עוד משהו על הארון

עוד משהו על הארון

טוב, אז קודם כל שלום לכולם, מזמן לא כתבתי בפורום, בעיקר בגלל בעיות גישה... אבל אני משתדל להתעדכן. (וזה אומר שאני יכול לכתוב בפורום רק בשישבת כי במחשבים של האוניברסיטה חסמו את
)) אנשים בפורום התווכחו הרבה בשבוע האחרון על הארון וכו´. כבן-אדם שעדיין נמצא בארון אבל יש לו חבר, לדעתי הארון יכול להיות מאוד משעמם ומדכא אם אתה נמצא בו לבד. מצד שני, הארון גם מספק הגנה מאוד גדולה על האדם מפני, מה שאני קורה "התייחסות שונה על בסיס אוריינטציה מינית" שלא חייבת להיות תמיד דעות קדומות, אבל אין מה לעשות - אנשים מתייחסים שונה לסטרייטים ולגייז. המצב האידאלי הוא להיות ביחד בארון - שהוא מצב מאוד נדיר, כי מאוד קשה למצוא ולזהות את האדם הנכון שהוא גם (א) גיי (ב) בארון ו-(ג) מושך (למרות שבקטע הזה באמת אפשר להתפשר...
) אני מצאתי את שלי, ואני חייב להגיד לכם - ההרגשה מדהימה. בחיים שלי לא הרגשתי דבר כזה. היו פעמים שנדלקתי, היו פעמים שנמשכתי אבל התאהבות ועוד התאהבות שיוצא ממנה משהו - זה בחיים לא קרה לי. לכל החדשים שהצטרפו, שותף שלי לחדר הוא ואני התאהבתי בו מהרגע הראשון. לאחר כמה ימים, אמרתי לו שאני אוהב אותו וגיליתי מה הוא, ומאז הדברים מתגלגלים... אז עכשיו אנחנו במצב די מוזר - הוא בארון ואני בארון. בחוץ אנחנו משתדלים לא להראות ביחד או משהו (שלא יחשדו), וכשאני נפרד ממנו בסוף השבוע זה רק ב-"ביי" אסרטיבי (ולא בנשיקה כמו שהייתי רוצה). רק בתוך החדר, בקול נמוך, כשאף אחד לא שומע (אנחנו מקווים...
) אנחנו יכולים לממש את הרגשות בינינו, והמעבר בין הפאזות מאוד מאוד מבלבל. מה הלאה אתם שואלים? לא יודע. מה שבתוך אני לא חושב שאנחנו הולכים להחצין משהו בקשר שלנו בזמן הקרוב. לאלה שנמצאים בארון לבד אני לא כ"כ יכול לתת עצות, כי גם אני הייתי במצב שלהם עד לפני שבוע וחצי, אבל תזכרו שביציאה מהארון יש מכלול של שיקולים של תועלת ונזק ובין השאר יש את השיקול של הנזק שבלהשאר בארון, זה אומר, שאם לא יקרה נס אתם תמשיכו לחיות הרבה זמן בלי אהבה. הארון מגן עליכם אבל הוא גם קצת חונק אתכם. תנסו לשחרר קצת האחיזה שלו - לא לפרוץ אותו בפזיזות, רק קצת לפתוח, כל אחד יעשה את זה בקצב שלו ובסגנון שלו, מתי שזה מתאים לו ולפי השיקולים שלו. (ותזכרו - לא המלצתי לכם לצאת מהארון, אלה רק לתת קצת יותר ביטוי לצד האמיתי שבכם) מקווה מאוד שתמצאו כולכם אהבה, אוהב אתכם ושולח לכם
גדול, נצח.

זורבבל

New member
קבל ../images/Emo24.gif גדול

כל כך הרבה מילים נשפכו בנושא הארון... אז אני אשאיר קצת מקום גם ל ש ק ט

MARMELAD

New member
אז אני אפתח לשנייה אחת....

להיות בארון עם עוד מישהו שזה באמת מושלם. כי אתה לא לבד. ושיהיה המון המון המון בהצלחה. ורק שתדע, שגם אם תסתובבו ביחד, אני בכלל לא חושב שידברו עליכם. אז אל תלכו יד ביד בין ההרצאות, אבל אל תתרחקו יותר מדי בגלל הארון.. זה יכול להיות קצת בעייתי!
גיא

למעלה