עוד ממש מוקדם בבוקר

pain is MY love

New member
עוד ממש מוקדם בבוקר

אבל יש לי שאלה חשובה... לא ממש קשור לפורום אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם. הייתי אתמול בטקס יום הזיכרון ליד הבית שלי וזאת הייתה הזדמנות מצויינת לצפות בכל האזרחים אותם אני בקושי רואה בשנה ו-8 האחרונות... ואני פשוט נגעלתי! ילדות בנות 12-13 שעדיין צומחות להן שיני חלב לבשו ג'ינסים שהיו יותר נמוכים ממפלס הכינרת, התאפרו כמו ליצנים ונעלו נעלי עקב שאני בטוחה שאם רק הייתי מעיזה למדוד הייתי נופלת מהן תוך שנייה... אז זה באמת לא סוד ש"הדור של היום הוא לא הדור של הלילה..." אבל רק אותי זה כל כך מגעיל?!?! אני לא מתיימרת להתפז"ם פה ממרומי גילי המופלג.. (20 לי שתוהה) אבל אני לא זוכרת שנגעתי באיפור עד גיל 18, עקבים אני לא מסוגלת לשים עד היום והחריץ שלי עדיין מוסתר יפה יפה מתחת למכנס (ואתם עוד קוראים לי מופרעת!) אז מה הקטע?! אם היום בחורות בנות 12 נראות בנות 20 אז מחר בחורות בנות 10 יראו בנות 30 ואיפה היופי שבילדות?! איפה הכיף שבחוסר דאגות בגיל זה? למה מגיל כזה הן צריכות לדאוג כל כך למראה חיצוני ולפיתוי מסויים של בחורים מסביבן... יש להן את כל החיים פור קראינג אאוט לאוד!!!!

Zoharrr

New member
מבינה אותך

אני גרה במושב אז כן הכל יותר תמים פה, אבל יצא לי לראות ברחוב ילדה בת איזה 12 עם חוטיני שמציץ... ואת אחיינות שלי אני אהרוג אם הן יתלבשו ככה, אבל זה חלק מהמדיה,ילדים שרואים טלוויזיה לומדים משם לטוב ולרע. ושילדה בת 12 רואה ילדה בת 12(שהיא בטח בת 16 אבל פשוט נראית קטנה יותר) בטלוויזיה עם איפור ומיני ועקבים היא גם רוצה. יש הורים שמסכימים,ויש מי ששמים גבולות. ההורים שלי שמו גבולות ברורים ושנאתי אותם על זה בגילאים האלו אבל עכשיו אני מבינה אותם ושמחה שהם עשו את זה. כי אני הייתי ילדה,לא התאפרתי עד גיל 15 וגם אז בקושי עיפרון שחור בעיניים... כי לי בגיל 14 היתה שעת עוצר בשעה 10 ולא נכנסתי לפאב עד גיל 16. אז אני עדיין נלהבת מלהישאר בחוץ עד 2 בלילה ובכלל מלצאת לאנשהו ובשביל חברים שלי זה משהו רגיל והם לא נהנים כמו שאני נהנת מזה... ראיתי ערוץ הילדים נראה לי עד כיתה ז'(ועוד כל מיני אחרים אבל עדיין) ולא לבשתי מחשופים עד גיל 16 וזה נראה לי דיי סביר. אבל יש מי שיגיד שגמני בגיל 16 הייתי צכה עוד להיות ילדה... זה הכל עיניין של חינוך וסביבה שגדלת בה... וגם יש מראה "מבוגר" בלי כל קשר... אני בת 17 וגם בגיל 16 אפעם לא ביקשו ממני ת.ז גם כשנכנסתי לפאבים של גיל 21 ומעלה. ובגיל 12 אנשים נתנו לי 18... אם אני אראה לך תמונה מגיל 14 וחצי את תגידי שהאנשים האלו פסיכים כי אני נראית ילדה אבל לכי תביני...

pain is MY love

New member
זה פשוט עצוב

כי לראות ערוץ הילדים זה כיף! וגם לשחק בחצר וגם לשחק בבובות וגם לעשות שטויות זה כיף! וללבוש מחשופים ולפתות גברים ולהשכתר בפאבים זה גם כיף אבל צריך לדעת להינות מהכל. וכל דבר בעיתו...

d e m o sthenes

New member
לי יש אחות קטנה בת 16 ולמרות שהיא

לא מהמגזימות והמתאפרות, הרבה אנשים חשבו שהיא בת 17 כשהיא הייתה רק בת 13. אם אני הולך איתה לקניות מדי פעם כולם חושבים שהיא חברה שלי (אני בן 22 עוד מעט), ואם זה כשהייתי בחתונה לפני חודש הצלמת באה ואומרת לנו שאנחנו זוג ממש חמוד ואם אפשר לצלם אותנו. אז כן הדור של היום יותר "שרמוטי" (סליחה על הביטוי) אבל לשם כך קיימים ההורים שילדעו לרסן את הבנות שלהן.

הקטע הוא..

שהחברה שלנו נהיית יותר דפוקה.. נהיית יוצר אמריקאית.. שימי לב לדוגמא שאצל הערבים זה לא ככה... למרות שגם אצלם יש שינוי איטי...

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

אולי אני אשמע נדושה, אבל זה מתחיל בטלוויזיה ונגמר בהורים. מתחיל בטלוויזיה- כי הן רואות שם ילדות בנות 11 מתנהגות כמו שבגיל 18 אני עדיין לא מתנהגת. ונגמר בהורים- כי הם נותנים להן לצפות בתכניות האלה, והם לא מציבים מספיק גבולות. והצבת גבולות אפשר לעשות בצורה הגיונית: אחותי יודעת שהיא לא מתאפרת כי זה משהו שעושים כשיותר גדולים, וזהו.

למעלה