עוד מידע על...

aniviel

New member
עוד מידע על... ../images/Emo26.gif

הגרסה המורחבת של "שיבת המלך"! לקוח מtheonering.net (אני תרגמתי מן הסתם) סצינות שיופיעו בגרסה המורחבת (מישהו שהיה בהקרנה מיוחדת של הגרסה בכנס בארה"ב מספר על זה):
סארומן עומד על ה'גג' של צריח אורת'נק ואומר דברים כמו "something festers in the heart of Middle Earth", "you are all going to die", "I want no pity or mercy!" בזמן שהוא יורה להבות אש מהמטה שלו.
פרודו, סאם וגולום מגיעים לפרשת דרכים. רואים את סאם מסתכל על משהו ואז יש קלוז-אפ על ראש של פסל ועל הכתר של הפסל.
פרודו וסאם בתחפושות של אורקים הולכים יחד עם אורקים בזמן שאורק אחד גדול צועק עליהם "move on!".
מרי אומר (משום מה אני לא יודעת למי אבל אני מנחשת שלת'יאודן): "I know there isn't much hope, I know I can't do much. I'm just a Hobbit. But I want to help."
הפה של סאורון רוכב החוצה (מהשער השחור אני מניחה), יש קלוז-אפ על הפה שלו (שאמור להיראות דיי מזעזע דרך אגב) בזמן שהוא אומר: "I have a token I was bidden to show thee" ואז הוא מראה את המית'ריל של פרודו וזורק אותו על הרצפה ורואים את פיפין אומר "Frodo...".
אאווין במיטה באדורס (רואהן), אראגורן הולך ומנסה להתחמק ממנה אבל לפני שהוא מספיק היא תופסת את ידו.
איאומר בוכה על אאווין במחשבה שהיא מתה.
סאם במורדור מסתכל בחשכה, בשמיים יש אור אדום וסאם אומר לפרודו שהוא רואה אור.
אראגורן מרים פאלאנטיר עטוף בלהבות ואומר כל מיני דברים, בינהם הוא אומר "Elendil".
גאנדלף רוכב אל המלך מכשף ואומר לו איומים כגון "לשלוח אותו לחשכה", המלך מכשף מגיב עם איומים משלו בזמן שהחרב שלו (של המלך מכשף) מתעטפת בלהבות.
עוד תמונות מהקרב על שדות הפלנור, הנשק של גונדור והבהמות המכונפות מרימות חיילים.
אאווין נלחמת בגות'מוג (מפקד האורקים הורוד הזה-האורק מסטיק).
פאראמיר מספר לפיפין על הילדות שלו, בורומיר ועל אביו. פיפין אומר לפאראמיר שיש לו (לפאראמיר) "a different kind of strength" ושאביו (דנתור) יראה זאת בסופו של דבר.
סצינה מרגשת בבתי המרפא של אאווין ופאראמיר מחזיקים ידיים ואה... מראים אהבה.
אראגורן, לגולאס וגימלי רצים במסדרון מלא גולגלות בשבילי המתים.

Eowyn of Rohan

New member
ואוו!!

מלא דברים שבכלל לא חשבתי שיהיו.. שניה, כמה זמן זה כל התוספות? חלק מהן נראה קצת יותר מידי בשביל האקשן(סארומן יורה להבות? החרב של המלך המכשף בלהבות?).. אבל אני בטוחה שזה יהיה טוב
.

The Girl Who

New member
אוווווו^____^

אני ממש מחכה לראות את זה! אני חושבת קטע שממש היה חסר הוא בין פארארמיר ואאווין...הם כ"כ חמודים ביחד.

go girl1

New member
יאי!!!../images/Emo118.gif

נשמע ממש טוב... חחח חוץ מהקטע של סארומן על אורת'נק
(משומה זה ממש הצחיק אותי...)

adva g

New member
וואו!!! איזה יופי! ../images/Emo51.gif

אני הכי מחכה לסצינה בבתי המרפא, עם אאווין ופאראמיר. זה היה חסר לי בגרסה הרגילה (וגם כמובן טיהור הפלך, אבל זה לא יהיה במורחבת לצערי
)

Pagra Baleben

New member
שאלה../images/Emo26.gif

למה הם לא יכלו פשוט לשים את זה בבונוס של הדיוידי כסצנות מחוקות? זה לא כל כך הרבה סצנות בשביל להוציא עוד אחד.. מישהו יודע?

adva g

New member
אבל מצד שני-

זה הרבה יותר כיף לראות את הסצינות משולבות בתוך הסרט, לא? וגם- לפי מה שהבנתי ב"שני הצריחים" הסצינות הנוספות שינו את הסרט בצורה משמעותית. וחוץ מזה- נו באמת, הם רוצים להרוויח עוד כסף

LeAnNe

New member
נשמע טוב../images/Emo4.gif../images/Emo62.gif

חבל שאין לי דויד..אני כל כך מיושנת.. אני לא מאמינה! כל הסרט רציתי לראות את החלק של בתי המרפא (חלק שממש אהבתי בספר) ועכשיו זה רק במורחב! אני חייבת להשיג דרך לראות את זה..

adva g

New member
כן, גם אני כבר מחכה לבתי המרפא

וגם אנחנו קנינו dvd רק לפני שבוע בערך, אחרי שהבנו שעוד כמה חודשים כבר באמת לא יהיו סרטי וידאו להשכרה בבלוקבסטר... ובשבוע הזה מרוב שהתלהבנו הספקנו כבר ללכת איזה 4 פעמים לבלוקבסטר להשכיר סרטים. אנחנו כבר מכירים שם כמעט את כל השמות של העובדים

וואו....

לצערי אני לא יודע אם יזדמן לי לראות את זה. קודם אני אעשה מרתון של כל השלושה (לא ברציפות אבל בסמיכות). לא מורחב רגע!!! אפשר להשכיר את שלושת המורחבים בנפרד ואז לעשות מרתון של המורחבים לא? לא צריך את ה- DVD המיוחד שייצא רק ב- 2042 אפשר לעשות מרתון מורחב!!! לשם כך אני צריך שיהיה אפשרי להשכיר את שלושת המורחבים. מתי ייצא השלישי?

aniviel

New member
טוב הרגע ראיתי את זה...

האיכות נוראית ושומעים צרחות של בנות ברקע כל פעם שאחד הבנים עולה למסך חח אבל יש כמה קטעים מממממש מגניבים. הקטע שסארומן יורה להבות ושאיאומר בוכה על אאווין ושהחרב של המלך מכשף עטופה בלהבות זה ממש קטעים מגניבים, זה עשה לי כאב בטן חח

NarihS

New member
כן זה נחמד! ראיתי את זה עכשיו

וזה לא כזה נורא!! חשבתי ששומעים את הבנות יותר חזק.. אבל זה בסדר, זה נסבל :) ובאמת איזה קטעים יפים!!

למעלה