עוד מעט אחת בבוקר

Mירב

New member
עוד מעט אחת בבוקר

אני מבקשת מכולם להחזיק לי אצבעות היום ולשגר לכיווני הרבההההההה מחשבות חיוביות
תודה!!!!

סלסרו

New member
לא מאמין בדברים האלה

לא מבין מה זה לשגר אנרגיות, ולא מאמין שהחזקת אצבעות עוזרות למשהו.. בכל מקרה, אשמח אם מה שתרצי שיתקיים - שיתקיים.

Mירב

New member
אז זהו שלא זו היתה הבחירה

הבחירה היתה בין
"Deportation"
ל-
Freezing
ל-
חיפוש עבודה חדשה
ל-
ייאוש מוחלט
בסופו של דבר, בתפנית מפתיעה, (שהוציאה אנחת-רווחה מכמה נוגעים-בדבר), הודות להתערבותו של הבחור
הכי מתוק בחברה, ניצלתי בדקה התשעים מהגורל האכזר, ולפתע אני נשארת במקומי אילו דבר לא השתנה (ואולי דווקא השתנה לטובה...) זאת לאחר ארבעה וחצי שבועות של מריטת-עצבים, קריעת-תחת, קימה בשעות לא הגיוניות בעליל ובייסיקלי עצירת כל מהלך החיים התקין של אדם שפוי שסה"כ רצה לחזור הביתה בשלום מחופשה בארץ.....
אפשר לחיזור לשיגרה
ואיך הולך אצלך? מתרגל לשינויים? מה חדש?

billc

New member
קורע את הass

נקווה להמשך ורוד המצב שלך באמת היה גרוע, אבל את אזרחית למה להרים כלכך מהר ידיים ולרוץ לאמא

Mירב

New member
וואו, אני כבר שעה חושבת מה לענות לך

כן, אני אמריקאית אבל מה זה משנה? אז אין לי בעיה של ויזה. אבל המחשבות על חזרה נבעו כנראה מזה שכאן אני לבד. טוב מחקתי כאן כמה משפטים.... תכלס, זה קצת נושא אישי מדי עבורי כדי להשתפך איתו פה בפורום...

billc

New member
היינו צריכים לנצל טנקס תן לו בראש

למפגש פורם..

Mירב

New member
עדיין לא מאוחר מדי ../images/Emo13.gif

אני **עדיין** מתלבטת אם להיכנס לאוטו ולנסוע לאטלנטה

billc

New member
מה דעתך שכולנו נגיע אליך הביתה

ותאכיל אותנו קצת בטרקי?

ושוב...

אם את שוקלת את זה בכלל- כנראה שהשקעת בזה מחשבה, רק קחי בחשבון ש 13 שעות נסיעה ביום רגיל שווים ערך למשהו כמו 50 שעות נסיעה בחג ההודיה.

Mירב

New member
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד?

ברור שהשקעתי בזה מחשבה, ויש גם רצון עז לצאת לאיזו הרפתקת-רוד-טריפ כזו, לפני שיבוא מזג-האוויר החורפי הנוראי ושוב זה לא יתאפשר עד האביב.... אבל הרעיון נפסל כי לנסוע לבד 13 שעות זה מבאס!! (ואני אוהבת לנהוג...) (אפילו שהמחשבה היתה לעשות היום אחרי העבודה חצי הדרך, לישון בפט-פרנדלי-מוטל בחצי הדרך (ומסתבר שלא חסר כאלה!!), ולהמשיך מחר.... גם זה נפסל כי בכל מקרה הדרך חזרה היתה צריכה להיעשות ביום אחד - (יום ראשון) - כאמור, 13 שעות נהיגה לבד - החלטתי נגד.) לגבי פקקים... לא יודעת אם כל אורך הדרך אמורה להיות רצופת פקקים... נראה לי שלא דווקא. מה שבטוח זה ששדות התעופה הם מקום שרצוי להתרחק ממנו בוויקאנד הזה!

billc

New member
אל תעשי את זה,בשביל זה אלוהים המציא

את המטוס בתור אחד שעשה נסיעה כזאת..וחייב לציין רצופה..הייתי סמרטוט אז מה הטעם?

למעלה