עוד מעט שנה

אמא93

New member
עוד מעט שנה

שלום לכולם. מזמן לא נכנסתי לכאן, פשוט לא הייתי מסוגלת. להבין ולעכל להפנים שבאמת גיא שלי איננו. עוד מעט תהיה שנה למותו ועדיין לא מעכלת. כמובן שעוד מעט פסח, ובפסח שנה שעברה הוא עוד היה איתנו. זה בלתי מובן לי. שיהיה חג שמח לכולם. מיכל.

דליה ח

New member
מיכל שלום, כתבתי בטעות למסר.

גם לי לקח זמן לעכל שאני שייכת לקבוצת הפורום הזה, ולכתוב כאן זה כמו לשים חותמת על האובדן. אבל בסופו של דבר, זה המקום שלנו, קשה ככל שיהיה, כאן את יכולה לבוא בכל רגע שאת מחליטה, להגיב למי שאת מוצאת לנכון. סוג של קבוצת תמיכה וירטואלית, ללא שום מחוייבות. אני שמחה בשבילך שמצאת את הכוח לכתוב אחרי זמן רב, ואני מקווה שההמשך יהיה לך יותר קל. בעיקר בחגים ראשונים יש צורך לחלק רגשות, שכולנו מכירים, ואני מאחלת לכם לעבור את החג הזה בשלום. {לא מצאתי מילה יותר מתאימה}.

אמא93

New member
לדליה שלום

רציתי להודות לך על תשומת הלב. אני מאחלת לך גם חג שמח וקל כמה שניתן. מיכל

יפית מן

New member
לאמא 93,מיכל יקירתי,איך אוכל לנחמך,ותנוחמי???

אני מרגישה אותך כל כך חזק,וטוב כי באמת איך נעבור את החג ולנו חסר ילד...זה בילתי נטפס,כשילד שלנו לא מרגיש טוב מיד אנו רצים לרופא והדופק מחסיר פעימה וקשובים לרופא\מה יגיד?ואיזה תרופה יתן ורצים כל 4 שעות לתת את התרופה שהילד יבריא מיד, והנה פה הילד חסר בכל פינה ופינה,אני בתור סבתא לא מעכלת את המצב שמאורי איננו ולא ישוב עד בו משיח צקקינו במהרה בימינו ,זה הרי נורא ואיום וכשרואים שהמקום של גיא חסר וגיא ,לא איתנו זה הדבר הקשה מנשוא ,הגעגועים מטריפים את הנשמה. אבל נתחזק בשביל אלה שישנם,כי החיים נמשכים אבל לעולם זכרם יהיה ברוך. אני לא יכולה להזמין את הילדים ולראות שמאורי חסר לכן בן זוגי ואני יוצאים לבית מלון לכל החג לשנות אוירה במידת האפשר מיכלי שולחת לך מקרב ליבי ,לך חיבוקים ונישוקים חזק!חזק!ונתחזק למען הנותרים ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור אוהבתותכם יפית

יפית מן

New member
סליחה התכוונתי בלתי נתפס ולא לטפס אפילו שבא

לנו לטפס על קירות ולזעוק עד מתי??

אמא93

New member
יפית מן

שלום לך. תודה לך על תשומת הלב. חג שמח , מיכל

גל213

New member
מיכל

אני באותו מצב כמוך,לרוב אני קוראת ולא כותבת. פסח זה החג האחרון שחגגנו ביחד,מור נדרס למוות אחרי פסח. אחרי החג יש לנו אזכרה שנה.אני מנסה לשרוד את החג, שנה קשה של בכי געגועים, אין יום שאני לא בוכה.ועדיין לא מעכלת , יום אחרי האזכרה אני מתחילה קבוצת תמיכה של יד לניקטפים,אני מקווה שיעזור לי להתרומם. רק חבל לי שלא הצלחתי לשכנע את בעלי להצטרף. שיהיה חג שמח לכולם עד כמה שאפשר גלית

אמא93

New member
לגל

לגל שלום. תודה לך שכתבת לי. אני כבר לא בוכה מרוב כאב, והרעיון שלערוך את האזכרה של השנה ממש מפחיד אותי. מה שמחזיק אותי זה שני הילדים שלי שלמענם אני קצת נותנת אווירה של חג. אגב אני יצרתי גם עם יד לנקטפים זמן קצר אחרי שגיא נפטר אבל עדיין לא קיבלתי מהם מענה. שהיה נעים בחג כמה שאפשר. חג שמח מיכל

גל213

New member
מיכל

מיכל שלום, לקח שנה עד שהעמותה יד לניקטפים פתחו קבוצה. לגבי האזכרה החלטנו לעשות רק בחיק המשפחה,לא מתאים לי שהאזכרה תהפוך למפגש חברתי כי מי שנשאר עם הכאב זה המישפחה.הקשה היה תאריך יום הולדת . גם אותי מה שמחזיק זה בני הקטן,מנסים לתת לו מה שאפשר .לומדים לחיות את החיים החדשים לצד הכאב הוא רגיל שיש לו עם מי לשחק הם היו קרובים בגיל,כל הזמן הם היו ביחד.הוא לומד גם להעסיק את עצמו לבד. נפתחת עכשיו קבוצה באיזור המרכז,תנסי ליצור איתם שוב קשר. יום נעים גלית

למעלה