עוד משאל: (מקווה שהפעם תשתתפו...)

black crow

New member
עוד משאל: (מקווה שהפעם תשתתפו...)

מהו כשרונכם? מלבד כתיבה כמובן...
אוהבת, שחרחורת.

קסנדרה*

New member
טוב אז אני ראשונה ../images/Emo9.gif

חוץ מכמה כשרונות שליליים שלא נזכיר כאן, יש לי כמה נחמדים. מבשלת ואופה ברמה מקצועית, חשבתי לפתוח מסעדה בניו יורק, ירדתי מזה. מציירת בפחם, עופרת ובאקוורל, מפסלת בחימר, גבס, זכוכית.(בתקופה האחרונה כמעט ולא נוגעת). מספרת סיפורים, מחקה. שבת שלום קסנדרה

GALI02

New member
לישון נחשב כשרון?!

כי אני מאוד אוהבת לישון! חלק מהרעיונות שלי הם תוצר לוואי של איזה חלום הזוי חוץ מזה אני מאוד אוהבת לרקוד, רקדתי בלט קלאסי ומודרני עד גיל 15 אבל הפסקתי ואני מצטערת על זה עד היום(וכנראה גם כל חיי...)

מצטרפת לריקוד

רוקדת, ורוקדת ורוקדת. התחלתי בפולקלור (4 שנים בחוג מתנ"סי ועוד 4 שנים בלהקת מחול מקצועית), המשכתי בקלאסי ומודרני מכיתה י', צירפתי גם ג'אז בכיתה יא' וכיום, בתקופה לפני הצבא אני לוקחת כל מה שמתחשק (כולל היפ-הופ, פאנק ושאר סגנונות שכיף לגלות).

magister

New member
הכשרון שלי

כשאני אוכל פיתה עם פאלפל, לקראת הסוף נפער חור בקצה התחתון של הפיתה, זה קרוא לקראת הביס האחרון. הטחינה מתחילה לנזול לקצה הפיתה ואז טיפה ראשונה מזדחלת לשולי החור שנוצר. יש לי כשרון כזה שאני מצליח לעצור אותה עם זרת יד שמאל בדיוק ברגע המתאים לפני שתלכלך את הנעל. לצערי אינני מוכשר מספיק בשביל הטיפה השנייה...

aiziq

New member
ענק! - ראוי ל../images/Emo91.gif

חוץ מזה, מנה עם המפגש- טרם אישרת הגעתך. במידה וכן תביא פלאפלים לשם הדגמת כשרונך

magister

New member
לגבי המפגש

בצער רב וביגון קודר אני לא אוכל להגיע ואני מתנצל. עברתי ניתוח ביום שלישי האחרון מצבי טוב אך אני עדיין בשלבי התאוששות. ד"ש לכולם שי

dananit

New member
וואלה!

מוכרת הבעיה, הפתרון שלי (שכלול בכישרון הלשוני שלי) הוא לשלוח את הלשון במהירות לכיוון החור שנפער, ללקק את הטחינה הסוררת, לשוב לפסגה ולנגוס ובמהירות לשלוח את הלשון שוב לנקות את הנזקים, וחוזר חלילה עד ש: 1. מתייאשים 2. הפיתה נגמרת 3. חוטפים התכווצות שרירים בלשון

aiziq

New member
כנראה שיש לי כישרון

לריקוד. הייתי רקדן וסולן בלהקת המחול הייצוגית של חיפה מגיל 13 ועד החופה (22) ומאז עברתי לנגן באקורדיאון ( השמנה- דיאטה- השמנה וחוזר חלילה...)

איציק!

באיזו להקה רקדת? מי הכוריאוגרף? האם נזכה להדגמות במפגש?? *חובבנית בפיתוח ציפיות*

aiziq

New member
איציק ביישן ולא תזכי לראות ולו

פה דה בורה קטנטן

dananit

New member
כן,

אני יכולה להגיע עם הלשון לאף. אני יכולה לקפל את הרגליים מאחורי הראש. יש לי גמישות יתר בזרועות. אני מנגנת בפסנתר, במפוחית ועל העצבים של עצמי. אני מסוגלת לקלל בשרשרת למשך דקות ארוכות. אני גם אוכלת בכמות של גבר שמנמן. באופן כללי יש, כאישה, כשרון להיות קצת גברית. תודה.

למעלה