עוד מיני סקר קטן- פרקים אהובים...

עוד מיני סקר קטן- פרקים אהובים...

לסידרה ששאו"ק אין פרקים..אלא קטעים יחסית קצרים לכל דמות.. אז שאלת הסקר היא כזאת... לאיזה דמויות אתם הכי אוהבים לקרוא את הפרקים שלהם... ולאיזה דמויות פחות... למשל.. אני ממש לא אוהב לקרוא את הפרקים של סאנסה..ות'אמת גם את של ג'ון שלג אני לא ממש אוהב... אני הכי אוהב לקרוא את הפרקים של תיאון ושל טיריון... חחחחח..אתם בטח מבינים למה..:) נראה לי שבספר הבא אני ממש אוהב את הפרקים של ג'יים.. ומה איתכם?

LA LI HO

New member
אממ

אני אוהבת את הפרקים של טיריון ואריה מאוד, זה תמיד כיף לקרוא את הדמויות שלהם. הפרקים של בראן חמודים, כי אני מתה על הדמות אבל לא קורה בהם הרבה אז לפעמים הם דיי משעממים.. והפרקים הכי משעממים לדעתי הם של קייטלין וסאנסה שהן הדמיות שאני ממש לא אוהבת.

mydas

New member
אני

אוהבת לקרוא על אריה ואח"כ ג'ון שלג ובראן ואני שונאת לקרוא על דאניריז!

DIDGIN

New member
ואני לעומת זאת...

הכי אוהב את פרקי טיריון ודאני, והכי פחות אוהב את פרקי אדארד ותיאון.

Maleficent

New member
הפרקים האהובים:

בעיקר פרקים של ג'יים, אדארד, ג'ון ואריה... ואני מחכה בקוצר כוח לפרקים של סרסיי...

Gregor Power

New member
אני הכי אוהב את הפרקים של

טיריון. הם הכי מצחיקים, והם מאוד מעניינים ונותנים נקודת ראות שונה לגמרי משל כל הדמויות. הפרק שבו טיריון מגיע למחנה של טייווין (באנגלית) ממש הצחיק אותי ("What, no goats?"). אני גם אוהב את הפרקים של ג'ון, אדארד ובראן. הפרקים שאני הכי לא אוהב הם הפרקים של דאני. היא הצליחה לעצבן אותי בתור דמות. וחוץ מזה, זה כמו "קוטע" את העלילה של ווסטרוז. ד"א, באיזשהו שלב נוצר מצב שממש לא אהבתי את קייטלין, אבל חיכיתי בקוצר רוח לפרקים שלה, כי רציתי לראות מה עם רוב.

HobbitGirl

New member
פרקים אהובים שלי

הם של טיריון וג'יים, כי הם שנונים ומעניינים. גם הפרקים של סאנסה, כי אחת הדמויות היותר אמינות בספר לדעתי. את דאנריס אני שונאת כדמות (מוצי-פוצי מושלמת וקרציתית), אבל הפרקים שלה מעניינים. הפרקים שפחות אהבתי הם של אריה,קייטלין ותאון. אריה היא אחת הדמויות האהובות עלי בסידרה, אבל הפרקים שלה די מעצבנים אותי בד"כ, לא יודעת למה. קייטלין די קרציה, עם כל היבבות שלה (זה לא שאין לה סיבה, אבל עדין).ואת הפרקים של תאון אני שונאת כי הוא חזיר מטומטם.

The West Star

New member
קשה...

טיריון תמיד מענין, דאינריז מחליאה אותי.. וג'ון לפעימם מענין.. וגם אדארד...

Nightborn

New member
->../images/Emo16.gif

אוהבת: אריה סאנסה (סתם מעורר גיחוך) ג'ון קייטלין אדארד (לא יודעת למה...) לא אוהבת: טיריון דיאנריז

Nightborn

New member
מודה ומתוודה-לא ממש אוהבת אותם.../images/Emo16.gif

לא יודעת למה..

BarmaLena

New member
הממ...

לדעתי הפרקים הכי מעניינים הם של סאמוול ודאבוס. לדעתי הם הפרקים הכי מעניינים וניתנים נקודות ראות חדשות. הקרים הכי משעממים הם של דינאריס. כמה היא יכולה ליילל?? גרר...פשוט מעצבנת.

שלי:

אני הכי נהנה מהפרקים של: דאבוס, ג'ון וטיריון. לפי דעתי הם מייצגים את שלושת הפנים של ווסטרוז.

artist

New member
פרקים אהובים

כמעט כל הדמויות מדהימות. הפרקים של קייטלין למשל, מאוד מרגשים ונותנים נקודת-מבט מאוד אימהית ורחומה. הפרקים של טיריון נפלאים וחכמים. הפרקים של דאבוס מדהימים -- הוא אחת הדמויות האהובות עלי ביותר. הפרקים של אריה מצוינים וחזקים מהחיים, ושל דאינריז מאוד מיוחדים, שונים ומפתיעים. פרקים שפחות אהבתי הם של ג'ון דווקא. דווקא הוא, שכביכול עושה את המסלול המסוכן והבודד ביותר מבין שאר הדמויות, לא כל-כך נגע לליבי. גם את הפרקים של ג'יים אני שונא, כמו את הדמות. לא משנה כמה ג'ורג' מרטין ינסה להפוך בדמות, בעיני הוא עדיין ישאר רוצח וסוטה מלוכלך.

NJS

New member
אמממ

אני לא אוהב את הקטעים של דאינריז וקייטלין ואוהב את הקטעים של ג`ים וג`ון

ג'ון, ג'ון וג'ון../images/Emo124.gif../images/Emo58.gif

אני הכי אוהבת את הפרקים שלו. הבן- אדם מטריף. הכי שנאתי את אלה של- קייטלין אבל עכשיו היא מתה אז נפתרה הבעיה.

למעלה