עוד מכתב שלא נשלח

אהההההה

New member
עוד מכתב שלא נשלח

אני יודע שהמכתב אינו מפוסק נכון וערוך בצורה נוראית, אך כתבתי אותו בזמן שהייתי נסער ביותר והחלטתי לא לשנות אותו ולהשאיר אותו כפי שנכתב. (על המעטפה) "נכתב בזמן אי שפיות זמנית אך הכרחית 7.3.02" ------------------------------------------- "אנחנו עכשיו בפולין, ואני כמעט בוכה, מזדמן לחשוב שאני חושב עכשיו על הזוועות הנוראות, או על קרוביי החיים ואלו שכבר לא, או שאני באמצע טקס מרגש, אך לא שם אני, אני כרגע עסוק בעצמי, אני, ספורי אדם תמים וחלש שהוכה, הוכה על ידי סופה. סופה חזקה גדולה ומלאה יותר מכל דבר שהוא חווה בחייו, והוא התפאל ממנה, הוא נשבה על ידה, הוא הפך לתלוי בה, והסופה הזאת כדרכן של סופות חלפה לה, נשארה כמו שהייתה עדיין מדהימה כפי שהייתה, אך עכשיו היא ממשיכה בדרכה, ואני מסתכל עליה מרחוק ומקווה שתשנה את כיוונה ותחזור אליי, אך באותה מידה אני מפחד שככל שאני אתקרב אליה אני אהיה תלוי בה יותר, ושאני צריך להסתובב לאחור ולחכות לסופות פחות מדהימות, פחות מלאות, שיהיו במידתי הצנועה, שלא ישבו אותי, שלא אתמכר אליהן. ולפעמים אני חושב שזוהי לא עוצמתה של הסופה שהיתה כל כך מרהיבה, אלא זה אני שכל כך קטן, וכל רוח שתנשב ליידי אני אראהה כסופה ושבה בה מחדש. ובנתיים, בנתיים אני מנסה לסובב את ראשי לכיוון הנגדי, מקווה שהסופה תתרחק, ובאותו זמן מתענה בגלל חסרונה."

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif אל מול הזוועות והמוות -

מה שנתן גם אז את הכוח לשרוד היו "סופות " שכאלו , אהבה היא תמצית החיים .בעבור אהבה סיכנו חיים , הצילו חיים ומתו בעבורה . ומה יותר טבעי מזה שמול גיא ההריגה המזוויע שבפולין - התחברת לסופה הפרטית שלך .. אני מאחלת לך רק סופות של אהבה , מכל סופה שכזו תצא אוהב יותר נשכר יותר . עד שיגיע היום ותפגוש בסופה שתנשוב עימך ביחד לשחקים .
מוזה . אגב - לעמוד בסיטואציה של הטקס בפולין ,אמור לתת פרופורציות נכונות לגבי המושג "מתענה" (חומר למחשבה ).

אהההההה

New member
לאוהבים וכואבים

את המכתב הזה כתבתי באחד מה"פלאשבקים" אם אפשר לקרוא להם שהיו לאהבתי לאחת, זה היה אחרי כשהיא הודיע לי שיש לה קשר חדש, אבל עכשיו אני יכול להגיד ולהיות בטוח בכך ב(כמעט) מאה אחוזים שאני התגברתי עליה, התגברתי על הצורך הנורא בה. ומה שאני רוצה לומר לכל הפגועים והכואבים שזמן מרפא, לי לקח יותר משנה, חשבתי שאשתגע, אבל נרפאתי, התחדשתי ואני מוכן להמשיך, אז אל תתנו לזה לשבור אותכם, תנו לזמן לעשות את שלו. ובקשר לאימרתך בסוף התגובה, אני חייב לציין שאני פירשתי ממנה המעטה בסבלי, כמובן שסבלם של קרובינו בשואה היה עצום פי אלפי מידות מזה שלי, אך האם זה אומר שסבלי הוא חסר משמעות, או שיש להמעיט בו? הרי אהבה נכזבת היא דבר מכאיב ביותר, במיוחד אהבה ראשונה, אהבה אמיתית, מפיך זה נשמע כאילו אינני ראוי להשתמש בביטוי של להתענות בעקבות סבלם של סבי וקרובי האחרים.

ה מוזה

New member
כלל וכלל לא ממעיטה בסבלך ../images/Emo70.gif

אני אפרט קצת יותר , צר לי זה הרושם שקיבלת .. כוונתי היתה שלפעמים אנחנו מוצאים את עצמנו בסיטואציות שנדמה לנו שהשמים נופלים לנו על הראש , שהכאב הוא כל כך חזק שהלב נקרע והדמעות לא מפסיקות לזלוג .. והעינוי הוא בלתי נסבל . או אז אם נפנה מבט ,אם נוכל לראות שהעולם מורכב מעינויים גדולים יותר מהעינוי הפרטי שלנו נקבל פרופורציות וכך אולי יהיה לנו קל יותר להתמודד עם אותם שמיים שנופלים לנו על הראש .הסבל שלך לא חסר משמעות ואני מסכימה עם זה שעבורך באותו הזמן הוא היה משמעותי ביותר . כיום לאחר מספר פעמים שהשמים נפלו לי על הראש ..כשיש קושי בחיי אני מביטה אחור ומביטה סביבי ואומרת " עברנו את פרעה נעבור גם את זה ". אבל כל אחד ואחת ושיטת ההתמודדות שלו /שלה... אם נפגעת מדברי באיזה שהוא אופן - אני מתנצלת בפניך .

אהההההה

New member
תודה

תודה על העצה ובמיוחד תודה על היחס, מצטער שהאשמתי אותך בדברים אלו, כי אני חושב שחלק בי כן ידע שזאת כוונתך, פשוט הניסוח נראה לי קצת מזלזל, תודה.

למעלה