עוד מעט הפרק!!!!!!!!

shiRan WP

New member
עוד מעט הפרק!!!!!!!!

עוד 5 דקות כולם לראות צפייה מהנה!!!!! שירן

shiRan WP

New member
בקשר לפרק../images/Emo58.gif

אז ככה יש כמה דברים שלא כ"כ הבנתי
בסוף הסדרה
עורפים לזינה את הראש אז איך זה שב"עתיד" היא חיה שלמה ובריאה?
כשזינה וגבריאל נלחמו (במאה ה-מי-יודע-כמה לפנה"ס), זה צולם? כי לא הבנתי איך זה יתכן שזינה וגבריאל צופות בעצמן נלחמות... חוץ מזה...
דיי אהבתי את הפרק זה לא היה אחד הפרקים המצויינים אבל גם לא כזה דפוק
אלטי שיחקה מצויין, בכלל, כל הפרק היא הייתה מצויינת, אגב מה השם שלה במציאות? יש עוד מישהו שאהב את הפרק? שירן

*זינה*

New member
לא להיכנס להודעה של שירן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש שמה
לסוף הסדרה!!! סורי שירן שאני ככה מונעת מאנשים להיכנס להודעתך, אבל כשאת כותבת *בקשר לפרק
* אני נוטה להבין שהספוילר בהודעה שלך הוא לפרק ששודר היום!!! ולא לסוף הסדרה!!!
My Eyes

shiRan WP

New member
למי שיודע את סוף הסדרה שיכנס להודעה

שלי.. אני מצטערת, אוקיי אז ההודעה שלי (למעלה) היא אך ורק למי שיודע את סוף הסדרה ומעוניין לקרוא את הספוילר של הפרק שהיה היום שזה כמובן
בכל מקרה
אני מתנצלת מכל ה-
שירן

Benjemin

New member
בתגובה לשאלותייך ...

שירן היקרה,
אינני זכור כי כרתו לזינה את הראש בעונה החמישית (סוף העונה) אם תזכירי לי אשמח לענות על שאלתך !
אינני חושב שבמהלך כל ההרפתקאות שעברו יחדיו, זינה וגבריאאל כל זה צולם ותועד, אך בכל זאת זוהי סדרה בדיונית, ובפרק צוין כי זוהי שנת 2001 והן הצליחו להחזיר את גופתיהן ונשמותיהן בחזרה לחיים, ובמציאות בימינו אין כזה דבר שהומצא, בינתיים !
גם אני חושב כי הפרק היה טוב מאוד, הוא אכן היה מבין הפרקים המצחיקים ביותר של הסידרה ; התנהגותה של זינה בעולם האמיתי, כגון תגובה לנשיקה בין זינה לגבריאל ; אוכלת פיצה בגסות רבה ; איך שהיא ניסתה להשתמש ברובה וירתה בלי כוונה בחתול היה פשוט מצחיק . לעומת זאת משחקה של גבריאל היה יבש למדי, כצדקנית שממש מבינה כיצד היא נמצאת . אלטי, אכן שחקנית טובה, מי שבעבר ראה את "טובות השתיים" עם מרי- קייט ואשלי אולסון כשאשלי מעוניינת להפוך לדוגמנית, והבוחנת בודקת את הבנות, זו הייתה אלטי רק בשביל ידע כללי ! בן !

בקשר לפיצה

אם מישהו ראה את מאחורי הקלעים של WHO´S GURKHAN, היתה לו הזדמנות להתוודע באופן אישי לאיך לוסי אוכלת פיצה, וזה לא עד כדי כך שונה
(דרך אגב, אני לא חושבת שהיא אוכלת בגסות, היא אוכלת בתאבון, ולא משחקת עם עלה חסה במשך חצי שעה כמו האלי מקביליות למיניהן).

ענבר1

New member
דווקא אהבתי איך שהיא אכלה ואיך

שגבריאל הסתכלה על הכוס ד"א מינה(אני לא יודעת איך קראו לה בפרק היא הייתה בלונדינית) נדלקה על גבריאל או שדמיינתי?

What gave it away?

הפיקסציה שלה על האמבטיות שזינה וגבריאל חלקו? ההצעה להראות להן עונה שלמה של "אלן"? או ההצעה שלה לעשות לה הנשמה מפה לפה? המעריצים היו בכוונה קלישאות, ומשום מה רב הסאבריות הלסביות מתות על גבריאל, so... וד"א קראו לה בפרק הזה ליאה.

בתגובה לשאלותיך ../images/Emo58.gif לפרק בלבד

התשובה לשאלתך הראשונה היא שזה לא משנה, כי השערות שנמצאו הן מתקופה קדומה יותר. כל הרעיון של שיבוט זה שזו לא באמת זינה אלא כפילה שלה, תואמת DNA. הקטע עם הזכרונות כמובן מנוגד לכל הרעיון של מה זה שיבוט, אבל לא נהיה קטנוניים. הקטעים שהן רואות את עצמן זה לא באמת את עצמן אלא הן רואות את הסדרה ואפילו זינה מביעה את דעתה על לוסי: "I like the one who plays me. She´s kinda sexy." (אחד הקטעים האהובים עלי בפרק, ד"א). אני גם אהבתי את הפרק. והשם של זו שמגלמת את אלטי הוא קלייר סטנספילד.

avice9

New member
אהבתי את הפרק!

פרק ממש טוב....ושונה מאוד! למשל בהתחלה שהראו את שתי המכוניות האלה, חשבתי שזה איזה פרסומת או משהו.... קלייר כרגיל הגדולה מכולן! במיוחד שהיא פותחת עיניים מפחידות כאלה שאלה" זה נכון ש.... ס-פ-ו-י-ל-ר ? סולן יהיה בפרק הבא??? אני יודען שזינן, הבן של אפיני יהיה!

למעלה