עוד משהו טוב....

• פותח הנושא apoo
  • פורסם בתאריך

apoo

New member
שיר אהבה בלי לחן.... שווה קריאה...

יש לי שיר אהבה בלי לחן, ואם כל המוזיקאים פה, אולי אני גם אמצא לי במה קטנה, חוצמזה, אין כמו לירקוד בהופעה של טיפקס אחרי כמה שוטים של פרנו צהוב וטוב :) (השיר כתוב כמו בתנ"ך משהו אבל זה עדיין כיף...(סליחה על הפלצנות המתפרצת.... :) )) להלן השיר - לכשתהיי שלי: לכשתהיי שלי אתהדר אתהדר בכסות לבנה לכשתהיי שלי אלבש הילת אהבה אלך על אדמה בעדן ולא אמוש אותה בכפות רגליי סנוורין אהבתך ינהלני מבלי ליראות דבר לכשתהיי שלי אתן ואמסור נשמתי לא אצחק ולא אגחך נשמתי תהה שם תמיד על ידך טובה לי אהבתך מכל יוקר לא אתבלבל לעולם לא ארצה אחת אחרת ולא ארדוף איוולת לא אחליפך במאום אהבתי לעולם לא תנום אתן את כולי ולא ארצה דבר אם תבקש נפשך ללכת תהה נשמתי בוערת טובה לי את ולא אחרת זהו זה השיר, אם יש למישהו לחן אני אודה לו, אני אפילו אזמין אותו לסיבוב דרינקים על חשבוני תודה מראש, נמרוד.

סיבוב דרינקים? אני מקווה שאתה מכין

לי משהו איכותי. אני אנסה להלחין, אני לא מבטיח תוצאה מדהימה, ויקח לי קצת זמן כי אני קצת לחוץ השבוע, אבל אני אנסה

apoo

New member
סחטיין,

אני עומד על המילה שלי, הלחנת... אני משקה אותה בתמורה :) ד"א... אני מקווה שהשיר מצא חן בעיניך... :)

apoo

New member
הדרינקים מוכנים מזמן...

אחי הדרינקים מוכנים מזמן... איפה אתה?

apoo

New member
עוד משהו טוב....

פקידה / נמרוד לוי פקידה כזו כמו נמלה חפוזה בשעתה עבדה, עמלה למען אדונה ולאדונה אין תבונה כזבה אהבתה למעשיה והיא קרבה לדמי ימיה פועלת כמכונה טבולת יאוש תקווה אין אדונה קטף תהילתה רחץ בגדיו במעשיה והיא מצידה עמלה דרוסה דרוסה ובוכייה האם יבין לצער נמלה רק בחסרונה.

Funky Giraffe

New member
הוד

אני ממליץ לך לשרשר את כל האומנים שמקדמים את יצירתם לשרשור אחד, ראה את זה כהמלצה כעצה ולא כפקודה חס וחלילה או משהו כזה... יום טוב

למעלה