עוד מעט שלג... אנשים! תתעודדו עוד איזה חודשים וחצי שלושה שלג בחרמון!
G galgal15 New member 17/8/02 #1 עוד מעט שלג... אנשים! תתעודדו עוד איזה חודשים וחצי שלושה שלג בחרמון!
G galgal15 New member 18/8/02 #3 ../images/Emo13.gif תום, אתה אוהב לפרסם לינקים חסרי משמעות אהה?? חחחחחחחחח ומזל טוב לעוד חודשים וחצי! בן כמה תהיה?
../images/Emo13.gif תום, אתה אוהב לפרסם לינקים חסרי משמעות אהה?? חחחחחחחחח ומזל טוב לעוד חודשים וחצי! בן כמה תהיה?
L liran87s New member 18/8/02 #4 לאחד מחברי הפורום החדשים היה לפני שלושה ימים יום הולדת ! עידן (SKIER) - ולגבר הלוחם הזה מזל טוב רק שיעבור את השלוש שנים הבאות בשלום ושלא י לנו !
לאחד מחברי הפורום החדשים היה לפני שלושה ימים יום הולדת ! עידן (SKIER) - ולגבר הלוחם הזה מזל טוב רק שיעבור את השלוש שנים הבאות בשלום ושלא י לנו !
T TTRI New member 18/8/02 #6 אני יהיה בן .... 14 .. ומזל טוב לכל הגולשים שיש להם בקרוב יומולדת כולל למנהללללל ! LOOPY! למה כולל הוא גם גולש ... חחח ואגב ניסיתי שיהיה פשוט מיללים בכולח אבל לא יצא לי ...... חחח
אני יהיה בן .... 14 .. ומזל טוב לכל הגולשים שיש להם בקרוב יומולדת כולל למנהללללל ! LOOPY! למה כולל הוא גם גולש ... חחח ואגב ניסיתי שיהיה פשוט מיללים בכולח אבל לא יצא לי ...... חחח
L Loppy New member 21/8/02 #8 ../images/Emo51.gif ו-../images/Emo49.gif דרך אגב, מי זה הגבר הלוחם??? (יו!!! איזה בושות, המנהל לא יודע מי חבר בפורום...חחחח...) אבל ברצינות - מי זה?
../images/Emo51.gif ו-../images/Emo49.gif דרך אגב, מי זה הגבר הלוחם??? (יו!!! איזה בושות, המנהל לא יודע מי חבר בפורום...חחחח...) אבל ברצינות - מי זה?
L liran87s New member 19/8/02 #7 איזו שאלה !! ברור ../images/Emo6.gif ברור שאני אצא !! עכשיו השאלה זה רק איפה יהיה שלג כי השנה זה אלנינו, מזג האוויר מטורף, צריך להזמין סמוך לנסיעה.....
איזו שאלה !! ברור ../images/Emo6.gif ברור שאני אצא !! עכשיו השאלה זה רק איפה יהיה שלג כי השנה זה אלנינו, מזג האוויר מטורף, צריך להזמין סמוך לנסיעה.....