לדעתי היא דיברה מבחינת מה יקרה באותו הרגע בואו נתפשר נעשן ונשתה ביחד
מ מכשפהקטנהזונה New member 25/8/05 #19 אל תסיטי את הנושא מתוקה. ../images/Emo11.gif ../images/Emo15.gif
ס ס ט י י ק New member 25/8/05 #17 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
E Extraordinary Girl 8 New member 25/8/05 #26 פאק.. אני לא מרגישה טוב.. לא יודעת פתאום יש לי מין חולשה כזאת חזקה טוב, אני אגיע.. מקווה שאני ארגיש טוב :/
פאק.. אני לא מרגישה טוב.. לא יודעת פתאום יש לי מין חולשה כזאת חזקה טוב, אני אגיע.. מקווה שאני ארגיש טוב :/
מ מכשפהקטנהזונה New member 25/8/05 #30 אתה נותן לה 2 כוסות וודקה ואתה../images/Emo15.gif תהיה חסר ביצה!
K K i f New member 25/8/05 #34 חחחח אז אני אביא לה../images/Emo3.gif בי את לא תפג עי... אותי את אוהבת
מ מכשפהקטנהזונה New member 25/8/05 #36 אבל אתה לא תביא לה. ../images/Emo11.gif ../images/Emo15.gif נכון
נ נמש לנצח New member 25/8/05 #37 מי שבוז היום יותר ממני../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif מי מחר חוזרת לצבא? מי? זוועה, איך ידעתי, ואמרתי בשבוע שעבר לכל מי שדיברתי איתו בערך.. "בתקווה שלא יקפיצו אותי שבת " והנה הקפיצו. אז אני לא אראה אתכם היום, מצטערת תהנו לכם. אוהבת
מי שבוז היום יותר ממני../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif מי מחר חוזרת לצבא? מי? זוועה, איך ידעתי, ואמרתי בשבוע שעבר לכל מי שדיברתי איתו בערך.. "בתקווה שלא יקפיצו אותי שבת " והנה הקפיצו. אז אני לא אראה אתכם היום, מצטערת תהנו לכם. אוהבת