עוד מעט כבר קיץ...

m i c h a l i

New member
עוד מעט כבר קיץ...../images/Emo176.gif

החופש הגדול... מה גדול? חופש ענק... לא זוכרת שכשהיינו קטנים הוא היה כל כך ארוך אז מעניין אותי מאד לדעת, איך אתם מתכוונים לעבור את החופש הגדול?
קייטנות? כמה מחזורים? מה העלות באיזור שלכם?
סבא סבתא? דודים?
יש אופציה אחרת? (לקחת אותם איתכם לעבודה למשל או להשאיר אותם לבד בבית, למי שיש ילדים בוגרים)
יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש הגדול עם הילדים? (טיול, פעילות מיוחדת וכו')
מי מתנדב להכין טבלת יאוש לסוף החופש?

הוא באמת ענק

בתי הולכת לקייטנה דרך פרוייקט הקן מקום שאני מטופלת ומתנדבת בו, יש לנו מימון לכן אשלם רק על ההסעה סך של 100 ש"ח. הקייטנה תתקיים מ1.7.07 עד19.7.07. ב22 אחנו יוצאים לאילת במלון גולדן טוליפ לארבעה ימים בעלות של 1000 למבוגר ו480 לילד לכול הארבעה ימים, וזה כולל תכנית לילדים מהבוקר, תחנות יצירה, בקיצור הילדיפ מופעלים מהבוקר עד השינה כןלל בבריכה. מבחינת אוכל הכול כלול הווה אומר כול היום חדר האוכל פתוח. ובמסגרת פרוייקט הקן במשך חוד אוגוסט אחת לשבוע ניקח את הילדים כול פעם למקום אחר כמו שפיים, סופרלנד וכדומה. בין לבין היא תבלה עם אחיותיה ואביה. נחמד ומלא לא?! שיהיה לכולנו חןפש "קל" והכי חשוב לשמור על הילדים.

m i c h a l i

New member
איזה כייף לכם ../images/Emo13.gif

גם אנחנו היינו במלון הזה בשנה שעברה ביומולדת של יסמין והוא ממש ממש מומלץ יש מגלשות מים בבריכה, יש אחלה צוות בידור והאוכל ממש ממש טעים (יחסית לאוכל של בתי מלון) איזה מזל יש לך שהקייטנה מסובסדת... הלוואי עלינו והנה אני כבר עונה על הסקר שלי: כנראה שארשום אותה למחזור אחד של קייטנה עירונית (1,200 ש"ח ... יקר מאד אבל אין לי ברירה, אני עובדת ולא ייתכן שהיא תהיה חודשיים שלמים בלי מעשה) כמובן שהקייטנה רק עד אחת בצהריים. עבור צהרון זה עוד תוספת תשלום שאוותר הפעם. היא תהיה קצת עם סבא וקצת עם הדודה שלה והאחיינית שלה
אני מקווה לקבל קצת חופש בסוף אוגוסט שנוכל לבלות קצת יחד, היא ואני (אולי נסיעה לחו"ל... עוד לא החלטתי) וכל מיני פעילויות של חופש יחד (סרטים, לונה פארק וטיולים) אני מקווה לעדכן במבצעים לחופש הגדול (בתקווה שיהיו) בינתיים מחכה לשבוע הספר בשבוע הבא (או שמא זה מתחיל מחר) רק שייגמר החופש הגדול הענק הזה אופפפפפ

m i c h a l i

New member
וגם.. רגע לפני צלילה עם הדולפינים

זו היתה המתנה שלה שנה שעברה חלום שלה שהתגשם

מקסימונת הנסיכה מואההה ענקית

תגידי למה 1200???? זה יקר מידי אצלנו גם הלא מסובסדות גג 450 ש"ח.

born to be free

New member
קיטנה או לא

אשמח לשתף אתכם בהתלבטות יש לי שתי בנות, בכיתה ה' וב-ג' שתיהן לא ששות ללכת לקיטנה. כמובן, שיהיה זול יותר לקנות חומרי יצירה מאשר לשלוח לקיטנה. אבל נראה לי שאז הן יהיו זומבי טלויזה והבית יראה אחרי חורבן בית שני וגרוע מכל הן יריבו ויתקשרו אלי לעבודה כל 5 דקות. סבא וסבתא לא אופציה אפשרית לכל החופש הגדול. אולי לפעמיים בשבוע, לכמה שעות לקחת לבריכה. אשמח לשמוע את דעתכם (דרך אגב, עלות קיטנה היא כ-1000 ש"ח)

היי

אני די מבינה את הגדולה שלא רוצה ללכת לקייטנה בגיל הזה זה כב לא מדבר אליהן, אולם את הקטנה כן הייתי שולחת א. את תהיי יותר רגועה בפרט שאת עובדת ב. לה יהיה יותר מעניין. אל תשכחי שזה חופש ארוך בחודש אוגוסט תצטרכי לחשוב איך להפעיל אותן ואז תשתמשי בפעמיים בשבוע לבריכה ואלי תקחי מעט חופש... בקשר לתשלום הבנתי שכך זה אצלכם אז כנראה זה סביר.

m i c h a l i

New member
מה לגבי חברות מהכיתה?

אפשר לארח ולהתארח אחת אצל השנייה לכמה ימים ... זו גם אופציה אני לא חושבת שאפשר להכריח ללכת לקייטנה. את יכולה להגביל אותן לשתי שיוחת טלפון אליך ביום. ופשוט לסנן במשך כל היום. ספרי מה החלטת לעשות...

הקטנה שלי תבלה עד סוף יולי

בצהרון שמארגן גם קייטנה בעלות של 900 ש"ח { כמובן שהגשתי טופס להנחה וכבר יש קומבינות עם המנהל } חודש אוגוסט יהיה קצת בעייתי אני מתכוונת לקחת חופש מהעבודה שבועיים ולקחת אותה לטייל בכלללללללל הארץ בתקווה שרוחות המלחמה ינשבו הרחק הרחק מכאן . וכנראה שאת השבועיים הנותרים היא תבלה עם סבא וסבתא בבאר שבע . נחזיק מעמד בסוף הכל נגמר

daniela1975

New member
בכלללללללללללל הארץ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא היה מתוכנן

צפונה

daniela1975

New member
למרות שגם לי יש חופשה ארוכה...

אני חושבת שארשום אותה לקייטנה בכפר המכבייה...לא בטוחה לגבי העלות, נדמה לי 1,100 ש"ח לשלושת השבועות הראשונים, ועוד כמה מאות שקלים עד לתחילת אוגוסט. היום ארשום אותה וכנראה שאדע פרטים נוספים... חופשה מהנה לכולנו

למעלה