עוד מעט.....

אור ב

New member
עוד מעט.....

עוד מעט (3 שנים נראה לי) אני מגיע לגיל המינימלי שאפשר להתחיל ללמוד בשביל להוציא רישיון טיס והתחלתי לחסוך יש לי כבר 800 שקלקלים.... ולמקרה שאני טועה מה הגיל המינימלי להתחיל ללמוד לרישיון טיס ?

חוץ מזה, ראש המינהל הבא אם יבחר

אם יבחר מי שאני חושב שיבחר, הבעיה הזו תסודר. לא תיתכן הסטירה הקיימת בתקנות גם בנושא זה וגם בהרבה נושאים אחרים. ואשר נובעות מכל מני מניעים אישיים של אנשים שכבר לא נמצאים בכלל במינהל התעופה.

מקבלים רשיון מתלמד ופרטי בגיל 17

לפי הנל, אין ז"א שגיל 17 הוא מועד התחלת ההדרכה. בכל פנים, תתחיל ללמוד, ותעבור בדיקות רפואיות, וזה יתחיל את התהליך, כאשר תקבל תעודה רפואית מהמינהל תוכל ללמוד בלי כל התנגדות מהמינהל,וזה יכול להיות כמה שבועות לפני גיל 17. ממליץ לנער בגילך ללמוד באויה אצל אורי אביב, הו עמד בטירטורים של הבן שלי כבר מגיל 16.5 בהצלחה

אור ב

New member
תודה תנק יו שוקרן

תודה לכווווו לם שאתם עוזרים ותומכים בי .... אני זוכר שהגננת שלי אמרה איזה יום אחד להורים שלי שאני אהיה טייס ומאז כל דבר אצלי קשור למטוסים פשוט הכל.... אנשים כבר צוחקים עליי אבל הם עוד יראו שעוד כמה שנים הם יטוסו להם לחו"ל וישמעו פתאום אני אור בן נפלא הקברניט שלכם מאחל לכם טיסה נעימה... ושטסתי לארה"ב נכנסתי לקוקפיט של 747-400 החוויה של החיים לבנתיים.... אני אהיה בחופש בן 15... למי ששאל .. כן קצת קטן אבל זה התחיל בגן אז...יש לי עוד דרך ארוכה..!

אל תדאג

אני נדבקתי במחלה בגן (אולי לפני זה - לא הייתי בהכרה מלאה). והתחלתי לטוס בגיל עשר. אבל, אתה יכול לנתב עצמך דרך השלבים השונים שרק יעזרו לך ויתנו לך פרספקטיבה רחבה יותר על עולם התעופה. התחל בטיסנים עבור לדאונים ואחר כך בוא למטוסים. וגם במטוסים, כדאי לך להתחיל על אולטראלייטים ואחר כך תוכל להמשיך למטוסים רגילים (ומהר מאד תרצה לחזור לאולטראלייטים....) ולכל אורך הדרך נצל את מתת האלוהים שקיבלת: פה לשאול ואוזנים להקשיב. למד מספרים ומסיפורים. יש הרבה מה ללמוד. ובינתיים, אתה מוזמן להצטרף ל-EAA אריאל אריאלי

אור ב

New member
זה בסדר....

אתם לא יודעים עד כמה אני חולה אני כבר תיכננתי לי איזה מטוס אני אקנה ואיזה אולטראלייט יהיה לי... אבל מה התחלת לטוס בגיל עשר!? גם אני רוצהההההההההה!!!

למעלה