עוד מנפלאות התקנות לעובדים זרים

ronnyw

New member
עוד מנפלאות התקנות לעובדים זרים

סתם כך, שתבינו כמה נושא העובדים הזרים פרוץ ולא סגור: העובדת הזרה של הורי, שנמצאת בארץ ברציפות שנתים וחצי, ביקשה חופשה בת חודש לסוע הביתה לבקר את משפחתה. מובן שהיסכמנו. פניתי לחברת כח האדם על מנת לקבל מחליפה זמנית ח ו ק י ת . אין חיה כזו !! אין אפשרות לקבל מישהי זמנית שתהיה גם חוקית, כי זו שלנו "משודכת" לרשיון העבודה הספציפי של אבא שלי, ואינני יכולה לנתקה ממנו (זמנית, שכן היא אמורה לחזור). כיוון שאין מצב שהורי יסתדרו ללא עזרה, וכיוון שאין עובדים ישראלים שמוכנים לעשות את העבודה, אני מוצאת את עצמי פועלת מחוץ לחוק !! אז: א. לראשונה בחיי אני פושעת ומעסיקה עובדת לא חוקית. ב. אני בהיסטריה קבועה, שמא משטרת ההגירה תיתפוס את העובדת הזמנית, והורי ישארו ללא עזרה (ואפילו לא יוכלו לטלפן לאמר שמשהו לא בסדר...).

ענתי44

New member
רוני יקירה ../images/Emo24.gif

אלוהים אדירים לא אחת אני שואלת את עצמי מה יגמור אותי קודם אלצהיימר או המימסד.... זו שערורייה שאין כדוגמתה.מתפללת שהכל יעבור בשלום והעובדת תשוב עם כוחות מחודשים לטפל במסירות בהורייך. זהבה יקירה את מבינה למה צריך עמותה עם נציגות המשפחות של החולים???????.

פנטזי1

New member
בחלם כמו בחלם

ומה יקרה אם העובדת תחליט שהיא לא חוזרת?לא די שאנחנו סובלים מהמחלה הארורה הזאת אז צריכים גם להלחם על כל דבר ולהיות משועבדים לחוקים ותקנות בלתי הגיוניים כאלה.זה באמת משגע.

בירוקראטיה

זה עולמנו המוזר, כולו מלא בבירוקראטיה בכל תחומי חיינו, בפרט בעת צרה זו של מחלה ארורה. מרגיז מאד,

למעלה