עוד מעט כיפור

StaffordshirE

New member
עוד מעט כיפור ../images/Emo13.gif

עוד שעתיים נכנס הצום ואז אני וחלק נכבד מהפורום נעלם ליום שלם
רציתי לאחל לכולכם צום קל וגמר חתימה טובה!

genz

New member
חחח אני גרוע, עושה רק צום חלקי

גמר חתימה טובה לכולם, ולכל מי שצם, שיהיה צום קל!

MrJacKasS

New member
שלומי!!

לא צריך שיהיה צום קל אוף כולם מאחלים צום קל אבל צריך שיהיה צום קשה!! לסבול ולהתענות אבל לצערי היה לי צום ממש קל

JumpInTheFire

New member
../images/Emo31.gif

רק שתדע, אתה יכול גם לקחת כל מני כדורים למיניהם [כדורי שינה או כדורים שנותנים בד"כ לדיאטות לתחושת שובע] לפני הצום כדי להקל עליך את הצום.. קיצור, זה לא ככה ש'חבל שהיה לי צום קל כי צריך להתענות'.. [סליחה על החפירה
]

MrJacKasS

New member
את לא דתייה?

זה מה שכתוב, וזה אלוהים אמר, לא אני: "והיתה לכם לחקת עולם בחדש השביעי בעשור לחדש תענו את נפשתיכם וכל מלאכה לא תעשו נאזרח והגר הגר בתוככם" (ויקרא ט"ז כ"ט) "שבת שבתון היא לכם ועניתם את נפשתיכם חקת עולם" (ויקרא ט"ז ל"א)

JumpInTheFire

New member
אכן

שמע, הצום הוא כאילו להתענות אבל זה לא שאתה צריך לחשוב 'אני צריך שיהיה לי קשה כדי להרגיש את העינוי'.. אני לא ממש יודעת מספיק ויכולה להסביר.. אין בעיה בלהגיד 'צום קל' זה בטוח ואין בעיה עם להקל לך את הצום..

MrJacKasS

New member
תקשיבי

יש הרבה פירושים לא הגיוניים של התנך של כל מיני רבנים שאני לא מבין איך הם הגיעו אליהם בכלל אבל פה כתוב לך בבירור שצריך להתענות לא צריך להיות מדען גדול כדי להבין את רוצה להקל? תקלי ..תדליקי חשמל גם אם בא לך .. ואני בכלל לא דתי אז מי אני שאגיד לך מה לעשות .. אבל העובדות מדברות בעד עצמן וסליחה על החפירה

MrJacKasS

New member
למה שתשתקי ??

הכוונה שלי לא היתה להשתיק אותך .. שאני אשתיק כפר סבאית ?!?

JumpInTheFire

New member
שמע, אני גרה בעליה../images/Emo6.gif...

[אני שומעת את המשפט 'מה שכנזיה עושה בעליה?!' משהו כמו פעמיים ביום
] לא אוהבת פשוט, קודם כל אין מה לעשות שם, עיר משעממת נורא.. כמה אפשר להיות בקניון?! אם אני אגור במרכז בטח יהיה יותר טוב אבל באופן כללי אני לא אוהבת..

MrJacKasS

New member
כן בעלייה אין הרבה אטרקציות

האמת במחשבה שניה את צודקת חרא של עיר בא לי למות

למעלה