על כל אפליקציה מה היא עושה. שווה לנסות.

מצאתי משהו דומה, דמיון מודרך

מאד יפה הבעיה היא שהפלא' מתנתק לי אחרי כמה דקות השמעה ולא הצלחתי לשמוע את זה עד הסוף. אחפש לזה פתרון.

מה שהורדתי כאן.

למעלה