עוד מעט קט (ההופעה במעבדה)

עוד מעט קט (ההופעה במעבדה)../images/Emo57.gif

אצלנו כבר מתכוננים נפשית לקראת היום הגדול... טיפקס בירושלים! מופע הפתיחה: שחר סוויסה. (מאז פסטיבל חוצות היוצר לא זכינו להם.) מופע עמידה בבר המעבדה, שהוא לא ממש בר אלא מיני אולם מופעים,יש בו כ120 מקומות ישיבה ורחבה גדולה באמצע, וכמובן במה,המופע יהיה בסגנון מופע רוק עם אפשרות עמידה בכל הרחבה (בשונה למשל מההופעה שהיתה בזאפה) וכתוצא מכך הכרטיסים לא נמכרים לפי כסאות (ולא מובטח מקום ישיבה למי שיהיה לו כרטיס) אלא לפי תכולת האנשים שמכיל האולם כולו. דיברתי היום עם המעבדה בקשר לכרטיסים, יש עוד בשפע. אז מחכים לכווווולם!!!

1מאיוש

New member
מה זאת אומרת?

אני קונה כרטיס... אבל המקום ישיבה לא מובטח ? הכוונה שאני יושבת איפה שאני מוצאת מקום שאני באה ?..

ממש ככה...

הכרטיסים לא נמכרים לפי כסאות שברגע שלא ישארו מקומות ישיבה יגמרו הכרטיסים, משום שההופעה לא מתוכננת ככה שאנשים ישבו ויצפו בה בישיבה, אלא שיעמדו ברחבה יקפצו וירקדו. ולכן מי שירצה יוכל לשבת, אבל אין מחויבות שיהיה לו מקום ישיבה. יהיה טוב ... אני מאמין. מופע עמידה...

אל תלחצי, אף פעם אין בעיות עם זה

תמיד יש מקום לשבת אם את רוצה לשבת וכנל גם לגבי עמידה, המעבדה נראית מהבמה כמו בתמונה למעלה.

הוד11

New member
אחי אתה והלך להנות על בטוח!!!!

ש"ס הוא אחד ממפועי הפתיחה הטובים שיש!!!! אל תשכח לערוך פה מחר ביקורות הופעה מלאה ושרשור תמונות

כן נכון.... לא הבהרתי את זה,

ההופעה רק בעוד שבועיים ויום. מרוב התלהבות שכחתי לכתוב. תארו לעצמכם מה יהיה עוד שבועיים...

Oren G

New member
יא מאאאאאן ../images/Emo70.gif

אני חייב ללכת להופעה הזאת
הבעיה שיש לי חתונה ב22
הקטע הוא שהחתונה בירושלים, אתם אומרים אני אספיק ? באיזה שעה מתוכננת ההופעה?

קצת מסובך

פתיחת דלתות ב8 בערב. אחרי המופע חימום יש להעריך שההופעה עצמה תתחיל ב9 וחצי או באיזור. להערכתי היא תיגמר ב12 אולי קצת אחרי. חתונה זה בערך באותם הזמנים...(אם לא עושים אותה בצהריים)

1מאיוש

New member
שלום אורן (=

ממ.. יש סיכוי שתספיק.. אבל אתה צריך לבוא איך שיש את הפתיחת שערים נקרא לזה.. כדי שיהיה לך מקום טוב ההופעה של טיפקס רשום באתר המעבדה שמתחילה ב22:00 .. ואז עד שמגיעים כל האנשים.. זה יתחיל סביבות 22:30 .. 23:00 .. מניסיון חח אבל כדי להשתדל להגיע סביבות 22:00 אם לא לפני במקרה שתראה ואתה לא מספיק לא נורא.. יש הופעה של טיפקס בת"א.. ב10.3 במועדון זאפה מקווה בשבילך שתוכל להגיע לאחת מההופעות

1מאיוש

New member
אוף.. עוד הודעה לפתוח :\\

אולי קובי בכל זאת טעה.. כנס לקישור ותראה פרטים מדוייקים- http://www.maabada.org.il/events.php?id=270

Oren G

New member
../images/Emo51.gif

אני כבר אלך לזאפה אני חושב
חבל דווקא רציתי לראות אותם בירושלים אבל לא נורא, חבל סתם להיות בלחץ בחתונה של המשפחה.. תודה מאיוש

1מאיוש

New member
צודק [: ובבקשה תמיד מוכנים לעזור פה

שזה קשור לטיפקס... ות'אמת [?!] גם שלא .. (=

hilali1

New member
ההופעה תשודר בשידור חי ברשת ג'

לכל מי שלא גר באיזור ורוצה להקשיב בכל זאת

למעלה