עוד מעט גם אישה תוכל להתחפש

The Guardian17

New member
עוד מעט גם אישה תוכל להתחפש

לגבר ולתת למפעל שלם לסרוג גרביים
. מה נסגר ?!?! אישה מפגרת חשה את עצמה, שמה על עצמה דרגות והולכת לפקד על אדיוטים בגבעתי (טוב, אפשר להבין. גבעתי...). בקיצור, שימו לב שאף אחת לא מתחפש לנהג אוטובוס / מוכר אבטיחים / גבר. אל תתנו לזה יד. כלבה אחת הצליחה לעבוד על צה"ל במשך 5 שנים, אסור לתת יד שמכנויות יפלו קורבן !!@#!@#

אתה יודע שאותה אישה היא "אורית אוג 01"

מפורום סדירים? (בהנחה שאתה יודע על מי ומה אני מדבר) בכל מקרה, היא לא פיקדה על אף אחד, רק הסתובבה בבתי חייל והתחברה עם חיילים ונכנסה איתם לבסיסים. וגנבה גם מפות על הדרך
. בכך מקרההסיפור הזה הוא באמת אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי בכל החיים שלי. "עמדתי מול המראה והצדעתי לעצמי"..

The Guardian17

New member
כן, מכיר

אני גולש שם, אז ראיתי את חוכמתה הענוגה של הקצינה לשעבר. לא מבין איך היא הסתובבה ככה.... והיא אף פעם לא ירתה בנשק שלה שהיה מפלסטיק או משהו ???.. מה נסגר...

noyil

New member
בטח שהיא ירתה

כשהיא עשתה את עבודתה במטבח ושטפה כלים, הוא רובה מים.

suki da yo

New member
הם היו צריכים להבין ששהו לא הגיוני

כשהיא דיממה מהמצח ולא בכתה על זה.

CaesaR3

New member
כמה אפשר להיות טיפשים =[

אישה סמ"פ ?? בצבר?!?!?#%?@$^ מילא הייתה אומרת קרקל, תותחנים או כל דבר שיש לוחמות אבל צבר?!#@$

Roobie

New member
ואם היית קורא את כל הכתבות בנושא בעיתונים...

היית מבין שהיא עבדה ככה על חצי מהצבא. וכמו שכתבתי שם, זה היה נשמע לי הזוי לגמרי, ולא האמנתי לה בהתחלה, אבל חיילים שישבו שם בלובי באותו לילה (חלקם הגדול קרביים - גבעתי באמת לא היו שם, אבל חי"רניקים אחרים כן) אמרו שזה סיפור אמיתי. היא הכניסה את כל כך הרבה חיילים לסרט...

אשה עם רובה מפלסטיק, זה מה שמפריע לכם?

אה, וגם זה שהיו לה דרגות קצונה מזוייפות? זה שיש בצה"ל נשים עם רובים אמיתיים לא מפריע לכם? זה שיש בצה"ל קצינות לא מפריע לכם? זה שבצה"ל יש לפעמים נשים ששומרות על הבסיס לא מפריע לכם? זה שיש נהגות בצה"ל לא מפריע לכם? אז כנראה שצריך להחליף את השם של הפורום לפורום פמיניזם.

Roobie

New member
מפריע?

לא, סתם זה מצחיק. לגבי הסוגיות שהעלת - נשים עם רובים אמיתיים זה מטריד פחות מיבגני (varui) עם רובה. זה שיש בצה"ל קצינות אמיתיות זה לא מטריד, זה אפילו מספק קצת אתנחתאות לשרים בממשלה (תשאל את חיים רמון) או לקצינים בכירים (שאל את איציק מרדכי). זה שבצה"ל נשים לפעמים שומרות על הבסיס זה מטריד אם אתה חושב שביום-יום אותם בסיסי ג'ובניקים מוגנים היטב מפני כל סכנת חדירה. זה שיש נהגות זה מטריד, נקודה. הבעיה היא שבצה"ל לפעמים נותנים להן גם משאיות, וכאן אתה בהחלט צודק.

LightbuIb sun

New member
נגדים? שימו ידכם בארנקכם

וחפשו מה חסר לכם
"לפני ימים אחדים גנבה הצעירה כרטיס נקודות זכאות לאנשי קבע מנגד שהכירה, כדי להשיג הוכחה נוספת להיותה קצינה."

למעלה