עוד מעט אבא - חדש בפורום

ronen534

New member
עוד מעט אבא - חדש בפורום

שלום לכולם (ולכולן, ראיתי שגם יש פה נשים. גם אתן אבא?), אני רונן, ועוד חודשיים צפוי להפוך לאבא. זה מהפך הזוי בחיים, בעיקר מבחינת הבית וכמה שהוא מלא מלכודות מוות לילדים. פינינו עכשיו את חדר העבודה ועוד מעט נצטרך גם למלא אותו בכל מיני דברים אסתטיים כדי שלבחור יהיה מקום יפה לרייר בו. כיוון שאין לי ולו שמץ קל של מושג מה זה כל החנויות האלה לתינוקות אני אשמח לקצת הכוונה - היא מתנגדת להתייעצות בפורומים ובטוחה שאמא שלה יודעת הכי טוב, ומההיכרות שלי עם אמא שלה, אני זקוק להמלצות. אז מאיפה מתחילים? שילב? הם היחידים שאני מכיר כי לשם היא שולחת אותי לקנות את כל המשחות לבטן, וראיתי שיש להם מבצע עכשיו. זה משתלם? תודה מראש, רונן

amir_aikido

New member
לך לפורום של הנשים - שם תמצא יותר

לך לפורומים של נשים לקראת לידה, שם תוכל למצוא יותר פרטים. אישית, מצאתי את שילב כסופר יקרים, ולא פעם, גיליתי שמוצר שהם מיתגו בארץ כסופר איכותי (ולכן יקר מאוד), איננו בהכרח נחשב ככזה גם בארץ המקור שלו. יש עוד לא מעט רשתות למוצרים, ושווה ללכת לכמה שיותר מהן, לראות להתרשם ולהחליט מה יתאים לכם. מומלץ לשים לב לתקציב, אחרת, תיכנסו לחובות סתם, בלי תועלת לא לכם ולא ליילוד העתידי. לכאורה, יש לך עוד זמן לטפל במלכודות השונות, תינוקות מתחילים לזוז באופן משמעותי רק בסביבות גיל 6 חודשים. מצד שני, כיום יש לך זמן פנוי - אחרי שתהיה אב, תתרגל לחיות בלי. אמיר

AlonPe

New member
הלו! הלו!

אנחנו "פה" בשביל לברוח מ-פורמי הנשים למינהם!!! אז אתה שולח אותו לשם?!
ולראיה, התשובה שלך לשאלה שלו!!! ולך, רונן - קודם כל, ברוך הבא!
ושיהיה בשעה טובה!
ואם חמותך מתנגדת, שתיקנה/תביא בעצמה!!!

gils33

New member
אין מה לרוץ

לשילב,סתם יקרים בלי טעם. אם אתה מחפש מחיר יש המון חנויות לתינוקות שהמחירים סבירים ונורמלים,מותגים כמובן תוכל למצוא ברשתות. ברוכים הבאים ושיהיה במזל טוב

netushk

New member
איפה קונים

קראתי את השיחה, ודווקא לא בהכרח צריך לפשוט את הרגל, יש עכשיו מבצע בשילב בפייסבוק שבדיוק מתאים לשלבים הראשונים, שמתי לינק

הרבה חברים שלנו מבסוטים מ- מוצצים

אנחנו אישית קנינו חבילת לידה רצינית בבר-אילן בירושלים. הנה האתר שלהם: כאן מוצרים איכותיים, מחירים סבירים ושירות טוב.

NlNין lcNlc

New member
אז ככה..

אני אורחת פורחת, בד"כ נמצאת בפורום "הורים לתינוקות (747)" מתוך ההודעות הנבחרות בפורום השכן, קישרתי אותך כאן לשני שרשורים חשובים. הראשון: סקר עצות/ קלישאות http://www.tapuz.co.il//Forums2008/...47&MessageId=136402274&PageNumber=1&Archive=0 השני הוא שרשור טיפים לימים שלאחר הלידה: http://www.tapuz.co.il//Forums2008/...47&MessageId=128885263&PageNumber=1&Archive=0 ובאופן כללי, ממליצה לכם להכנס לשם מדי פעם, כדי לקבל קצת רושם כללי על גידול ילדים
שתהיה לכם לידה קלה ופוסט קל..

גרי רשף

New member
משומש מחברים וקרובי משפחה

אין טעם להשקיע הון תועפות במיטה, עגלה, צעצועים, בגדים וכו' כשאפשר לקבל בחינם מכל מי שמכירים; ואת הכסף שתחסכו- תשקיעו בדברים חשובים יותר. הייתי מציע שתקפיד להיות שותף שווה זכויות וחובות: הילד הוא שלך, ואינך "עוזר" אלא שותף מלא בהחלטות ובהשקעה ובחינוך- חיתולים, לקום בלילה, לרוץ לרופא, וגם להחליט מה לקנות וכיצד לגדל. לא חסרים חברים וקרובי משפחה שישמחו לעזור, אבל הילד הוא בראש ובראשונה שלכם- אשתך ואתה; ואתם אלו שמחליטים.

orkimo

New member
שלום ומבחר עצות

אני באופן אישי סולד מחנויות ממותגות, רשתות ושאר מיני אמצעי מכירה שמעשירים איש אחד בודד, אני מקפיד לקנות בחנויות פרטיות, ולרוב מנסיון אלו שנראות הכי "פחות טוב" הן גם יותר זולות. (תודה, אשמח לחסוך עוד כמה מאות שקלים ולשלם בחנות פחות נוצצת וממותגת) אני חושב שעיניין הרכישה לנתינוק הוא מאוד דומה לחתונה. מנסים לסחוט כסף על מוצרים שתשתמש בהם לא יותר מכמה חודשים. דאגה לתינוק חדש ראוי לה שתתבטא בהתמדה, חום , יחס והשקעה ריגשית לאורך זמן על פני השקעה כספית גדולה חד פעמיץ ולרוב נבובה. אנחנו גרים במרכז ומצאנו את החנות בגבעת שמואל (בייבי שיק: http://www.baby-chic.co.il/baby-chic/) שלמרות האתר המצויץ שלהם תמיד קיבלנו שם יחס טוב, מחירים זולים ועובדה שאוטוטו בעוד חודשיים אחזור לשם להשלמות לכבוד העולל החדש שיצתרף למשפחה. בכולופן- שני טיפים: רצוי להרגיל את הילד לכל מיני סוגים של מוצצים (אחרת תתקע באמצע טיול בצפון בלי מוצץ וצרחות על לב השמיים מאחר והילד ירצה רק מוצץ מסוג אותו הוא מכיר) ולאורמת זאת אני ממליץ לרכוש בקבוקים בדיוק מאותו הסוג (הכי זולים ובטוחים מבחינת בי פוספול - אני חושב לשלליף בסופרפאם יש כזה). לגבי תחליפי חלב אם - אנחנו רכשנו כל פעם סוג שונה - כולם נורא משכנעים אז למה שלא נהנה מכל העולמות? הרבה הצלחה חוםפ ואהבה. [email protected]

למעלה