עוד מזון מקייטרינג שאני מעונינת לתת

N o N a m e11

New member
עוד מזון מקייטרינג שאני מעונינת לתת

למשפחות הזקוקות,בעלי חוסר אמצעים וכדומה... אז כן, השבוע אצלינו נחל מס' ארועים
שנדע רק שמחות
להודעתי השבוע לא נעניתי וחלק מהאוכל מסרתי לבית תמחוי שהיה בקרבת ביתי וחלק למשפחה בת 12 נפשות שקראתי עליה במקומון. ומכיוון שהיום יום שישי,יום קצר ואין באפשרותי לעשות זאת שוב ויש אנשים שממש ישמחו לארוחת ערב חמה של שבת. אם יש מבינכם שיודעים על נזקקים, אנא צרו עימי קשר בהקדם במסרים. ודיי התאכזבתי השבוע לגלות חוסר הענות כשאני יודעת שיודעים על כאלה בפורום
עם כמות המזון שאצלי במקרר אני יכולה להאכיל גדוד שלם. שבת שלום וחג שמח

jole

New member
חוסר היענות לצערנו בגלל חוסר אפשרות

בשינוע. זה הדבר הכי קשה בפורום. אם אני זוכרת נכון את נמצאת בהרצליה. רב המשפחות הנזקקות שלנו נמצאות ברחובות, אשדוד, יש מעט באזור תל אביב ועוד בצפון הרחוק. כשמגיעים הביתה בחמש שש בערב קצת קשה לצאת לנסיעות כאלה עם כל הרצון לעזור למשפחות. אנא אנשים ותורמים יקרים הבינו, את מה שאנחנו עושים כאן אנשנו עושים לאחר עבודה ומשפחה ומה לעשות לא תמיד ניתן לעזוב הכל ולנסוע להביא X או Y למשפחה אחרת נזקקת ככל שתהיה. יש לך אפשרות שינוע? נשמח לתת כתובות של המשפחות הזקוקות לאוכל בכדי להביא להן אותו.

N o N a m e11

New member
JOLE

אין לי אפשרות שינוע לצערי כיון שאני לא ממונעת. אחרת היתי עושה זאת בשמחההההה
אבל מישהי מקסימה פנתה אליי במסר והיא תשמח לעזור בהעברה.-אני תקווה שזה עדיין אקטואלי,אני מאמינה שכן. כן אני מהרצליה,אם תוכלי להעביר לי כתובות באיזור ת"א,השרון והמרכז יכול להיות מצוין. גם פ"ת,ראש העין והסביבה זה מצוין. תודה בכל אופן.

jole

New member
היום זה כבר לא יקרה אבל כבר ביום

ראשון אבקש מהרכזים ליצור רשימה מרוכזת ואעביר אליך. תודה ושבת שלום

N o N a m e11

New member
כן זה ברור לי

אמתין ליום ראשון. בינתיים הקפאתי כל מה שרק היה ניתן. שבת שלום.

nngr

New member
מוכנה לבוא לאסוף ביום ראשון

אני שולחת לך מסר עם הסלולרי שלי נהייה בקשר אני יכולה לבוא לאסוף ממך אוכל לפ"ת ות"א. בינתיים שבת שלום

רותם111

New member
מיכלית, קרינושנוש - אוכל../images/Emo78.gif

שימו לב. נשמע נהדר. הלוואי והיה לנו סידור כזה ברחובות.

למעלה