עוד מישהו בחופש ביום חמישי !!?

t a m i 1

New member
עוד מישהו בחופש ביום חמישי !!?

יום חופש אחרון וכנראה יהיה יפהיפה בחוץ - מישהו מאזור המרכז ( ועם רכב ) מצטרף ? קדימה !

Eyalee

New member
קצת פרטים?

איפה? מתי? כמה? אשמח לפרטים ואקוה להצטרף

t a m i 1

New member
מה, כולם בחופש ?

הכל פתוח..! מנחל כזיב בצפון ועד בארי בדרום..או חורשן או דרך בורמה באמצע.. אפשר גם לבדוק את אחד הטיולים המומלצים בפורום. קושי-בינוני טכני-קל-בינוני בכל אופן מהבוקר המוקדם היום פנוי - אולי יהיה רכב לשני זוגות אופניים.

kaitz

New member
מחר מערד-נחל צאל לברכת צפירה ומצדה

אם זה מענין נא לצלצל 055728777 שלמה

nofaryofi

New member
ברכת צפירה - מסלולים מדהימים

הרבה קרה לאחרונה באיזור הזה, בעקבות הגשמים נוסף נפח רב, כך זה נראה בקיץ, ובחורף.... כדאי לבוא ולראות... כמו כן מקום נהדר להתארח . מומלץ מאד.... נופר יופי [email protected]

taz3k

New member
היכן? פתוח להצעות..

אני ועוד מישהו כבר סגורים ליום חמישי לאיזור פרוזדור ירושלים ועד פארק בריטניה. שלח מסר.

gilbmx

New member
רק תגידו איפה ...

אני אשמח!!!

gilbmx

New member
אפשר באיזור לטרון

באיזור צרעה וכל אלה. לפי מה שהבנתי אפשר ליסוע שם גם בחורף. אני באופן אישי לא ניסיתי אז תקנו אותי אם אני טועה.

מי רוצה?

מהכזיב עד החורשן,מיר"ב כרמל וכיו"ב. יש רכב (יוצא מחיפה) נראה לי הכזיב מתאים עכשיו בול, הוא בטח מדהים. יש מתעניינים?

t a m i 1

New member
הכזיב בטוח מדהים

אך לא בטוחה שיהיה לי רכב להגיע עד חיפה.. השאלה אם יש מישהו שיוצא מהמרכז ואז אפשר לסוע גם צפונה וגם לאזור ירושלים טוב, אני אשאיר טלפון כי אי אפשר כל היום על האינטרנט... 054-585183

gilbmx

New member
יש לי רכב

רק דבר אחד צריך לזכור: מחר יום חמישי, זה אומר המון פקקים משעה 15+ מסיבה זו מומלץ ליסוע במסלול שמאפשר חזרה לפני 15, כדאי לקחת את זה בחשבון. אני לא מוכן להתבשל בפקקים אחרי רכיבה - אני נתפס והולך כמו גיבן שבוע... שלא לדבר על זה שזה דיכאון בפני עצמו...

scuter

New member
../images/Emo26.gif נכל כזיב../images/Emo70.gif

שימו לב, הבנתי היום מחבר שלפני יומיים לפחות הנחל היה ממש מוצף, וקשה/בלתי אפשרי לרכב בו כעת....אולי הם טועים...אבל זה לפחות המידע שנמסר לי. לידיעתכם.

למעלה