עוד משהו שמרגיז אצל סטריי´צים:

עוד משהו שמרגיז אצל סטריי´צים: ../images/Emo46.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo34.gif

שימו לב שתמיד סטרייטים -במיוחד בנים- יגידו שתשאלו אותם מה דעתם על גייז?- שהומואים זה גועל נפש וצריך להרוג את כולם או כדברייי המאצ´ו הגברי המצוי:"אם הוא רק יעז להתקרב אליי אני ארביץ לו" ועל לסביות: "למה לא?? סבבה...." אני כל כך שונאת את זה זה מגעיל אותי ולטעמי הבן אדם שאומר את זה- גם אם אני לסבית ואין לו בעיה עם לסביות-הוא בדיוק אותו בן אדם צר אופקים גם אם הוא לא היה אומר כלום על זה שלסביות זה בסדר מבחינתו. -כאלו ששואלים אותו! וזה לא אחד ולא שניים זה המוני גברים! אז שיהיה לכולנו יום ורוד חסר התנכלויות מאנשים חשוכים...

SC

New member
את יודעת דנה

זה בדיוק כמו שאמרתי לך קודם. גבר כזה פשוט מפחד שנוכחות של הומוסקסואל לידו תפגע בגבריות שלו, כאילו שדבר כזה יכול להיות. או שאתה סטרייט או שאתה לא. וזה בהחלט מגעיל וחשוך. לאומת זאת, יש גברים שיאמרו שמין בין שתי נשים הוא דבר יפה ולגיטימי (לא שזה לא, ההפך) ואף יהנו מאוד לקחת בו חלק. מורכב !

טל קר

New member
לצערי זה פחות מורכב. יש שני

סטריאוטיפים של לסביות לגבר הסטרייט הממוצע. הכוסית המסולקנת הפמלה אנדרסונית, והמכוערת המשופמת והפמיניסטית (כמובן). את האבחנה ביניהן הוא עושה גם על פי הצורה החיצונית אבל גם על פי הפונקציונליות. כשהיא בסרט כחול בה הלסבית היא לא ממש לסבית, אלא היא משחקת עם אישה עד שיגיע "הדבר האמיתי" שזה הגבר ואז שתיהן יכולות לענג אותו, אז הוא בעד. כשמתברר שהלסבית בכלל לא נמשכת לגבר, והיא עם האישה כי היא רוצה להיות עם האישה, ואין לה שום ענין ב"דבר האמיתי" , והיא בכלל לא מתחנחנת אליו כי בכלל לא אכפת לה אם היא מוצאת חן בעיניו או לא, אז היא נעשית מבחינתו פמיניסטית לסבית משופמת מגעילה.

אופק L

New member
נא לא לעשות הכללות לאף אחד מהצדדים

בכל צד יש את אלה ויש את אלה. עשינו דיון על כך פעם בפורום גאווה של וואלה!, היו כאלה שאמרו שיש גייז שפוגעים בקהילה יותר מכל סטרייט אחר. צריך לזכור שאנחנו עשרה אחוז מהאוכלוסיה, ובכל זאת השגנו לעצמנו זכויות, הטבות, מכירים בנו - גם בזכות סטרייטים. ראש הממשלה שלנו הוא סטרייט, רובם הגדול של חברי הכנסת שייך לעדה הסטרייטית וביניהם גם אלה שאחראים על החוקים לטובתנו. ראש עיריית תל אביב הוא סטרייט שאירגן בצורה מושלמת את מצעד הגאווה השנה ואישר תליית מאות דגלי גאווה לאורך תל אביב למרות התקפות מצד גורמים בעיריה. וכן, גם מנהלי המערכת של תפוז הם סטרייטים - נתנו לנו בית חם וסביבה נעימה להתכתב בה. נ.ב. אחד החברים שלי אמר שצריך לקחת את כל ההומוסקסואלים ולהכניס אותם למחנה השמדה - שתביני שגם אצלי בסביבה הקרובה יש כמה אנשים עם דיעות קדומות נוראיות.

למעלה