עוד מעט ראיון עם הדוגמניות בערוץ 3

עוד מעט ראיון עם הדוגמניות בערוץ 3

נדמה לי שעוד מעט יראו את ניראל (ואולי עוד דוגמניות נוספות מהתוכנית) ממש עוד מעט בערוץ 3 ! אולי אצל יצאפן.. אבל לא בטוח !!!

moomita

New member
מאה אחוז אצל יצפאן

זה לקט, ואתמול לפני הגמר היה את מימי אליסיה וניראל בראיון קליל כזה.. חמודות. שווה לראות

moomita

New member
אספר לך מה היה:

כשיצפאן שאל את ניראל ומימי-מי תיבחר הן שתיהם ענו "אליסיה". ואז אליס חייכה.
מסכנה. הוא שאל את הבנות אם הן נתקלו בגלויי הערצה יוצאי דופן ניראל אמרה: נכנסתי לשירותים במועדון, ואז המון בנות התחילו להקיף אותי והתקהלו סביבה כאילו היא סלב.. (מהיום היא כן
) והיא הייתה מרוצה מעצמה.. אחרי זה יצפאן זרק איזה בדיחה מטומטמת על דוגמניות והבנות גיחכו.. מה הן יעשו הן בטלוויזיה. (ולניראל הייתה תוספת שיער ממש ארוכה, אז כשהיא הזיזה את השיער למאחורי האוזן חצי נתקעה לה היד כי היא לא הייתה רגילה לאורך חח
).

../images/Emo51.gif

תודה מתוקה, עכשיו אני ממש שמחה שאני יודעת מה היה שם באותו ראיון. בזכותך כמובן. אגב, כרגע בערוץ 3 משודרת תוכנית מאוד מרתקת עם אסי דיין "בטיפול". אני ממליצה בחום על צפייה בתוכנית הזאת, היא יכולה ללמד די הרבה בחיים ומאוד מעניינת.

moomita

New member
../images/Emo92.gif

ו
על ההמלצה! (מיד מדליקה את הטלוויזיה)

הפסדת את ההתחלה

לא יצא לך לראות את זה מההתחלה. אז אספר לך מה היה בעיקרון אסי דיין משחק בתפקיד של פסיכולוג שהתאהב במטופלת שלו, ואובד עיצות בעקבות האתיקה המקצועית שפיתחה אצלו עכבות חזקים שלא לפתח יותר מידי את הקשר. אז הוא ניגש בעצמו לפסיכולוגית ומספר לה על המשברים שהוא אוהב. המטופלת עושה השלכה נגדית בהתחלה ומתאהבת בו, אח"כ הוא מאבד שליטה ומתאהב בה, הפתיחות ביניהם גוברת ועם התגברות הפתיחות גם הקירבה. הקירבה הגדולה מסכנת את הגבולות שאמורים להיות בין פסיכולוג למטפל אבל גם הרגשות מאוד חזקים, יצרים חזקים בצל הגבלות נוקשות של אהבה אסורה.

moomita

New member
הדוגמניות בערוץ 3 ../images/Emo26.gifעכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש יצפאן - שידור חוזר של החוזר..
. ולכן..
הדוגמניות יתארחו שם. אם בא לכם תפספסו, ואם לא - תראו

../images/Emo140.gifלא נורא, העיקר שזכית לראות ../images/Emo140.gif

אמנם שוב פעם פיספסתי, כי נרדמתי
אבל אני מרגישה שקיבלתי פיצוי על ההחמצה, בכך שבזכות השירשור שפתחתי ובו הפניה לערוץ 3, moomita ראתה את השידור ואולי עוד אנשים נוספים זכו לראות את מה שהחמצתי ואני מאוד שמחה בשבילכם. ובכך קיבלתי פיצוי... אז בוקר טוב לכולם

למעלה