עוד מצטרפת חדשה...

עוד מצטרפת חדשה...

ומצטערת להגיד שלא כ"כ שמחה להצטרף... ארבעה שבועות אחרי הלידה, עליתי בהריון 27 קילו ונשארתי עם 15 עודפים. ידעתי שעליתי הרבה, לא ציפיתי שישארו כ"כ הרבה. אני מניקה מלא, תיאבון נמוך (לפחות זה...) ןכנראה שתקופת החסד שלי נגמרה כי כבר מציקים לי להתחיל לרדת במשקל (דווקא לא הבעל...) אני לא אוהבת ללכת בחוץ, בעיקר כי משעמם לי וחם לי (אני סובלת מאד מחום) אשמח לעידוד, ולהמלצות- האם יש איזשהו מכשיר שאפשר לקנות (לא גדול כי הבית קטן) ושאני אוכל לעשות ספורט בבית (ככה גם אין בעית בייביסיטר)???

../images/Emo13.gif בדיוק כתבתי על זה הודעה לפני

כמה ימים. בעלי קנה לי DDR שזה מן שטיח כזה שמתחבר למחשב ורוקדים עליו- כיף בטירוף אם את בראש של זה. חוצמזה- מאיפה את? אם את קורבה אלי אפשר לצאת להליכות ביחד

magic40

New member
welcome to the club../images/Emo20.gif

גם אני עליתי 27 קילו והיום 6 וחצי חוד נשארו לי 13 ההקיפים התחילו לרדת רק עם הפסקת ההנקה אז סבלנות ומי שמציק לך יש לו בעייה אל תתיחסי ,אמנם זה קשה אבל לחץ לא מוסיף ואולי אפילו יכול להזיק מס קלוריות מועט יכול לגרום להפחתה בחלב והתינוק שלך יותר חשוב מביקורת האנשים
מבין

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לוקח זמן לרדת אחרי לידה, בעיקר כשמניקים. לאכול טוב (לא קשקושים עתירי קלוריות ושומן) זה חשוב גם להנקה וגם להרגשה הטובה, וגם להכנס (לחזור) להרגל, כך שעם הזמן חוזרים למשקל. אבל זה רק רק בשבילך, ולא בשביל אף 'נשמה' אחרת שיש לה מה להגיד.
עידוד

חן123

New member
ברוכה הבאה

קודם כל יש לך עוד שבועיים, אבל זה זמן לא רע להצארגנות. מה דעתך על דיאטנית? י סיכוי לא רע שאת זכאית לדיאטנית במימון הקופה (אם הBMI שלך מעל 30), וזה חשוב כפליים כי את מניקה. תראי, ברור שאי אפש להוריד עודף גדול ביומיים, וגם לא בחודשיים, בעיקר שמניקים, כל הסביבה תאלץ להתעזר בסבלנות בהצלחה חן

למעלה