עוד ממעלליה של קרתי

arem12

New member
עוד ממעלליה של קרתי../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif

חמתי פתחה מערכה חדשה במילחמה ביננו ועשתה לי בלאגן בביה"ס של הילד סיפרה כל מיני סיפורים והמורה באה לעשות ביקור בית נימאס לי ממנה.אוףףףףףףףףף

הגנובה

New member
סיפור בלהות ממש החמה הזו שלך../images/Emo5.gif

מה אמרה המורה
האם את לא יכולה להגיש נגדה תביעה או לפנות לגורמים משפטיים שיפסיקו את ההתעללות והעלילות הללו שלה

arem12

New member
כן

לפסיכיאטר המחוזי. ואז אני פותחת מילחמה עם בעלי.

ענתי, את צריכה ללמוד לנווט את בעלך

לצד שלך ואם חלילה הוא לא, זה אומר שהוא תומך בדברי אימו עד כמה את גרועה כאם? את צריכה לשבת ולהסביר לבעלך (ובתנאי שהוא סומך על יושרך) שאת לא מחפשת מלחמה איתה אבל מבקשת שתתיר לך (באופן תיאורטי בלבד, כי את לא צריכה את אישורה) לגדל את ילדייך כמו שאת מבינה ויודעת. יש לפעמים שאנו מקבלות עיצות מהאם, מחברה ומכל אדם שמביא לנו דוגמאות חיות על מצבים מסויימים (כמו פה אפילו) וזה אכן מכובד לקבל גם מהחמות. אבל......(אחד גדול) בשום פנים לא להגיע למצב של : החמות הולכת לרשויות להתלונן עלייך!!!!!!!!!

arem12

New member
למזלי

בעלי תומך בי ולא בה,הענין שהוא לא מעיז להגיד לה כלום. כשהמצב הופך להיות בלתי אפשרי אני פונה לגיסי הקטן ולשם שלחתי את המורה והיועצת של בי"הס

אז זה חצי תומך ../images/Emo12.gif

ענת.,
בשיא הכנות ומבלי חלילה לפגוע., לפני פתירת בעיות יש מצב אחד שצריך לחדד: להודות ולהבין שיש בעיה אני לא אחפש להצדיק את בעלך אך מפאת היותו בנה הייתי בהחלט מצפה שהוא יהיה הדובר והמגשר וזה מאוד לא נוח להגיד ש:"הוא תומך בי, אבל לא מעיז להגיד לה כלום". מאין לך לדעת שהוא לא עושה כך עם אימו? תומך בה בפניה אך אינו מעיז לומר לך כלום? ענתי., את נשמעת מאוד צעירה ואני מנסיון יכולה לומר שאת מהלכת על חבל דק מאוד. הסיפור עם חמותך יכול להגמר רע מאוד וכדאי לעשות לזה קאט לכאן או לכאן, לא הייתי רוצה שתגיעי לעימות מול הרשויות בשביל להוכיח את כשירותך ויכולתך כ אם. ליבי ליבי עלייך ואני תקווה שתשכילי ותפני לגורמים מקצועיים שיכולים לעזור יותר מאיתנו כאן. חיבוקים עד אין סוף

לענת!

אני הייתי מתיעצת עם יועצת בית הספר,אם היא יועצת טובה, היא יכולה מאד לעזור לך. בהצלחה.

הגנובה

New member
אז תיפתח מלחמה../images/Emo70.gif - זה לא צחוק כל

הסיפור הזה... היא מערבת רשויות וגופים וממלאה דוחות בשקרים על גבי שקרים - יום אחד היא באמת תגרום לזה שיוציאו את הילדים מהבית... אני לא היתי מתייחסת לדבר כזה בקלות ראש... משהו צריך לעשות בנוגע לזה - אולי אפילו להתייעץ עם עורך-דין ולהגיש נגדה תביעה על הוצאת דיבה - אולי זה יסתום לה את הפה...

הגנובה צודקת

אם זה הגיע עד לבית הספר ואם זה ממשיך ומתגלגל כבר היו דברים מעולם - היא תצליח להוציא את הילדים מהבית!!! כדאי לך להביא את זה לתשומת ליבו של בעלך הלא מעיז אם הוא יבין את זה, שיאמין שזה יכל לקרות - שיקחו לכם את הילדים אז הוא אולי לא ימשיך שלא להעיז!

amitmom

New member
ענת חביבה..קטונתי מליעץ לך בכזה

נושא טעון אבל אני בהחלט מסכימה עם חברותי. משהו צריך להעשות. אני רק מלחשוב שמישהו ישים אותי במצב בו אני אצטרך להוכיח את יכולתי האימהית משתתקת מפחד. אמרתי את זה בעבר ואומר את זה שוב. אצלי הקו האדום עובר בילדים שלי. כל עוד חמי או חמותי אומרים דברים עלי אני מתעצבנת אבל מחליקה אבל ברגע שזה נוגע לילדים שלי..ואוו..ואוו..חבל על הזמן. חכם מי שאמר שהמקום הכי מסוכן בעולם לעמוד בו זה בין אם לילדיה.

זה ממש אסון.../images/Emo122.gif

זה חבלה בילד. ייצא לו אחר כך גם שם לא טוב בבית הספר וזה יזיק לו מאד חברתית ואולי גם לימודית כי המורות יתחילו להתייחס אליו כאל ילד שיש לו בעיות. בעלך לא מבין את זה?

למעלה