עוד מישהו רואה עכשיו קזנובה?

Astraia

New member
עוד מישהו רואה עכשיו קזנובה?

אני לא יכולה למחוק את החיוך מהפנים (=

faina s

New member
ערוץ 12

זה החלק הראשון יש עוד חלק (כנראה ישדרו אותו שבת הבאה) יש שידור חוזר ב1:35 (קצת מאוחר) דיוויד כזה חמוד שם כרגיל

../images/Emo7.gif למה לא ידעתי?!

וטוב, אמן שביתה מחר ואז אני מוכנה להישאר עד מאוחר בשביל דייויד ולראות את זה
תודה לפחות ששפתפתם אחרת לא היה לי מושג שהיה ופספסתי. אני מחפשת את הסרט הזה בכל רחבי האינטרנט ויו טוב! אעה!

faina s

New member
גם אני חיפשתי אותו מלא זמן

שמתי לב שיש את הסרט חמש דקות לפני שהוא התחיל

היום אנסה להקליט ../images/Emo11.gif

חחחח בטח ברגע שקלטת והתחלת לצפות היית באובר שוק שבכמה השניות הראשונות לא נהנת מזה כמו שצריך
אני יודעת שאני הייתי מתנהגת ככה אם זה היה אני
אה וברוך השביתה, אני רואה

faina s

New member
.....

ראיתי מההתחלה ונהניתי מכל רגע
נתקע לי השם של הסרט (במקום:"השדורים יתחדשו...") לפני שהוא התחיל אם לא הם לא הייתי שמה לב לזה
באסה שלא הייתה לי שביתה
איך זה שגן יבנה נחשבת למרכז ואשדוד שהיא 5 דקות נסיעה משם לא?????? ומחר יש שביתה של מחוז תל אביב....למה לא עושים לנו שביתה

Astraia

New member
נכון ../images/Emo99.gif

פשוט ישבתי כל הסרט עם חיוך דפוק על הפנים
וגם הערתי את עצמי בטעות כשהיה את השידור החוזר ב1:50 נראה לי.... מכירים את זה, שלפעמים יש לכם משהו שאתם ממש ממש רוצים לעשות/לראות, אבל זה באמצע הלילה או משהו? אז בלי לשים שעון או כלום אתם מתעוררים בזמן, אפילו אם בדרך כלל אין סיכוי שתתעוררו סתם בשעה כזאת
התעוררתי בדיוק 10 דקות לפני שהסרט התחיל.... וגם בפעם השנייה ישבתי עם חיוך דפוק על הפנים, עד 3 בבוקר
כבר לא יכולה לחעות לחלק השני! אני מקווה שהפעם כולם הספיקו לראות/להקליט
גם אם לא, לא נורא, בטח יהיו עוד שידורים.

ראיתי את הזה שבאחד ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

עד כמה שאני אוהבת ד"ר הו, דעתי לא משוחדת. דייויד טננט הוא שחקן ממש טוב!
אעה! כל הפרק הייתי עם מבט מהופנט כזה ופחדתי שהקלטת שלא הספקתי להעביר אחורה לא ייגמר לה המקום :S. אבל זה הספיק! והקלטתי! אהוי! וגם במחשב! האיכות של ההקלטה במחשב היא לא משו..
אבל בכל זאת זה משו
, ומנסה איכשהו לערוך את זה ואז לעלות את זה לאינטרנט.. אבל זה לא נותן לי לערוך!
אבל כל מקרה! יש לי את זה מוקלט, ראיתי את זה, ואעהה סוף סוף!! אעיי הקטעים שהוא הסתכל על הנרייט ליבי פשוט נמס
אני מזה רוצה האפי אנדינג

TheSegal

New member
אוי!!! כולי קנאה ../images/Emo10.gif לא החזקתי מעמד

והלכתי לישון... אני חייבת למצוא את זה...

Astraia

New member
לא נורא ../images/Emo24.gif

לפי דעתי יהיו עוד שידורים של זה ^.^

אני כ"כ מבינה ../images/Emo201.gif

אבל היי הצלחתי להקליט את זה על המחשב.. האיכות לא משהו, ואני לא מצליחה לערוך :S אבל כשאצליח, אם אצליח. אודיע שאני אעלה. אני חייבת את זה לאנשי העולם אחרי התסכול שלא מצאתי את זה באינטרנט בשום מקום

למעלה