עוד מחשבה על דמונים...

Fairywitch

New member
עוד מחשבה על דמונים...

לפי הספר, לרוב המשרתים יש דמונים כלבים. למה, בעצם? כמי שאמרה שבטח יהיה לי דמון כלב- נעלבתי בהתחלה. אבל במחשבה שנייה- אני ספרנית. והדבר שאני הכי אוהבת מכל האפשרויות שהמקצוע הזה מספק הוא עבודה עם קהל, עזרה, ייעוץ, שירות. אז אולי פולמן די צדק... העניין הוא שכלב הוא לא רק יצור רופס וכנוע (וגם אני לא!), וזאת האסוציאציה הראשונה שהייתה לי. זהו, סתם כמה מחשבות שעלו לי. איזה כייף לקרוא שוב את הספר

כלבים..

הכלבים הם פשוט חיה שנורא קשורה לבעלים שלה, ואפשר להגיד שהיא אולי יותר ידידותית מחתול (אני לא ממש מסכימה עם זה) והם יעשו הכל כמעט בשביל לרצות את האדונים שלהם. חוץ מזה, הם גם נורא תלותיים באדונים שלהם. אני לא אומרת שהדברים למעלה רעים, או שהם מתאימים רק למשרתים, אבל זה פשוט האופי של החיה. (נורא קל להשוות בין חתול לכלב! P: )

Fairywitch

New member
ואולי זה תלוי בסוג השירות-

הייתי מצפה, למשל, שלשוטרים/חיילים גם יהיו דמונים כלבים- אבל כלבי שמירה (זאב, רוטויילר וכד'). אני כמובן משליכה על העולם שלנו, מעבר לעולם של ליירה

האבק

New member
אאל"ט

לטרטרים ששמרו בבולונדר היו דמונים כלבי שמירה או זאבים (שהם פשוט כלבים פראיים יותר, לא? או שזאב זה גם חתול? אני כבר לא זוכר..
)

זאב זה לא חתולP:

שועל זה סוג של כלבP: (אני לא יודעת, אולי רק לי הייתה את האשליה הזאת כשהייתי קטנה שזאב הוא שייך למשפחת הכלביים ושועל לחתולייםP: אבל גם שועל הוא כלבי. P: ) ונשמע הגיוני בנוגע לסוגי הכלבים. למשרתים נאמנים בטח יהיה גולדן או משהו=] ולמעצבנים פינצ'ר. P:

סֵג

New member
אני חושב שלשוטרים בעולם שלנו יהיו

כל מיני חיות. כלבי שמירה אולי לאנשים ההוגנים בניהם, שיש להם אמונה בחוק וסדר. לבלשים מתאים חתול רזה, עורב.. למפקדים נשר, צ'יטה, אם הם לא דוחפים את היד לשוחד.. לדרגות הנמוכות אני בעיקר חושב על אורנג-אוטן או תן.. הם לא אנשים אצילים כל כך בד"כ. מגניב לנסות לדמיין איזה דמון היה לי אילו הייתי נולד בעולם של ליירה.. אני חושב שחולדה.. או עכבר. עש.. ינשוף.. אולי בונה.. הנטיה הכי חזקה היא לעכבר קטן ואפור.

למעלה