עוד מעט תגידו שהשמאלנים לא יהודים !

עוד מעט תגידו שהשמאלנים לא יהודים !

סליחה על הטון, אמנם הכאב שלכם הוא רב, פוניתם מביתכם, חרב עולמכם, אבל אתם חלק גדול מכם מדברים בטון אלים ובלתי נסבל ! מתיחסיים כאלו שרק לכם לקחו לכם את האדמה, ובכן האדמה הזאת, ישראל, שייכת לכל היהודים ! ולא כל היהודים חושבים כמוכם, אתם חייבים להבין את זה ! ההחלטה בוצעה בכאב וכואב לכולנו להפרד מהאדמה שהובטחה לנו בתורת אבותינו. אנחנו מקווים וחושבים ששלום עם שכנינו הוא חשוב יותר ממי יושב איפה. הצעד הזה הוא תקווה לכל האזור ואם יושג שלום, כל האזור יכול לפרוח ולשגשג ! והדבר הזה תלוי עדיין בשני הצדדים, בשלום בינינו לבין עצמינו ובשלום עם שכנינו ! אל תשנאו ! השנאה בשני הצדדים היא הדבר הנורא מכל, היא שנאת החינם שעליה נחרב בית המקדש !

238

New member
האדמה אולי שייכת לכולם

בס"ד אבל כמו שברור שפיגוע כואב הרבה יותר לקורבנות,מאשר לצופים מהצד רגישים ככל שיהיו,ככה גם ברור שלאלו שמגרשים אותם מאדמה יהודית קשה הרבה יותר מלצופים מהצד. ועלק-כואב לנו להיפרד מאדמת אבותינו.אם לא היו פה כ"כ הרבה הודעות שמראות שמחה לאיד אולי הייתי מאמינה בכאב הזה,אבל אחרי קריאת ההודעות האלו-GIVE ME A BRAKE.אל תדבר איתי על כאב. אחרון ודי-אני חושבת לצרף גם אותך לרשימת ה'נאיביים' שלי.אם אתה באמת חושב שהנסיגה הטיפשית הזו תביא לנו שלום...WELL,אולי אפילו תתברג במקום טוב בהתחלה.

אולי אני נאיבי

וואלה אין לי מושג אם יהיה שלום או לא. אבל תמיד צריך לנסות להשיג שלום. אי אפשר לחיות עם עם זר בתוכנו, שלעד ימצא כאן וירצה את האדמה. חייבים להגיע בסופו של דבר להסכם ! ומה שחשוב יותר זה השלום על האדמה ולא האדמה עצמה ! המקום יהיה קדוש כאשר כולם יבואו להתפלל ולא כשנלחמים אחד בשני ולמי אכפת מה כתוב על איזה נייר, מה שקובע זה החיים עצמם ומה שקורה בשטח עובדה שבירושלים לדוגמא חיים יהודים וערבים יחד, זה לצד זה ולמי אכפת בכלל למי שייכת הפאקינג אדמה !

למעלה