עוד משהו על הקשר בין גוון למדונה

עוד משהו על הקשר בין גוון למדונה

גוון נשאלה בראיון לרולינג סטון מה היתה ההופעה הכי טובה שהיא היתה בשנה האחרונה והנה מה שהיא ענתה I saw Madonna in London, and I was really impressed. Her singing was amazing, and I know what it takes to do a show like that. We were in the third row, and she kept wandering on our side and making me feel embarrassed because I was right there. I was like, 'Oh, my God, she just looked at my husband.' חחחח איזה מצחיקולה~

tishbiman

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo70.gif

אני ממש אוהב את גוון וזה.. אבל אני חושב שהיא קצת מנסה להיות כמו מדונה. היא קצת מחקה את המוזיקה שלה, וגם את הנסיונות להיות מקורית כל הזמן כמו שמדונה עשתה בכל השנים.

GarbageAddicted

New member
אתה לא צודק לפי דעתי../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

לא מזמן היה שירשור של תמונות שגוון דומה למפורסמים אחרים .. רוב התמונות היו של גוון ושל מדונה . לפי דעתי גוון פשוט מעריצה את מדונה ובגלל זה היא הרבה פעמים מחדשת את מקוריות של מדונה .

אני חולקת על דעתך....

כי כל אמן מושפע בדרך זו או אחרת מאמנים שהוא אוהב ומעריץ... בין אם זה במוזיקה... ב"לוק" או בכל דבר אחר... פשוט גוון עושה מצויין את מה שהיא עושה, ובגלל שהיא מצליחה ויש פה מן דמיון בין ההצלחה שלה לשל מדונה ואורך הקריירה, אז זה נראה לך חיקוי או ניסיון להיות דומה. אבל זה לא. דרך אגב, את השרשור לתמונות הדומות הוויתי מאתר של מדונה שבו היו תמונות שלה שדומות כמעט במדוייק ל"לוק" או פוזות של נשים כמו מרלין מונרו או כל המפורסמות היפות והנוצצות והאופנתיות שעל פיהן מדונה לקחה את ההשראה.

הן לא כאלה דומות../images/Emo3.gif

חוגוון תתפתח ותהפוך לאמנית גדולה בפני עצמה ויפסיקו לקרוא לה הסולנית של נו דאוט אני מקווה-P

מאז שנו דאוט יצאו קראו לגוון גוון

ולא הסלונית של נו דאוט בגלל שהנוכחות הגדולה שיש לה . ד"א קניתי את הדיסק והוא ממש נחמד. יש כמובן שירים שעדיין לא ממש התלהבתי מהם אבל אני נותן לדיסק זמן. rich girl אחד החזקים .

למעלה