עוד לילה...

Star_Dust

New member
עוד לילה...

יש לילות בהם יש לי הרבה מה להגיד... המחשבות מתרוצצות בראש בלי הפסקה... ואני באה לכאן כדי לפרוק מעט מכל הבלאגן הזה לפני שאני הולכת לישון... ויש לילות (כמו הלילה) שאני מרגישה ממש מרוקנת... יושבת מול המיקלדת הזו ושום דבר לא עולה בראש... ומנסה לסחוב עוד כמה דקות לפני המסע למיטה כי אני יודעת שאם אלך לא מספיק עייפה, זה יהיה לילה גדוש בחלומות ומחשבות... לילה עם פוטנציאל להפוך ללילה רע. ברוב הלילות המרוקנים אני מתייאשת ופורשת אבל היום החלטתי לכתוב... כדי שתדעו שאני עדיין כאן וגם (בעיקר) כדי להעביר את הזמן. מוזר הפחד הזה מהחלומות... לא יודעת ממה אני מפחדת יותר... שאחלום עליו... או שלא אחלום עליו... די מבלבל. ולפני כמה ימים חלמתי שאני חווה את האסון שגרם למותו... לא כאילו הייתי שם... אלא כאילו זה קורה שוב במקום אחר ואני נוכחת... ובחלום הייתי משותקת מתדהמה ולא חשתי דבר... שום כאב, רק סוף... ובצורה מסויימת החלום גרם לי להקלה... כי עכשיו אני חושבת שכך בדיוק הוא חש... לא כאב, לא סבל... רק סוף. ומחזיקה במשך שעות את הפריט האחרון שהיה עליו כאשר נרצח... את טבעת הנישואין שלו... ועוצמת את עיני ומנסה להרגיש מה חש... ולא מרגישה דבר... וזה מחזיר אותי לאותה מחשבה... לא כאב, לא סבל... רק סוף. ומרגישה ריקנות עצומה אבל גם הקלה... וחושבת שעכשיו זה הרגע המתאים לכבות את המחשב וללכת לישון. לילה קל לכולנו. אני.

שיהיה לילה טוב מתוקה

שולח לך הרבה חום וחיזוקים ... אני יושב פה מול המחשב ואין לי מילים... לא לך ולא לעצמי ... חזרתי לפני שעה מסיבובים ליליים שהסתיימו בקבר שלה , וכמובן שאני לא מסוגל לישון עכשיו ... לפני שלושה ימים נרדמתי לחצי שעה על הספה של הוריי, ובמהלך השינה הקצרה הזו חלמתי שהיא לא נפטרה ... שהיא בבית מתאוששת מהאישפוז ואני לידה כמובן , תומך בה ומטפל בה שתחלים ... אין צורך להוסיף שמאז אותו חלום התרוקן לי מעט הכוח שהצלחתי לצבור בזמן האחרון ... מצד אחד אני משתוקק לחלום אותה, אבל מצד שני כל חלום כזה זורק אותי הרחק הרחק למטה ... זו הסיבה שאני כמעט ולא ישן מאז שהלכה ממני ....

Star_Dust

New member
לילה

לא אשאל איך היה בשלושים... אני יכולה לתאר לעצמי איך זה היה. רק תדע שכולנו חשבנו עליך והיינו שם איתך. הדלקתי ברשת נר לזיכרה ביום השלושים. אני מנסה להעלות העתק של ההקדשה לפורום (בינתיים בלי הצלחה יתרה). אני שמחה שאני לא מרגישה צורך מיוחד לעלות לקבר... הוא נמצא בליבי... וחוץ מזה אימא שלי בטח היתה הורגת אותי אם היתה חושבת שאני מתכוונת להתחיל סידרת טיולים לילית לבית העלמין. שיהיה לך לילה קל... ותנסה לישון קצת... רק בחלומותיך היא עדיין בחיים (ובשביל זה שווה ללכת לישון). חלומות פז. אני.

השלושים

תודה לך על הנר ועל המחשבות ... יש זמנים שאני מרגיש את גלי האנרגיה ששולחים לי ממלאים אותי בכוח ... ויש זמנים שהכל חסום ורק הכאב והגעגועים ממלאים אותי .... חודש ויומיים בלעדיה ואני עדיין לא קולט ממש שהיא איננה ... עדיין מדבר ב"אנחנו" ו"אצלנו" , עדיין אומר מדי פעם "אני אתייעץ עם אילן(שם החיבה שלה) ונחשוב" , ואז תופס שבעצם אין לי עם מי להתייעץ יותר ... וכמו שאמרת את , אני מרגיש בעיקר מרוקן ... לא יכולתי לנסח זאת לפני כן ואת סימנת בדיוק את המילה הנכונה ... מרוקן מכל טעם לחיים, מכל רצון לעשות משהו ... כמו שכבר הגדרתי את עצמי פעם - קליפה ... אין לי כל כך חשק לפרוק בפורום בזמן האחרון כי אני לא כל כך יודע מה אני אוצר בתוכי ... זה קצת מבולבל ... אימי הייתה חולה מאד כל היום והייתי לידה וטיפלתי בה, וזה החזיר אותי בבת אחת לתקופה שאילנית הייתה מאושפזת, וזה פשוט שבר אותי לחתיכות ... הייתי חייב פשוט לצאת בלילה ולנסוע לאנשהוא ... בסוף הגעתי לקבר ... השלושים עבר כמו שציפיתי שיעבור ... קשה מאד כמובן... אבל אח"כ התכנסו אצלי בבית כל החברים שלי ובני משפחה והיו איתי עד מאוחר וזה די העביר את הזמן ... דווקא ביום שישי(אתמול) היה לי מצב רוח ממש טוב יחסית ... ביליתי את רוב היום עם הלהקה שלי, ובאחה"צ הופענו באשדוד ... למרות שכל שיר בהופעה צבט לי כי אילנית מאד אהבה את השירים שלנו ולבוא להופעות שלנו, וכמובן שזה הזכיר לי אותה כל הזמן ... ואח"כ הייתי אצל משפחה וחברים והייתי ממש במצב רוח מרומם ... אבל ככה זה עכשיו ... ירידות ועליות .... וצריך לדעת להנות כמה שיותר מהעליות ולשמור שלא לאבד בלמים בירידות ...

לילה טוב לשניכם

אין ממש מה להגיד. קוראת את המלים שלכם ו.. זהו. לא יוצאות המלים. רק לספר ככה.. עוד פעם ועוד פעם שככה זה עכשיו. תמצית המיץ של הג´יפה והזבל. אחר כך זה אחרת איך אמר יונתן.. "פחות אבל עוד כואב".. ואחר כך החיים חוזרים וגם האהבה. לעבור כל יום כמו יום.. מקווה שמצאתם מנוחה ונרדמתם מחבקת אתכם אחת שגם..

למעלה