עוד ממעלליה של גיסתי

smagi

New member
עוד ממעלליה של גיסתי../images/Emo123.gif

לפני שבועיים עברתי גרידה בחודש שלישי ואחרי שבוע היתה אמורה להיות לנו חינה של אחיין של בעלי בירושלים (אנחנו מהצפון). על מנת להגיע לחינה בעלי(אני כמובן לא הייתי במצב רוח לחינה) היה אמור לקחת חצי יום חופש מהעבודה. אבל אחרי היומיים חופש שהוא לקח כשהייתי מאושפזת הוא לא יכל לקחת יותר ימי חופש (מה עוד שיש לנו גם את החתונה בירושלים) גיסתי המתוקה
באה לבקר אותי בבית וכמובן עם הטקט הידוע לשימצה שלה אמרה: "מה בשביל שטויות כאלה (גרידה) לקחת חופש ובשיל דברים חשובים באמת אתה לא לוקח חופש". חטפתי את הסעיף וגם ככה העצבים שלי היו רופפים ופשוט גרשתי אותה מהבית!

5שוש

New member
מצטערת בשבילך על הגרידה

לדעתי טוב עשית. לא צריך לתת להם תמיד לפגוע בנו.

nightroll

New member
מה זה?????????? ../images/Emo46.gif

אני קראתי נכון???? גרידה = שטויות, חינה = דברים חשובים יותר??????? למה מה, בעלך הוא החתן??????? יוצא לי עשן מהאוזניים מהרגישות של גיסתך, יקירתי!!!! אפילו פיל בחנות חרסינה יודע לפחות לנסות לא לזוז!

meravido

New member
אותי דווקא מעניין (ותסלחו לי על

ההתפרצות) מה היתה תגובתו של בעלך למשמע הדברים ה"אוהבים" של גיסתך?

smagi

New member
../images/Emo99.gifבעלי לשמחתי הרבה תמיד

אבל תמיד הולך לטובתי ולא משנה אם בריב מסוים עם המשפחה שלו אני צודקת או לא! והוא מאד כעס ואמר להם שברגע שהוא התחתן המשפחה שלו זו אני והבת שלנו והם הפכו לדרגה שניה. ומבחינתו הדברים החשובים הם אנחנו ורק אחר כך הם באים. ואז הם עוד יותר נעלבו אבל מה איכפת לי בכלל

דוסטו

New member
ואני לתומי חשבתי

שפולניות סתומות זה מחלה אנדמית לאשכנזים.

smagi

New member
../images/Emo6.gif גדול אתה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין קטע עם החינה (החינה היא מהצד של בעלי התימני) היא פשוט חייבת להגיד משהו!

אביא

New member
באמת גיסתך צודקת

גרידות ניתן לעשות כמה פעמים אבל חינה??

אביא

New member
בגלל זה אין לך גיסות

מקסימום כנף או שתיים. (מכאן האהבה לכנפי עוף?)

אופה3

New member
הפעם גיסתך באמת עברה את כל הגבולות

זה באמת יוצא מכל ההגיון מה שהיא אמרה לבעלך, ממש מוגזם, וטוב שהעפת אותה מהבית, זה ממש חוצפה מצידה להגיד מילים שכאלו. פשוט תתרחקי ממנה כמה שיותר הכי טוב כל טוב האופה

amitmom

New member
אמא´לה..כזה טימטום כבר הרבה זמן לא

ראיתי (או יותר נכון שמעתי). אני שמחה שבעלך פתח פה ואני יותר שמחה שגירשת אותה מהבית שלך.

למעלה