עוד משהו לכל אלה שקוראים לעצמם ..

mahlena

New member
עוד משהו לכל אלה שקוראים לעצמם ..

אוהבי חיות - האם טוב יותר להרדים את החתולים במקום אפילו (אם באמת אין פתרון אחר ) להחזיר אותם לרחוב? האם זה נקרא אצלכם אנושית? (בבקשה אל תפנו לאותו שיר "ראית כמה חתולים יש ברחוב, כמה מסכנים") כן יש הרבה, אבל החיים תמיד יותר טובים ממוות (או שיש כאלה שחושבים אחרת אוליי שזה בעצם צפוי פה?) אז למי האנשים האלה שמרדימים אותם עושים טובה? זה הומני?

**לילך**

New member
רוב האנשים בפורומים נגד הרדמה

כמובן שאם החתול במצב חסוך מרפא וסובל מאד - למשל חולה בסרטן ומתייסר ,רק אז זה הומני להרדים אותו. בגלל זה רוב האנשים פה לא תומכים בצער בעלי חיים תל אביב ונעמה אדלר ,שהם בעד הרדמה.

mahlena

New member
בזמן האחרון ראיתי דווקה מלא הודעות

משהו כמו "אם לא יאמצו הגורים - ירדימו אותם" וכדומה עצוב - מי אלה שמתנדבים בעמותות כאלה? בשביל איזו מטרה? לעזור לבעלי חיים? ספק שזו עזרה לגייס כספים מתרומות ולגנוב אותם ? יכול להיות לעשות רושם "פעילות חברתית"? גם יכול להיות אגב אני הייתי רוצה להתנדב בעמותה כלשהי (פשוט אוהבת חיות ובאמת יש לי סבלנות לטפל בהכי חולים מהם) ברור לא אחת כזאת שדיברתי קודם מישהו יודע אם יש משהו כזה ליד אוניב´ ת"א (שמעתי היה בסביבה אס או אס לחיות חיפשתי ולא מצאתי)

מאריאן

New member
"אם לא יאמצו - יורדמו"

מרדימים את הגורים האלה משום שלעמותות אין מקום בשבילם. ואת צודקת לחלוטין - זה לא בסדר בכלל. יש דרכים אחרות לטפל בפיצוץ אוכלוסין בעמותות למען חיות, ועובדה שיש הרבה עמותות שלא מרדימות חיות, אלא אם הן חולות במשהו שאין דרך לרפא, ואז מרדימים כדי לחסוך מהם סבל מיותר. לגבי התנדבות למען בע"ח, צירפתי קובץ.

טל קר

New member
יש עמותות שלא מרדימות. אבל מה שקורה

זה שאז הן לא יכולות לאמץ עוד בע"ח, כי יש להם נניח רק X מקומות. ואז הכלבים והחתולים שלא מצליחים להכנס לעמותות האלה שלא מרדימות מגיעים לעמותות שכן מרדימות. זה מה שקרה לי בזמנו שמצאתי את הכלבה. כל האגודות שלא מרדימות בע"ח, באף אחת מהן לא היה מקום! באף אחת! והייתי מוכנה לנסוע לכל מקום. ובסוף מבלית ברירה נתתי לצער בעלי חיים כי זה היה או זה או הרחוב. כלומר או מעט סיכוי או אפס סיכוי (אז לא גרתי בדירה שכורה אלא אצל ההורים שלא הסכימו בשום פנים ואופן להשאיר אותה מעבר לאותו הלילה).

מאריאן

New member
כאן נמחקה הודעה,

משום שלא היה לה שום קשר לנושא הפורום. מי שיש לו השקפות בנושא - "אנושות - טוב או רע?" יכול לפנות לפורום פילוסופיה. מצורף לינק.

ליציטה

New member
התנדבות

עמותת SOS יושבת ברמת אביב ואני בטוחה שאם תתקשרי אליהם הם יתנו לך את כל הפרטים: 037441010 בהצלחה

*gemini*

New member
ענית לעצמך

מצד אחד את נגד סירוס ועיקור, מצד שני נגד הרדמה. אז מה את מציעה, אוהבת בע"ח מושבעת שכמותך? לתת להם להתרבות בלי הבחנה, לרוץ ברחובות בלי אוכל ומיים, להדרס ע"י נהגים שנוסעים מהר, ליפול קורבנות להתעללויות.... כל עוד אין לך פתרון מעשי לבעיות הנ"ל, שבי בשקט ותפסיקי לתקוף את כל העולם ואת אלו שבאמת מנסים לחסוך לבע"ח סבל (ואני לא מדברת על המרדימים, אלא על המעקרים ומסרסים).

למעלה