עוד מיליונר מושחת נכנס לכנסת ישראל

עוד מיליונר מושחת נכנס לכנסת ישראל

קבלו אותו במחיאות כפיים סוערות! רפי איתן הואשם בבנייה לא חוקית באילת "נגד יו"ר הגימלאים, רפי איתן, תלוי ועומד כתב אישום פלילי בגין עבירות על חוקי התכנון והבנייה בריף הדולפינים באילת. איתן עומד לדין מתוקף היותו אחד מבעלי חברת "ריף הדולפינים". בערוץ 10 דווח, כי לטענת הפרקליטות, מרבית המבנים במקום נבנו שלא כחוק, ובהם גשר המשמש את המבקרים ומהווה סכנה בטיחותית חמורה. אולם כתב האישום לא ימנע מאיתן לכהן כשר לענייני גמלאים בממשלה. היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, אינו גוזר גזירה שווה בין איתן לבין השרים לשעבר אריה דרעי ורפאל פנחסי, שנאלצו לחדול מכהונתם משהוגשו נגדם כתבי אישום פליליים." לא מספיק שהוא בגד במצביעיו, הבוקר מתגלה שבנוסף לזאת תלוי ועומד נגדו כתב אישום פלילי.

אשרת

New member
בגד במצביעיו?

תגיד לי, מי נתן את הסמכות לדבר בשמם של 7 מנדטים בדיוק?

ברור שבגד אשרת

רק תחשבי שאם היית מצביעה לגמלאים, והיום הקול שלך היה משמש את קדימה, איך היית מרגישה? האם לא היית מרגישה נבגדת? האם לא היית מרגישה שרומית?

ודווקא בקדימה (לא בעבודה חס וחלילה)

דוחים את הדיווחים על הסכם הסחר-מכר הזה בין העבודה לש"ס.

אשרת

New member
במידה ו...

לא. לא הייתי מרגישה נבגדת. הרי גם ככה הם משתפי פעולה עם קדימה וקדימה היא מהפלגה המובילה. אז מה ההבדל? שהם נעשו סיעה משותפת בכנסת? big deal. אני במקומך הייתי מתחילה לחשוב על מה שהולך להיות במשרד החינוך תחת הנהגתה של יולי תמיר

אני דווקא שמח שיולי תמיר תהיה שרת

תמיר ולא אוריאל רייכמן, תהיה שרת החינוך. רייכמן ביקש לההפריט את מערכת החינוך והפוך אותה למין תוכנית ויסקונסין לנוער. הפרופסור יולי תמיר מתנגדת בתוקף להפרטת מערכת החינוך. כך שבינתיים זה ההישג הכי משמעותי שהשיגה מפלגת העבודה המחודשת של פרץ במשא הקואליציוני הזה עם קדימה.

אשרת

New member
מרוב שאתה מסטיק ורוד אתה לא שם

לב, שעם שר לחינוך חרדי יהיה קצת בעייתי לתמיר ליישם את מה שהיא אמרה בבחירות. אם שר לחינוך החרדי הוא ההשג המשמועתי של מפלגת העבודה המחודשת.. אז כנראה שמפלגה שלך רוצה להוריד עוד יותר את רמת החינוך במדינה.

השר הזה נכפה עלינו ע"י אולמרט

לא אנחנו ביקשנו אותו, קדימה ביקשה אותו. כך שאם יש לך טענות מענות אשרת, תפני אותם לקדימה.

אשרת

New member
השר הזה לא נכפה על ידי אולמרט.

זה אתם שעושים סחר מכר עם ש"ס על מנת לשמור על שקט מפגלתי.
מחודשת או לא מחודשת, יש דברים שנשארים.

להגיד שהיתה "בגידה" בבוחרי הגמלאים

זו הקצנה מטורפת ! הגמלאים לא וויתרו על העקרונות שלהם, ואפילו לא התאחדו עם קדימה כמפלגה. רק חיבור בין הסיעות לכנסת. ואל תשכח את האיחוד בין עם אחד לעבודה, שלו היו מטרות שלא קשורות בכלל לעקרונות של אף אחת מהמפלגות האלו.

על מה אתה מדבר? הם עכשיו סיעה אחת

וכסיעה אחת, מוטלת עליהם משמעת סיעתית, כך שהגמלאים פשוט נהפכו לחותמת הגומי של אולמרט, ומה שהוא יגיד להם הם יצטרכו לעשות. אם לזה אתה לא קורא בגידה במצביעים שלהם, כנראה שאין לך מושג מה זו בגידה.

ומה עם משמעת קואליציונית?

האם זה הופך את מפלגת העבודה ועמיר פרץ לחותמת גומי של אולמרט? כל עוד הגמלאים יילחמו לרווחת הגמלאים, שזה הדבר שבשבילו הם נבחרו, הם לא בוגדים בבוחרים שלהם שבחרו בהם בשביל זה. הסכם לאיחוד הסיעות לא הופך אותם ישר לבוגדים, כמו שאיחוד בין מרצ - לעבודה אותו אתה הצעת לא הופך את מרצ לבוגדים בבוחריהם. תפסיק להאשים בדברים שאין כל מקום להאשמות, במיוחד כשיש כל כך הרבה דברים שבהם יש צדק להאשמות

אשרת

New member
אני חושבת שלך אין מושג מה זאת אומרת

בגידה. בנושא הזה אני מסכימה עם יאללה קדימה.

אני בטוח שלך דווקא יש

אבל מעניין מה היית אומרת ואיך היית מגיבה אשרת, לו במקום הגמלאים היה מדובר עכשיו במפלגה שלך שינוי.

למעלה