עוד מעט נדע בבירור-

עוד מעט נדע בבירור-

מי נוהג טוב יותר, גברים או נשים... המבחן של המדינה- שלב התוצאות עכשיו בערוץ 2. למרות זאת שלדעתי זה בול-שיט אחד גדול, אבל על זה נדבר אחרי התוצאות

pain is MY love

New member
סליחה

אולי אני אישה קטנה וטיפשה אבל לדעתי המבחן הזה לא יכול לשקף באמת את יכולת הנהיגה של הנשים!!! דבר ראשון זהו מבחן תאורטי ולא מעשי! לא לקחו את הנשים והגברים לטסט על הכביש! ודבר שני זה לא ממש סקר מקיף למיטב ידיעתי התוצאות נבדקו ע"י אתר האינטרנט וזה לא ממש מדד מדוייק! בתור תלמידת סוציולוגיה אני יכולה להגיד לכם שעל מנת להגיע לסטטיסטיקה מדוייקת יש לבדוק את כל שכבות האוכולוסיה מכל הסוגים והמינים וכמה אנשים שהיה להם ספיק כוח רצון למלא את השאלות האינטרנט הם לא מדד מספק כדי לקבוע שהנשים לא יודעות לנהוג!!!!!! תודה רבה איי רסט מיי קייס.

לא נמדד רק ע"י אינטרנט-

גם ע"י טלפון והמשתתפים באולפן. עכשיו- זה מיבחן אידיוטי, הנהיגה לא נקבעת על פי ידיעת התאוריה, הנהיגה נקבעת ע"י מבחן המציאות בכביש. נהגי האוטובוסים לא היו מגיעים למצב כזה במבחן כביש (סמוי כמובן), נהגי המוניות גם כן (אפילו שהם היו במקום די נמוך), הנהגים החדשים היו מקבלים (לדעתי) את המקום הראשון, האופנוענים שני, נהגי הבוס שלישי, 65+ רביעי, נהגי האוטובוסים חמישי ונהגי המוניות שישי. על הסלבריטאים אני לא מדבר כי הם לא פונקציה.

רגע אחד!

שנהגי האוטובוס זכו במקום הראשון,
נהגי המוניות אמרו שאלו רק דיבורים והכל בכתב הכי חשוב איך הם על הכביש...
אז ככה זה לגבינו הנשים! בכביש אנחנו זהירות וקצת פחדניות (וזה טוב)
אבל!!! שימו לב מי עושה את כל תאונות הדרכים!
לפחות הנשים לא מסכנות את עוברי הדרך וכד'

רשמתי את זה

ממש מעלייך בתגובה. בכל אופן- היו לי חברים שהשתתפו (אופנוענים), לפי מה שאמרו להם נהגי האוטובוס עברו הכנות, הנהגים החדשים- הם עדיין חדשים, עוד לא שכחו את התאוריה, האופנוענים- חלק מהשאלות לא היו רלוונטיות לאופנועים, 65+ דווקא היו במקום הגיוני, בשלב מסויים חייבים לעשות ריענונים. מוניות היו גם כן יותר טובים ממה שחשבתי. עכשיו לעיקר- למה אני חושב שכל זה בילבול מוח:
את הנהגים החדשים אמנם בחרו אקראית, אבל לא עברה יותר מחצי שנה מקבלת הרישיון שלהם.
מוניות ואוטובוסים- אותם בחרו מתוך אלפי או עשרות אלפים של נהגים, בחרו את הטובים ביותר בארץ ושלחו.
נהגי בוס- כנראה אותו הדבר.
את הקבוצות של 65+ והאופנוענים בחרו באקראיות, לא נתנו לדוגמה ל"מועדון האופנוענים הישראלי" לבחור ע"י מיבחנים, מי שרצה נירשם, ועשו הגרלה מי מגיע ומי לא...
נהגי אוטובוסים, מוניות ונהגי בוס- עוברים פעם בחודש +/- ריענון כללי תעבורה. נראה לי מכור מידי, נראה לי דבילי מידי...

דנטל

New member
אין לי רשיון

ולכן אני לא בטוחה שיש לי זכות לענות, אבל לא נעים לי להודות שנשים באמת נוהגות פחות טוב. אמנם, הכרתי כמה גברים שנהגו מזעזע וכמה נשים שהיו שאקליות על הכביש, אבל בסך הכל, אם לעשות הכללות, אז הגברים מנצחים בקטע הזה.

אני רוצה לבקש בקשה קטנה-

אני מצרף קישור ללהודעה של בנאדם שאני חושב שיש לו קצת יותר שכל מהרבה אנשים שאני מכיר, תיקראו את מה שהיה לו לרשום על הנושא. תחשבו קצת על מה שהוא רשם ותפנימו!!! הוא לא רושם בלי מחשבה ואני מכיר אותו אישית- הכול מבוסס!!! הכול כאן- ב-4 חלקים עכשיו תגיבו.

אושר מ

New member
הממ

אהבתי את 4 ההודעותה ראשונות, אבל השרשור הזכיר לי למה הפסקתי להיות קוראת סמויה בפורום השוביניסטי והמגעיל ההוא.

אם היית קוראת סמויה שם

אז קראת בפורום שהוא די מיקצועי, נכון יש שוביניסטיות אבל אנחנו מכירים אחד את השני (רובנו), מיפגש הפורום שם כלל בסביבות ה- 200 + אנשים... הרוב זה בצחוק...

אושר מ

New member
אני מכירה

וקראתי וכו', אבל השוביניסטיות שם היא לא בצחוק, היא באמת, ויש פעמיםש היא מתפרצת, וזה דוחה בעיני. באיזשהו שלב פשוט קראתי רק הודעות ספיפיות שהיו שולחים לי.

מיטללל

New member
מממ

באמת שרשור קצת שובניסיטי ומגעיל. לא היה לי כוח לקרוא אותו על הבוקר. אז ישר דילגתי להודעות של ששי.. תראו איך הפורום חינך אותי כראוי? אני גאה :) (חיבוק) (תזמין את החברים שלך לפורום:)

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אבל אני הייתי כזה מההתחלה, נכנסתי לפה סתם כי אני יכול לעורר פרובוקציות
בקשר לחבר שלי- הוא לא יבוא לפה, הסיבה שהוא בפורום ההוא היא שהוא באמת מומחה באופנועים, הוא נמצא בעוד הרבה פורומי אופנועים ברשת ותו לא...

neko

New member
נראה לי שנשים עושות תאונות בד"כ

מחוסר בטחון, ולכן אלו בד"כ תאונות-חנייה, ואילו גברים עושים תאונות בד"כ מעודף בטחון, ולכן אלו בד"כ תאונות קשות יותר. ולמיטב ידיעתי, הסטטיסטיקה בהחלט מצביעה לכיוון: נשים אחראיות על רוב התאונות בכלל, אבל גברים אחראיים לרוב התאונות בהן יש הרוגים.

למעלה