עוד מעט חוזרים לבית ספר !!!

yyt054

New member
עוד מעט חוזרים לבית ספר !!!

בעוד 10 ימים חוזרים לבית ספר, אני מאוד רוצה לחזור אבל בלי לימודים אין ברירה חייבים ללמוד ,אני מאוד נהנתי בחופש הרבה מבלה כמעט כל יום , אם את\ה שמחים שחוזרים לבית ספר? אולי יהיה שבתיה אני לא בטוח אני מקוה שלא כי לפעמים אני אוהב ללמוד גם אתם נכון זה טבעי תספרו לי בקיצור איך החופש ומה עשיתים בחופשה שלכם ? אני רק סקרןזה טוב תגידו לי לבריאות

אני עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

טוב.... גם אני לא רוצה שיגמר החופש........ אני בחופש טסתי לחו"ל, נפגשתי עם חברים, בלה בלה בלה הייתי באינטרנט התבטלתי בבית...... מה איתך? מי אתה? אני דינה בת 14 וחצי

כן אני יודעת שעוד מעט נחזור לביה"ס.

אז, כמובן שגם נהניתי בחופש...ויש כמה ימים שהתשעממתי... אמת לא מפריע לי לחזור לביה"ס,דבר יחיד שמפריע לי הוא מבחנים!!! אני לא אוהבת מבחנים!!!!!!!גם אתם,נכון?

MORDI1

New member
אף אחד לא אוהב מבחנים

במיוחד שמקבלים את התוצאות

לירן...

New member
היי שלום מה המצב?

אני רוצה לחזור אבל לא ללימוד..... אז יש לנו כמעט שבוע לחזור לבית ספר.... מה חדש? אני מציע שלפני ככמעט שבוע לפני בית ספר תבלו עודדד ותעשו חיים כדאי לכם לנצל את כייף שבוע.....

liran b

New member
תראו..............

החופש נגמר.... אבל אז יש לנו שבועיים ללמוד ואז יש את החגים. אבל לי איכפת..אני עוד חצי שנה גומר בית ספר!!!! תודה לאל! גומרים ללמוד במרץ ויש לי "רק" 7 בגרויות....

LordNor

New member
בעצם מקבלים את התעודה שמציינת

שגמרת ללמוד 12 שנות לימוד במרץ ואז לומדים רק לבגרויות... וכנ"ל גם לי יש עוד 7-8 בגרויות...

liran b

New member
שני דברים :)

דבר ראשון: אני מתוק???????????????????????????????????? טוב אם את אומרת.....:) ודבר שני .. זה לא כזה ביג דיל כבר רגילים לזה...

למעלה