עוד מכתב שלא נשלח.

עוד מכתב שלא נשלח.

אני שולחת לך הודעות בשעות מוזרות, אני יודעת שביקשת מימני שלא לשלוח ביום שבת, בחגים, ליפנות בוקר, או בכלל- לא לשלוח. אבל אני חייבת... לא בגלל שאני באמת רוצה תשובה... אלה כי אני רוצה, סתם לדבר איתך.... אבל את לא תביני.... כי לך אין את הצורך לתקשר אם מישהו אחד, אחד לפחות. כי אין לך את הצורך לאהוב ולאחז בי כמו הצורך שיש לי לאהוב אותך. את לא תביני, מה ילדה קטנה ממך רוצה. כי את כבר לא קטנה, את מעולם לא היית בודדה... את לא תביני מה היא הרגשתה של ילדה קטנה. אני אוהבת אותך כול כך ולא יודעת למה....

ולאחר זמן מה-

השיחה לא הייתה מעודדת... להפך את נישמעה כואסת, אמרת דברים לא נעימים.... והשפלת אותי.... וזאת הפעם השניה שאני בוכה בגללך היום.... זהו.... את כבר לא רוצה לדבר איתי... מאיימת להיתקשר בשמי לפסיכולוגים... ולדבר עם ההורים שלי על הדברים והבעיות שלי... בעוד את לא יודעת מה בכלל עובר עלי.... ואת לעולם לא תביני מה קורה לי.... ואת לעולם לא תביני מה אני רוצה.... ואת אמרת שעם את תיראי שאני לא משתפרת....(יעני לא מרגישה יותר טוב) את מידעת את ההורים שלי ואת מנהל החווה!!!! למה את עושה לי את זה? אני לא רציתי קשר כזה איתך... פאאאאאאאק!!! את לעולם לא תביני מה בסך הכול אני רציתי.... רק להיות קצת יותר קרובה לא קשור לבעיות האישיות שלי.... אני בכלל לא רציתי שתדעי על זה.... את שמעת אותי בוכה בטלפון, את לא אמרת כלום... נישארת אדישה וקרה כמו תמיד..... אז לבינתיים אני לא מיתאבדת ואין לי מושג איך השיחה הזאת שינתה לי את ההרגשה פתאום על המוות... אבל שתדעי לך- אני מצטערת על כול מה שעשיתי.... שביקשתי ממך, שרציתי חיבוק, שרציתי יותר ממה שאתה מוכנה לתת.... סליחה.

yellow cheese

New member
מהמכתב(ים) שלך קשה להבין..

איזה סוג של קשר יש בינכן. קשר של אהבה שניתן להשוות כביכול לאהבת בני זוג
או שמא..קשר ידידותי כביכול..
מספר דברים יש לי להגיב לך, לא משנה באיזה קשר מדובר..
אובססיה למישהי/ו היא לא פתרון לשום דבר.. ברגע שתעיקי עליה היא תשנא אותך, ולפי המכתב היא חשובה לך, ואת הכי פחות רוצה שתשנא אותך. תרפי ממנה. אל תתקשרי, אל תשלחי הודעות, עזבי אותה. אם היא לא רוצה בקשר איתך-אין שום סיבה שתציקי לה. תשמרי על עצמך, אל תעשי שטויות. אף אחד לא שווה את הכאב שיש לך ב
או על אחת כמה וכמה, את החיים שלך. שמרי על עצמך יקירתי. ואם תצטרכי משהו, אני פה.
שירלי

לא...

אין ביננו שום קשר... היא שמה לב שקורה לי משהו... היא שאלה... אני נשברתי... עניתי... היא אמרה לי דברים לא נחמדים.... ואז מצאתי שהיא אומרת עלי דברים מאחורי הגב... ניסיתי לברר למה (הרי אני בקושי מכירה אותה! ובטח שלעולם לא הייתי עושה לה רע...) היא לא הכחישה לא הודתה... רק הדחיקה... אני רציתי כול כך נורא לדעת למה, ששלחתי לה דברים רבים... אבל לה לא אכפת.... היא לעולםלא תבין...

ה מוזה

New member
זה נשמע .. קשר חד צדדי

ואני אסתכן ואומר שיש פה גם מן ההטרדה ..ואובסיביות כשאוהבים מישהו - מכבדים את רצונו זה הבסיס לכל מערכת יחסים ..גם ידידים גם חברים לכבד את רצון השני ואת הפרטיות שלו .. והיא אכן הבהירה לך מה רצונה .. לא תמיד את מי שאנו רואים בו כתף ויד מושטת , הוא אכן יכול להעניק לנו את מלוא התמיכה ותשומת הלב שאנו רוצים .. אם הידידות הזו חשובה לך... כבדי את רצונה ואל תאחזי בה ... המשפט שלך "כי אין לך את הצורך לאהוב ולאחז בי כמו הצורך שיש לי לאהוב אותך" לא מעיד על קשר בריא - אלא על קשר חד צדדי. ולבסוף.. נגעת בנקודה הכי חשובה "..שרציתי יותר ממה שאתה מוכנה לתת.... סליחה." לכל אחד יש את שק הנתינה שלו .. כל אחד נושא שק בגודל אחר .. מאחלת לך ולה המשך חברות בריאה ..

זה נשמע חד צדדי כי זה חד צדדי...

אני לא מנסה להציק לה... באמת לא. אבל לא אכפת לה שפגע בי. לא אכפת לה... מימני. היא יכולה לתת הרבה יותר... פשוט היא לא רוצה לתת לי.

למעלה