עוד ליל סדר מאחורינו

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
עוד ליל סדר מאחורינו

טוב, אז האמת שהשנה לא הארכנו בקריאת ההגדה וטוב שכך אם כי לא דילגנו על שום חלק בהגדה. המשפחה של אמא שלי התארחה אצלנו והיינו 17 איש. היה מאוד נחמד אבל האמת שלא היה לי כל כך מצב רוח היום כמו בשאר הימים בתקופה האחרונה ודי התאמצתי לפזר חיוכים לכל עבר. סך הכל היה נחמד ואפשר להגיד שעוד פסח מאחורינו . מקווה שגם לכם עבר ועובר ליל סדר נחמד שירי

קאריני21

New member
חג שמח ....

בזמן שכתבת את ההודעה בדיוק ניגבתי פיתה עם חומוס
חג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ארוחת הסדר אמנם כבר מאחורינו..

אבל מלא כלים/שואב/ספונג'ה עוד לפנינו...
אתמול בלילה נשברתי באמצע הניקיונות ודחיתי חלק להיום. כזאת אני, ג'יפה!!!!
מקווה שהיה לכולם נחמד ונפלא וטעים
תעשו חיים

gaia20

New member
ליל סדר עמוסססססססססססס

כן...כמעט 30 איש התיישבו אצלינו מסביב לשולחן...כמות אוכל..ואי ואי...כמה אוכל...נשבעת לכם..היה בא לי להקיא מכמות האוכל, סירים בכל מקום..... ואז הגיע הקטע המוזר אחרי הארוחה, התחלתי לפרוח!!! הפנים, הגב הצוואר...הכל פריחה מוזרה כזאת, נקודות אדומות, מגרד בטירוף...ככל שגרדתי זה רק התפשט ונהיה עוד יותר אדום, אז אמרתי לאמא שלי שאני הולכת לישון (וגם חסכתי לעצמי לסדר את כל הכלים...חחחח) בקיצור, בבוקר זה נעלם. התרופות עלו את שלהם
אז מקווה שכולם נהנו בחג שיהיה לכם המשך יום נפלא!

קאריני21

New member
מה נשתנה ...?

ווואווווו יותר מידי יציאות היו לי השבוע. יותר מידי אנשים. כייף. אווווףףףףףףףף קארין חוזרת מתחיית המתים

gaia20

New member
תגידי ילדה.....

מהיכן משפטי המחץ האלו שאת דופקת לנו פה?....(בחתימה)

קאריני21

New member
אה? זה?

מכל מיני ספרונים ... ספרוני אהבה, ספרוני פתגמים. כל מיני. שווווווהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

1ט ל י

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo158.gif

הסדר שלי היה זוועתי. לא היה לי מצב רוח, היה רק מישהו אחד שהגיל שלו לא רחוק ממני ב-10 שנים והסדר היה אצלנו בבית. שיהיה לכולם חג שמח

למעלה