לא להיבהל הצבע האדום מהשמש הלאית
כבר ירד...זה מה שקורה לאשכנזים שלא מורחים סאן בלוק על הבוקר. ולנושא ההודעה: עד כמה שהידע המצומצם שלי באנגלית מגיע אז מודעות בנוסח דומה מהצד של התייר האנגלי לא ראינו,על היאפנים המרובעים אין בכלל מה לדבר הם מבקשים רשות מהקונסוליה והמישטרה ביחד ליפני שהם חוצים כביש בירוק ...אבל התייר משראל הוא איש ירא שמיים,הוא ישב בבית חבד ויעשה שבתות וחגים עם רבי חנניה (הרב הראשי בבית חבד שמשמש קונסוליה וקונסול לכל דבר וביזכותו חיים בכלא התאילנדי מיספר ישראלים שסרחו)וימכור ג´ארס הודי משובח לישראלים בילבד.מה יותר בטוח מיזה לעשות במיזרח הרחוק?איך אפשר להמשיך ולטייל באופן יותר טוב שלא לדבר על מכניס?גאון מי שחשב על זה.אבל שלא יבואו ויספרו לי שהיתייר הישראלי זה דבר תמים ומיסכן כל כך שזוכה מימני לרצח אופי...גועל נפש וצורה לאנשים איך שהם מיתנהגים שם ואיך שהם מבזים את עצמם ואת כולנו.אחר כך כשאנחנו מגיעים למקומות הכי נידחים ורחוקים בעולם איך שמריחים שאתה מישראל (ואוי כמה מהר שמזהים אותנו)כבר לא אוהבים אותך וכבר לא סובלים אותך וכבר עליך ורק עליך רובצת חובת ההוחכה שאחותך לא זונה ושאתה לא עוד חרא קטן שבא עם רמקולים גדולים ובנג כדי להפריע לכולם ולא להגיד תודה על כלום...לכל מקום כזה שהיגענו בסוף היו אומרים לנו שזה לא יכול ליהיות שאנחנו מישראל ועל מי אנחנו באים לעבוד כי אנחנו בכלל לא מיתנהגים ולא "ניראים" כמו ישראלים...אתה בטח מיגרמניה או משהוא כזה לא?"כן אבל רק ההורים" אהההה אתה רואה?מדהים הידע של האנשים האלה שחיים ליפעמים בלי חשמל אבל תראה להם פרצוף והם ידעו מאיפה הוא ומאיפה ההורים שלו עד דור שלישי באים,אלה שמיתעסקים עם תיירים לפחות שזה בדרך כלל כל הסוחרים ברחובות ובעלי ועובדי הגסט האוסים בקיצור:כל מי שאתה בדרך כלל בא איתו במגע. הם יועים כבר לצערי על הישראלים ועל הישראליות יותר מימני ליפעמים ונידהמתי לגלות כל פעם בטיול הזה כמה שזה נכון.הרבה פעמים כשאתה מטייל מי שאתה ואיך שמיתיחסים אליך נימדד לפי סך כל הדברים שיודעים על העם שלך ושעברו עם מטיילים מהארץ שלך עוד ליפני שראו אותך בכלל ...ויכול ליהיות שכולם אנטישמים וחארות ורק אנחנו ילדים טובים שזוכים ליחס לא הוגן אבל ליהיות היום ישראלי בהרבה מקומות במיזרח ליפעמים מקומות ללא חשמל שלא לדבר על טלביזיות זה ממש לא נעים וחבל.האנשים האלה לא נולדו אנטישמים ולהורים שלהם לא היה שום דבר נגד ישראל שלא כמו במקומות אחרים בעולם ועדיין הם מאוד יאהבו שם טיירים מגרמניה או כולרות(סליחה על הביטוי) מצרפת שאם תמות לידם לא יגישו לך עזרה אבל תיירים מישראל הם כבר למדו לישנא וליצחוק לך בפרצוף בלי להיתביש כשאני רק יכול לנחש שהם אומרים "הינה עוד פרייר ששילם מאות דולרים כדי להגיע לחור העלוב שלנו רק כדי לעשן את הזבל שגודל כאן"...סליחה כן ואני יודע שיש תיירים ואנשים נהדרים מישראל אבל אני מדבר על אלה שלא,אני מדבר על אלה שלא מוציאים את האף מהבונגלו או החדר שלהם כדי לטייל קצת בסביבה וכמה כאלה ראינו....בלי סוף.תיירים משאר העולם אתה באמת רואה מטיילים גם במקומות שידועים כתחנות סמים גדולות כי הם באו לטייל והסמים זה רק על הדרך.הרבה פעמים שמענו מישראלים את האמת המרה שהם באו רק בישביל לעשן...ולפחות היו עושים את זה בשקט או בצינעה...לא,עם הבנג מיחוץ לחדרים בפרהסיה שכל העולם יראה איזה גברים הם...ממש.צורה להם רק חבל שהם לא יכולים ליראות אותה.אני אפילו מוכן ללכת יותר רחוק:בסדר,הורדת ראש מיחוץ לחדר כי הנוף ממש משגע והאויר משכר ,גם אני יכול ליראות את עצמי עושה ועשיתי כאלה דברים אני לא מנסה להיתמם אבל לשבת ככה כל היום?כל יום?כל הלילה?עם מוזיקה חזקה תן לו בראש וטראנס במיקרה הטוב או ליאור נרקיס במיקרה הגרוע?כדי שכל העולם יראה וידע ,זה כבר ניראה לי דפיקות ובישביל זה לטוס לחו"ל?למה?הרי את זה אפשר לעשות בבית לא?אז זהוא כניראה שלא אחרת אי אפשר להסביר את התופעה. t