עוד מעט 20 שנה לזקן

יחיאב

New member
עוד מעט 20 שנה לזקן

מארגנים משהו? (ובא לי הפעם להיות מתבונן מהצד, בחייאתכום).

אלי כ ה ן

New member
מה החיפזון? יש עוד זמן, לפי זכרוני זה יוצא

ביארצייט של האדמור הזקן מסדיגורא זצוק"ל.

איך אני זוכר אתה שואל? לא שיש לי זיכרון כזה טוב (כמובן אין לי), אלא פשוט שמתי לב שבמקרה זה יוצא גם היארצייט של אחיו הבכור זצוק"ל שירש את מישרת אביו האדמו"ר מייסד חסידות רוז'ין זצוק"ל.

לכן, כאשר ביארצייט המשותף אני מדליק נרות שעוה ליד כל אחד משני קברי האחים זצוק"ל (אגב לא קל לטוס באותו יום גם לסדיגורא וגם ללייפציג), אני משתדל לכוון סימולטאנית גם לעילוי נשמת המורה זק"ל (אל תשאל עכשיו, כי כל אות מחושבת. למה סתם לקטוע לי את חוט המחשבה? אוףףף).

אז איפה הייתי? כן, אז כמובן אני מקפיד לעשות הכל במרחק של לפחות ארבע אמות מהקבר, כי אני כהן (לכהנים אסור על פי ההלכה להתקרב לקברים, אבל מה לעשות, יש מאוויים בלתי נשלטים, אז מצאתי פשרה הוגנת). כמובן לקברו של המורה זק"ל עצמו אינני מגיע לעולם. אתה שואל למה? נו, אני כהן כבר אמרתי? מאוויים מאויים, אבל כהונתי חשובה יותר, ועל זה אין לי שום כוונה להתפשר

יחיאב

New member
את חטאיי אני מזכיר היום

כבר בפעם הקודמת הייתי צריך לומר לך שהחיקוי שלך לא משהו בכלל, ואני מיצר על כך. הייתי חוסר לך את הזמן הרב שבין השעה 19:23 ל-22:05 שהקדשת להפקת הסרטון הקצר עד שהגיע לתוצאה מושלמת מבחינתך.

אלי כ ה ן

New member
בין השעה 19:30 ל-22:00 הייתי במשרד שלך, שכחת?

בקשר לתיק של הפרמיות.
אגב, מה נסגר עם גלילי? הבנתי שהוא אמור להופיע במקומך אצל חשין, כי אתה אמור להיות אז בבג"צ של מרסל, אבל שלשום גלילי הודיע שחטף שפעת, דווקא בימים החמים האלה.

בקשר לחיקוי שלי, זה לא שהוא לא משהו בכלל, אלא שהוא פשוט דפוק לגמרי. אבל בוא נתפשר על זה שהוא יותר דפוק מזה של זרחוביץ.

iricky

New member
אל תסתכל עלי

אני לא יודע איך מארגנים דברים כאלה. וחוץ מזה, כפי שכולם יודעים, אני מתעסק בליבוביציאניות תיאורטית בלבד.

למעלה