עוד מישהו כאן

עוד מישהו כאן

חושב שזה קצת מוזר שהסוהרת בבית כלא עושה כאלה שיחות נפש עם לואיס??? כאילו מה נסגר איתה?? שתעזוב אותו קצת.. כל היום היא מציקה לו בקשר לשרידן.. ואיתן הטיפש הזה אם הוא לא היה מראה לשרידן את העט היא הייתה רואה את המסכה.. אבל כשהיא תראה אותה אז אי אפשר ישר להבין.. אפחד לא אמר שהיא תתגיד ישר.. אהההההה אז ג'וליאן שכר מישהו שישים מסיכה של לואיס ויגיד את הדברים האלה...

python 4

New member
שהיא תבין ישר? שרי?

יעברו לפחות 20 פרקים מהרגע ששרי תראה את המסיכה ועד לרגע בו המוח המחומצן שלה יעבד את המידע ויגיע למסקנה שמשהו פה חשוד. (" עכשיו הכל ברור לי!" היא תגיד לג'וליאן.. "אתה הולך להתחפש ללואיס בפורים! חמוד!") אגב, מאחר והגענו למסקנה שהסוהרת היא לסבית, השיחות נפש שלה עם לואיס נובעות לדעתי מאחוות שוטרים. חוץ מזה יש פה מישהו שהיה מוותר על ההזדמנות לנהל שיחות נפש עם לואיס? (למרות שכשאני חושב על המפגש שלי עם לואיס מאחורי הסורגים, תאמינו לי שהרבה שיחות נפש לא יהיו שם, במיוחד כשהסוהרת הלסבית תצטרף אלינו כדי להעניש אותנו על זה שהיינו ילדים רעים. גררר.)

backstreet girl

New member
הסוהרת אולי נראית גברית אבל לסבית?

הגזמתם.!!!!!! אני מתה כבר ששרידן תראה את המסיכה.. אני מתה איך ג'וליאן יגיב על זה.....

python 4

New member
בקיצור, don't hold your breath

שרי: "מממ.. מסיכה, מסיכה של הפרצוף של לואיס.. הממ.. האם יתכן שהאדם שהציל את חיי בפאריז לא היה באמת לואיס האמיתי? אם כן, מי הוא היה?" תוהה לעצמה. ג'ולי: "אה.. כן, שרי.. לא באמת חשבת שלואיס יעזוב הכל ויסע לפאריז להציל אותך?" טאבי (לטימי): "חי חי חי, טימ טימ... הערב כל הרמוני תבער!!" אגב, שמתם לב לזה שטאבי היא קצת פטליסטית? כל פעם שיש איזה משברון קטן באיזו משפחה או לאיזה אדם אז היא אומרת "כל הרמוני תסער הלילה"?!? טיסי (במבוכה): "אה... איב.. אני לא יודע מה להגיד... זה עוד לא קרה לי אף פעם..." איב: "לא נורא, טיסי, זה קורה לכל גבר בשלב מסויים בחיים.. אולי זה הלחצים בעבודה?" טאבי (לטימי): "חי חי חי, טימ טימ... הערב כל הרמוני תבער!!"

LauraLF

New member
המסכה תשמש את ג'ולי בהמשך אל תדאגו

יש סיבה למה הוא שומר אותה

Bow Wow2004

New member
הרי לא ציפית ששרידן באמת

תראה את המסיכה. זה הרי יהיה פשוט מדי. התסריטאים בתשוקות מורחים סטורי-ליינס עד אין סוף. כשהיא תגלה (אם היא תגלה) יעברו כבר מאות פרקים (או כמה ימים...)

למעלה