עוד מעריץ בן 34 - מחפש שותף\שותפה לטוס להופעה

amitgenish

New member
עוד מעריץ בן 34 - מחפש שותף\שותפה לטוס להופעה

שלום לכולם. איזה כייף לראות עוד אנשים שמעריצים את KEANE. חשבתי שאני היחיד בארץ :) אוקצור אני שמח לראות שיש עוד כמוני. החבר"ה שלי התחילו לקרוא לי "פייגלה" בגלל שאני אוהב את קין. אני רוכב על הרלי דווידסון ומן הסתם בקהילה הזאת שומעים יותר מוסיקת רוק. אני מוסיקאי מנגן על בס ופסנתר ומן הסתם התאהבתי בלהקה עוד מאלבומה הראשון. בלי קשר לשוג המוסיקה אני רואה בה ממשיכת דרך לDOORS ולדפש מוד...מפני שכל המוסיקה שלה נבנתה על קלידים...למרות שזה סוג אחר של מוסיקה. אני חושב שהם תותחים ושלצ"פלין יש קול מדהים. הכל כ"כ מדוייק. אני לא יודע מה טווח הגילאים פה אבל אשמח אם נתארגן לראות הופעה בחו"ל. אשמח לשמוע דיעות ולהכיר את החבר"ה פה. אני ב [email protected]

איזה כיף! שברנו קצת את מחסום הגילאים בפורום

תמיד נהדר לגלות מעריץ נוסף של הלהקה. (וזה פשוט מוכיח לי כל פעם מחדש שקין טיפשים שהם לא באים לארץ!) אני מקווה שתשאר בפורום, אמנם אנחנו קצת שטותניקים אבל אנחנו מאוד שמחים לקבל חברים חדשים! i hope you could put up with it :) שנה הבאה אני חוזרת לארץ ואני אקפוץ על כל הזדמנות כמעט לחזור לחו"ל לראות אותם ...!

היי ../images/Emo9.gif

האמת שרוב חברי הפורום הפעילים (או לפחות הפעילים-לשעבר) הם בטווח הגילאים 17-23, אבל יש כאן כמה אחרים מעל לגיל 30. אחת מהם אפילו טסה להופעה של קין בניו יורק לפני שבועיים.... אחד החלומות שלנו הוא לטוס כולם ביחד להופעה בחו"ל, עשינו השנה איזו מיני-התארגנות כזאת כשהיינו 3 חברות פורום בהופעה בפברואר....
אשמח להצטרף לעוד הופעה, אבל זה לא יהיה לפני ספטמבר

נכון.. אני זוכרת שהיא אמרה שהיא טסה במאי

וחיפשה שותפים לטיסה. והיא אמרה שהיא תחזור ותכתוב סיכום הופעה.. עדיין לא קרה

ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

ואיזה מחמאות לקין.. הם צריכים להעריך את זה שיש להם פה מעריצים כ"כ מפרגנים. קיצר, אני קארין. נשמח אם תשאר!

למעלה