עוד מעט פורים אז.... למה אתם מתחפשים אם בכלל??!!?
O Ophel McNeil New member 2/3/03 #9 ../images/Emo45.gif גם אני לא. ../images/Emo10.gif../images/Emo117.gif
C Charmed 4ever. New member 1/3/03 #4 פיורי |פייפר| ../images/Emo54.gif אני רולזית! ולשרון יש שרשרת רולזית! למה? כי היא שלי! שרוני רולזית! אני בלונדזה! צכלץ! ((((( טמח עייפה מאוד! ואיתמר! אתה חתיכת סנוב! מה זה אתם לא מעניינים?! הא? הא? הא? חוצפה!
פיורי |פייפר| ../images/Emo54.gif אני רולזית! ולשרון יש שרשרת רולזית! למה? כי היא שלי! שרוני רולזית! אני בלונדזה! צכלץ! ((((( טמח עייפה מאוד! ואיתמר! אתה חתיכת סנוב! מה זה אתם לא מעניינים?! הא? הא? הא? חוצפה!
מ מיכל just New member 2/3/03 #6 ניצול. מקווה שלא תכעסו, פשוט לא רציתי לפתוח הודעה חדשה. מצורפת מצגת- תקראו, זה ממש יפה!
M Magical me New member 2/3/03 #7 מכשפה../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif אני והתחפושות המקוריות והמושקעות נפרדות שנה. אין לי לא זמן ולא כוח להשקיע בתחפושת מקורית בימים אלו . השנה אני אהיה מכשפה פשוטה וטובה .
מכשפה../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif אני והתחפושות המקוריות והמושקעות נפרדות שנה. אין לי לא זמן ולא כוח להשקיע בתחפושת מקורית בימים אלו . השנה אני אהיה מכשפה פשוטה וטובה .