עוד מעט שנה אחרי

אמילי 33

New member
עוד מעט שנה אחרי

אז עוד מעט אהיה שנה אחרי הפסקת ההריון בלידה שקטה. הייתי בטוחה וקיוויתי מאוד שעד ש״אחגוג״ שנה ליום הנורא ההוא אהיה כבר בהריון חדש וזה יקל על הכל, אבל מאז אחרי שכבר התגברתי על כל תופעות הלוואי שהשאירה הלידה שקטה, כבר אחרי 2 טיפולים וללא הצלחה ועכשיו גם הרופא רוצה שנעשה הפסקה לעוד בדיקות ובירורים מדוע לא מצליחה להיקלט ואני מרגישה שהתאריך הקרב ובא סוגר עליי..
ביומיום הכל בסדר, העבודה והבנות שלי מעסיקות אותי יופי, אבל כשנגמר היום עולות המחשבות ועצוב לי ממש. אפילו מחשבות של חרטה שהפסקנו את ההריון, למרות שאני יודעת שזה היה הדבר ההגיוני לעשות, עדיין לא שלמה עם ההחלטה.
סתם הייתי צריכה מקום לפרוק בו...

אין לי מילים

אבל לא רוצה להשאיר אותך לגמרי בלי מילים אז רק מאחלת לך מכל ליבי ידיים מלאות בקרוב.

שירהד1

Member
מנהל
היי אמילי 33,

קראתי קצת אחורנית את סיפורך, ואכן המצב מורכב וכואב.
אין ספק שהעובדה שעדיין אין הריון חדש, ותאריך השנה המתקרב, מגבירים את תחושת העצב.
הסוגיה של ההתמודדות, הן עם הכאב והצער, והן עם מחשבות החרטה- ראויים לטיפול ולהתייחסות משמעותיים. כתבתי את זה בעבר תמיד, ואני כותבת זאת גם לך- הפורום, נפלא ככל שיהיה, לא יכול ולא אמור להחליף תהליך רגשי אינדיבידואלי.

לכן, אם טרם עשית זאת, ממליצה לך לפנות לקבלת סיוע שכזה מאשת מקצוע מתאימה.
את מוזמנת ליצור עימי קשר במערכת המסרים ולשמוע פרטים אודות תהליך הליווי והתמיכה האישיים שאני מציעה לנשים לאחר אובדן הריון (מעבר למענה הניתן במסגרת הפורום, שהוא על בסיס התנדבותי כמובן).
אני בת 44, יש לי 3 ילדים, עברתי בעצמי 7 הפלות. בהשכלתי אני אשת מקצוע טיפולי, חברה בפורום קרוב ל-6 שנים, ומנהלת אותו במשך 3 שנים.
בחודשים האחרונים אני משקיעה בלימוד התחום, כדי שאוכל גם לטפל וללוות נשים באופן אישי, ולא רק כמנהלת הפורום.

שולחת חיבוקי כוחות ונחמה,

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

למעלה