עוד משהו קטן...

קולאז

New member
עוד משהו קטן...

שירים עם מאכלים.... והדוגמא- בשיר "יאלה בי","זה נכון שהוא תמיד עשה אוכל סיני וגם פאי אז תאכלי הלילה מקופסא ויאלה בי.... ביי

הנה כמה....

יזהר אשדות - נעה של הים ("יש לה בשקית ספר ותפוח...") Beatles - Lucy in the Sky with Diamonds - יש שם משהו על פאי מרשמלו... Beatles - Honey Pie Beatles - Strawberry Fields Forever Foolsgarden - Yellow Lemon Tree Garbage - Cherry Lips Cranberries - Chocolate Brown זה כל מה שעולה לי בראש כרגע....אם אני אזכר בעוד, אני אכתוב...

אתנה33

New member
שיהיה אוכל

השמן השמן השמן המזוקק אז אמרה חיילת ושמה דיתה עם אין לחם אז נאכל כולנו פיתה ולנו יש פלאפל פלאפל שמש כמו ביצה קשה ואיך אוכל להכין לביבות בלי סוכר בכלל אמא מלבבת לביבות האיכר יצמיח לנו לחם שנהיה גדולים על הדבש ועל העוקץ אך את בארוחת הבוקר מעמידות הן פני מלאך ניזכור את הסלט שלך תות שדה מרמת השרון חגיגה אמיתית בגרון ואחר כך סלט ירקות שחתוך דקיקות דקיקות....... תנו רק פיתה ובצל כזית אני אוהב שוקולד ועוגות גבינות וארטיק וסוכריות ותות גינה אני אוהב ימי הולדת ובחצר היו החיילים צולים דגים גדולים על גחלים קורט מלח בסלט וגבינה בשמן זית אם אין שמפן וקויאר תנו לנו לחם וזיתים תנו היא עושה קציצות של תרד / כמו לחם טרי עם ממרח שוקולדה וחם לא מן הסטקים על האש

אוכל קדימה אוכל

טיפקס- עוד שבת עברי לידר- תגידי איך נראה לך עוגת תפוחים וחצי קפה אהה וכל השירים עם שירי ירקות-פירות שירשור קודם

naps

New member
וגם...

איפה הילד- היא לא יודעת לשתות: "איזו מן אישה עם שכל של ביצה קשה" לואי ארמסטרונג ואלה פיטסג´אראלד- lets call the hole thing off: "I say potato, you say potato i say tomatto, you say tommato ... *bla bla* ... chocholate stoberry..." chocholate לא זוכר של מי: "you´re sweet like chocholate balls" זה מה שעולה לי לראש עכשיו...

Oceans Child

New member
ועוד כמה...

לאוטובוס נכנסת גברת עם סלים, תראו איך היא תופסת את כל המושבים... אני כבר לא זוכרת איזה תיאורי אוכל היו שם, אבל בטוחה שהיו:) ויש גם את- " אם אתה מבשל ספגטי והמים לא רותחים, מה דעתך להדליק את האש כי זה מה שכולם עושים?!" של כוורת, "you´re sweet like chocolate... sweet like chocolate, boy" בביצוע (אני לא זוכרת), "אדון שוקו הלך לבקר חבר שלו, אדון שוקו אחר"(אדון שוקו של אריק איינשטיין), "אחותי הקטנה, היא כל כך מסכנה. אוכלת חלב וגבינה לבנה" (אחותי הקטנה, מתי כספי) " גברת בננה יודעת היטב, שבא לך תפוח עסיסי וטעים, רגיש וחכם.." (מיס בננה, אריק איינשטיין).

דודל

New member
שיר של דני סנדרסון (שכחתי את השם)

"תה עושה סחרחורת, ולבן עושה לי רע ורגל תרנגולת, מעוררת בי בחילה אני נמנע מלאכול דברים שיש בהם מן הנזק וזה כולל עוגות שמרים, ביצים, זיתים, ושסק" ... (אנשים אני מאוד אשמח אם מישהו יכתוב את שם השיר פה... אני חולה עליו!)

דודל

New member
ועוד משהו

חיים משה - התמונות שבאלבום "אמא לכבודך בישלה... נשקה אותך כמו פרח".

roger

New member
לשיר שלך קוראים

"תה עושה סחרחורת"-הוא של גזוז.. והנה עוד שיר על המאכל הלאומי שלנו: "ולנו יש פלאפל!!!!

dagidag

New member
פירות וירקות...

אפונה וגזר - גידי גוב תותים - אתניקס ויש גם אחד של ערן צור תפוחים ותמרים - רמי קליינשטיין אין שיר על שניצל ופירה ? ? ? נעשתי רעבה - אני בדרך למקרר!!!

Subil

New member
אני לא יודע מה שם השיר אבל....

יש שם את השורה "ילבלבו אגס וגם תפוח" מישהו מוכן להגיד לי את שם הזמר ואת שם השיר?? תודה!

אטבית

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif../images/Emo48.gif../images/Emo173.gif../images/Emo21.gif../images/Emo96.gif

קחי לך תפוחים ותמרים יש לי גלידה לנו יש פלאפל

למעלה