עוד משהו על אהבה

*יערית

New member
עוד משהו על אהבה../images/Emo23.gif

אהבה דורשת זמן היא זקוקה לתקופה של נתינה וקבלה צחוק ודמע, האהבה לעולם לא מבטיחה הנאה מיידית אלא רק התממשות מאוחרת, אהבה פירושה להאמין במישהו במשהו היא מחייבת נכונות להתאמץ לעמול, לסבול ולשמוח שביעות רצון והגשמת מישאלות לב הן, תוצאות-לוואי של אהבה מעודנת הן נופלות רק בחלקם של אלה המסוגלים לחרוג על מעבר, לעצמם לאלה אשר נתינה הינה חשובה מאשר קבלה, אהבה פירושה לעשות כל מה שביכולתך לעזור לאחרים, לממש את חלומותיהם. מוקדש לאיש שבכל יום מגשים לי עוד חלום

עלמה 3

New member
הוייי כמה שאת צודקת - רק........./images/Emo23.gif

כמה זמן - מה כל החיים ??????????????? מתי אני יגיע למנוחה והנחלה ?

*יערית

New member
את כבר שם עלמתינו../images/Emo24.gif

פשוט צריך להעריך את מה שיש כשהוא ממשי ולא כשהוא הולך לאיבוד

עלמה 3

New member
יעריקה - מורכב קרא את תגובתי ...

ונבהל
נכון, שיש ימים של נפילה...כואב לי שנותנים נותנים... ובתמורה יורקים לי בפרצוף. וחוץ מזה מורכב יקר - לא נותנת לשום דבר ללכת לאיבוד, גם כשקשה וגם כשכואב... שמה בפנוכו. אני איתך
באש ובמים

maof

New member
עוד משהו קטן על אהבה../images/Emo9.gif

מותר לי להעתיק כבר עברתי את הגיל האסור
עוד על אהבה מילים ולחן: מיקי שביב עוד על אהבה סגור הלב בזה התרתי בהינף אותה מילה עוד על אהבה הימים ימי אדרת ואני בה מוקפה מה אקח ואצה לי הדרך איך לגעת ואני תמה ובאודם הזמן, הלאה מכאן לופתת בי אחזה אש נעורים בה חושך גם אור וכזעם בה עד יעבור אד שיכרונה תם לבבה פז ולענה עוד על אהבה אם נשמרת בין אם משדרת, צורך קל, אות מצוקה עוד על אהבה לא עם בא, לא עם שוך בה קסם לא נקלעת אל סודה מה אקח בדרך שאינה דרך איך אשמור לה מתוכי פינה ואמרתי הרבה בשמה, והנה עוד על אהבה מה מסער בלילותיי אשיח אש של מטה ואיני כלה והייתי כנר וכזאת אשאר אתה, טוב עם רע אש נעורים בה חושך גם אור וכזעם בה יעבור אד שיכרונה פז ולענה ואמרתי הרבה בשמה והנה עוד על אהבה די והותר ואין לי אחרת עוד על אהבה מעוף

עלמה 3

New member
יפה מאד ../images/Emo127.gif מעוף

אם לא סיפור יומי .. לפחות שירה - שתחמם את לבבי.

oehhe

New member
לחמם?

בימים כאלה את רוצה לחמם? כבי רגע את המזגן ויחם לך oehhe לחימום הלב המציאו חזיה חשמלית

maof

New member
אני מצטער עלמה../images/Emo140.gif

אני אשתדל בשבוע הבא להשלים את החסר
אני לא מוצא השבוע את הידים והרגלים לי
מעוף

למעלה