עוד מעט כתבה על אביב בערוץ 22

Even In Death

New member
עוד מעט כתבה על אביב בערוץ 22../images/Emo54.gif../images/Emo202.gif

יש עכשיו איזו תוכנית דברים טובים משהו לא יודעת.. בקיצור בתחילת התוכנית הראו חלק מכתבה על אביב (שהוא מדבר שם והכל) ואמרו שזה יהיה בהמשך..

ליאורנר

New member
לא היה משהו מעניין....

היה בלה בלה בלה בלה נרות, בלה בלה בלה בלה אבא, בלה בלה בלה בלה שיעמום איפה הראיונות של פעם? שהיינו מתרגשים לראות? שהיה מעניין לראות? שהיינו יושבים כל המשפחה במתח בסלון לראות מה אביב ילבש ומה אביב ישיר?

ליאורנר אני אוהב אותך ../images/Emo140.gif

ואת הכנות שלך המשך כך האמת שלא ראיתי , וניראה לי שאתה צודק ראיונות עם אביב זה לא פעם ראיתי כמה רעיונות איתו אצל שליין ועוד כמה,,,,והם היו די מנומנמים איפה הימים של פעם , צודק!
זה מרגש הרבה פחות,,

ליאורנר

New member
אני גם אוהב אותך ישראלנר.....

שאני לא מצליח להרדם ומחשבות יוצאות ונכנסות אני מכניס לוידאו ראיון מהתקופה הזאת של אביב ונרדם ישר כאילו זה שיר ערס לפני השינה פעם ראיונות היו מעניינים, הייתה יושב מרותק למסך, סוגר את הכלב בשירותים שלא ינבח בטעות באמצע, נהנה מהרגש שהוא הביא בראיונות, מהכנות, מהשירים, מהצרחות בשירים, היום שיש אביב גפן בטלוויזיה אני מעביר מהר או מנמיך שהשכנים לא ישמעו בטעות שאני רואה את זה, שלא יצחקו עלי אחר כך במעלית

ליאורנר

New member
אאאממממ ממה שאני זוכר....

על הנרות שלו, על זה שהוא אבא, על זה שהוא אוהב לגלות אומנים חדשים וזהו, לא היה ראיון מעניין במיוחד, תאמת שיותר העסיק אותי הזבוב שהסתובב לי בחדר[שונא זבובים, חיה שצריכה להכחד]

לגבי הדיבור על האבהות

זה כן צריך לרגש כל אחד אני חושב יש בזה מין נס התרחשותי של הטבע וזה מרגש על זה כן הייתי רוצה לשמוע

הכלב שלו מת

ואחרי הסיפור הזה הבנתי גם למה... אני לא מאמינה שהאמנתי לסיפור עם הזונדה שהוא מת מזקנה וסרב לאכול....

למעלה