עוד מישהו נתקל בבעיות עם עיריית תל אביב

LostLander

New member
עוד מישהו נתקל בבעיות עם עיריית תל אביב

בנושא העיקור והסירוס?
שלחתי להם פניה, היא נענתה מיידית בהודעה לקונית ומאז אף אחד לא יצר איתי קשר. ניסיתי להגיע אליהם בכל מני דרכים ללא הצלחה.
מעניין אותי לדעת אם רק לי היה מזל שכזה כי בדרך כלל הם בסדר.

תודה

גורדיאן

New member
לא, זה רק אתה.

כל האחרים מתקשרים כדי להודיע שהם רוצים לתרום כסף לעירייה ויוצרים איתם קשר באופן מיידי...
נסה ליצור קשר דרך המחלקה הוטרינרית של העירייה:
https://www.tel-aviv.gov.il/Residents/Environment/Pages/Animals.aspx
פנה דרך מוקד 106 והשאר שם הודעה (כל יום, עד שיענו).
לא עובד? פנה למשרד החקלאות (הם אחראים על זה) ותתלונן על העירייה, הליכודניקים שם ישמחו להשמיץ את העירייה השמאלנית ולמרר לה את החיים.

LostLander

New member

מאכזב. לפני שנה גם פניתי ובסוף הגיעו לעקר. הפעם לא וכאמור קיבלתי תגובה לקונית.
פניתי לפניות הציבור של העיריה (והרבה) אבל הצליחו לנפנף אותי בסוף. הטענה שלהם - המחלקה הוטרינרית מבצעת אלפי עיקורים בשנה ואין אף תלונות בכלל מאנשים.
קצת בא לי לבדוק אם זה נכון

גורדיאן

New member
לא ברור.

פנית אליהם כדי שיבואו לעקר או כדי להתלונן?
על מה מדובר כאן בכלל ולמה ואיך נפנפו אותך?

LostLander

New member
פניתי אליהם כדי שיבואו לעקר.

ענו לי את התגובה הקבועה שלהם -שזה יקח עד כ-3 חודשים.
לאחר כחודש וחצי שאלתי להם מייל ושאלתי מה קורה - לא ענו לי.
לאחר 3 חודשים שאלתי שוב- לא ענו .
דיברתי עם פניות הציבור של העיריה, לא חזרו אליי. השארתי כמה הודעות. הם אמרו שקשה להם בעצמם להשיג את המחלקה הוטרינרית (או יותר נכון, את הגברת שאחראית על פניות הציבור)
לאחר כמה זמן נציגת העיריה אמרה לי ש"מהמחלקה הוטרנרית אמרו שכבר דיברו איתך". כמובן שלא דיברו איתי. בסופו של דבר, עברה כבר יותר מחצי שנה ואף אחד לא בא לעקר.
בשורה התחתונה, התגובה של מחלקת פניות הציבור של העיריה הייתה שהם לא מקבלים תלונות *בכלל* בנושא עיקורים אלא רק ממני, ולכן הם מסיקים שהשירות שלהם נפלא ואם יש איתי בעיות זה נקודתי. לי אין יותר סבלנות להתעסק עם זה.

גורדיאן

New member
אם אין לך סבלנות להתעסק עם זה כנראה שזה לא מספיק חשוב לך.

כמובן שאני לא מאשים אותך, אני לא מכיר אותך ולא מעוניין להתערב בחיים שלך, אבל מי שהחתולים חשובים לו לא מרפה מנושא כזה, וכנראה שמצב החתולים בארץ די קשה מפני שאין מספיק אנשים שלוחצים על העירייה שלהם לטפל בנושא הזה.
דרך אגב, מקרה כזה הוא דווקא הזדמנות לטיפול בכשל נקודתי, אם בראשון-לציון היה "קשה להשיג את המחלקה הוטרינרית" אני אישית הייתי מציף בפניות כל גורם אפשרי עד שהגברת ההיא הייתה מועברת לתפקיד המתאים יותר לכישוריה, רצוי במחלקת הזבל, ועד שהטיפול בפניות הציבור היה יעיל יותר.

למעלה